Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Összehasonlítottam kb 1 hete a HOX-om fényerejét a vodában az s3 és az s4 fényerejével, természetesen mind fullon volt. Nálam nem a lehúzás a cél. De ettől függetlenül fényerőben ég és föld a különbség(bár a fényerő sem mindig jó dolog mert automatán ha éjszaka ránézek kiég a retinám
), olyannyira hogy az S4 esetében nem hittem el hogy ennyivel jobb fényerőben a HOX ezért biztos félrenyomtam a fényerő állításnál alapon ellenőriztem de tényleg maxon volt.HOX vs One hasonlítás is megvolt Smartstore-ban de ott nem ekkora a különbség, észrevehető de korántsem annyira mint a Samunál.
Írom mindezt úgy, hogy tetszik az S4 megjelenítője.ForRedGlory: Várjuk!

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Teclast Tablet Topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), olyannyira hogy az S4 esetében nem hittem el hogy ennyivel jobb fényerőben a HOX ezért biztos félrenyomtam a fényerő állításnál alapon ellenőriztem de tényleg maxon volt.