- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
spawn21 #6617 üzenetére
A hOX-nál egyből feltettem mindent, mert bíztam az üzemidő javulásban, ami nekem a 4.1-nél pont fordítva sült el.
Nem érzek olyan változtatásokat a home gomb kivételével, amire annyira ráizgulnék, és a 4 óra kijelző, 2 óra telefon, mindez 14-16 óra alatt nekem elég, nem mondom, maximalista vagyok, javulhat, nem bánnám, de előbb tegye fel szépen mindenki, és ha már van egy hónapos tapasztalat, akkor jöhet.
Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni, rohadtul nincs kedvem újra belakni a telefont egy fr után.
u.i.: gyorsbeállítások nem érdekelnek, egyet lapozok a home screenen, és ott van a BT, GPS, WIFI, hotspot gyorskapcsoló.
Ilyen képernyő elforgatás, meg háttérvilágítás állítás, stb, semmi szükségem rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest