- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Egy kis review a tokokról amiket eddig rendeltem, és meg is érkeztek:
Víztiszta IMAK
Ahogy Xaels mondta, egy igazi hulladék. Feltettem, 10 percig volt fent, tiszta karc lett, over. 1/10
Szállítási idő: 13 napValamilyen szürke noname:
Na ez már jobb, anyagra is, kinézetre is, mondjuk 5/10
Szállítási idő szingapúrból 11 nap0,3 mm opálos átlátszó:
A másik hulladék. Az a 0,3 mm az azt jelenti, hogy kb. papír állagú, a felrakás közben már "elszakadt", és egyébként is rém igénytelen, mintha a réseket ollóval vágta volna egy epilepsziás fiatalember (no offense). 0,5/10
Szállítási idő: 14 napkét szilikon még nem jött meg angliából, annyi idő alatt, mint a többi hongkongból
És az eddigi legjobb: Fekete Nillkin
Kellemes a fogása, finoman passzol, és szép, jó az összhatás, kínából, vagy HK-ból rendelve még csak nem is drága (kb. 2200 Ft)
Csak azért 9/10, nehogy elbízzák magukat
Szállítási idő 14 nap
Fóliát a szürke matthoz küldtek, méretpontos, hólyagmentesen feltehető, picit vastag. A nillkiné vékonyabb, szintén méretpontos. A használati élvezetből nem vesznek el semmit.Ami a 10/10 lenne, egy ugyanolyan alu hard case, mint a telefon hátlapja maga. vágónk iP3GS-én láttam, hogy pontosan olyan a tok, mint a telefon hátulja...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest