-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Sanyee30 #31536 üzenetére
A készülékemről a mai napon megkapta a bevizsgálás eredményét, miszerint nem garanciális sérülés. Az árajánlattal (90525 Ft) csatolt fotó alapján mindezt megbontás nélkül, feltehetően szemrevételezéssel állapították meg. Azt tudni kell, hogy a készülék nem esett le, egyébként Double Dip tokban tartom és csak a fehér műanyag ház repedt a fémen semmi nem látszik, tehát leesésből adódott sérülés sem. Kértem, hogy akkor nem javítsák, küldjék vissza. Most ilyenkor mit tehetek, ha tudom, hogy nem az én hibámból sérült. Még azt leírom, hogy a készülék először 10.29-én ért be a Telemaxhoz (én pár nappal előtte adtam le Debrecenbe a Szigi-Villhez), majd a VSP minden indoklás vagy bevizsgálás nélkül visszaküldte. 11.11-én visszaért Debrecenbe, de én nem vettem át, azonnal küldtem vissza. Így már több mint egy hónapja kering. Sajnos az ügyintézés is elég problémás, mert a Szigi-Vill nem tud semmit csak amit neki leírnak. A HTC sem tud sokkal többet, már most két emailben is kaptam, hogy a kérdéseimmel forduljak a Telemaxhoz. A Telemax leírása szerint csak azokban az ügyekben tud információt adni, amit személyesen náluk adok le. Ez egy ördögi kör! Sajnos ez alapján Magyarországon nincs hivatalos garanciális ügyintézés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest