- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
Klaus Duran #32272 üzenetére
Én egy i4S-t próbáltam ki az M7 és az M8 között, ami nagyon tetszett, de megvoltak a korlátai, hiszen egy hároméves készülékről van szó. De egy i5S nagyon fasza lehetne, csak hát az ára... Meg persze nem biztos, hogy bejön neked az iOS. Ezen kivül a Sony Z3C is partiban volt, de az végül drágább is lett volna, plusz nem egy hTc.
(kijelző fakó, dizájnra nem annyira jött be) Most pedig nagyon eretnek leszek, de nekem a SG Alpha is adta külsőre, de a táccswiz és az ára miatt elvetettem a dolgot.
Elsőre az M8 óriási volt, pedig csak egy hónapig használtam a 4S-t, de mostanra sikerült visszaszokni a méretéhez. Nem nagyon fogok mást venni, csak hTc-t, mert mindig visszahúz a szivem, nem birok elszakadni tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest