Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• InFRaReD

csendes tag

válasz g0n21 #6023 üzenetére

Jogos: rosszul fogalmaztam, elnézést, talán kicsit túlságosan sarkított volt.

Szerintem az nonsense, hogy valaki félévente új telefont vesz, csak hogy elmondhassa hogy nekem a legújabb van. Láttam tizenéveseket!! 300k plsuzt kiadni Szifon5-ért - ilyesmire gondoltam. De: az teljesen más, amikor alákapar valaki még 2 évet a szolgáltatójához, meg más az hogy ha teljes áron megveszel valamit. Én elvből nem vagyok hajlandó aláírni hűséget, semmilyen szolgáltatóhoz: ne legyek röghözkötve azért, hogy olcsón elhozzak egy telefont, majd még 2 év alatt a telefon árának többszörösét tömjem vissza a zsebükbe. Aztán ha esetleg valami gond adódna és emiatt továbbállnál, akkor nekiállnak kötbérezni.

Desire? volt neked Desire-öd? A gyárilag kispórolt belső memória miatt felraksz 5 appot és már hisztizik a telefon, hogy akkor most tán szedjél le valamit, mert megtelelt. Az egyetlen megoldás az emberi használat felé az S-OFF, root és custom rom szentháromság, nem egyet kipróbáltam: mindegyiknek az a vége hogy 1-2hónap használat után kifagy, laggol, szenved a rom. Arról ne is beszéljünk, hogy a HTC annyira up-to-date-en tartotta az akkori flagshipjét, hogy összesen volt rá 1 sw frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák