Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Az előző csak az átszűrődő hangot vette a mikrofon által (ami szinte semmi, sok progi ezt használja, hogy felnyomja a hívás hangerőt, átszűrődik valami és jó napot), általában ezt "tudja" alapjáraton mind. Most pedig rendesen veszi a beszélgetőpartner hangját is és az enyémet is, mint bármilyen rögzítő, ahogy kell, ténylegesen a forrásból.
Ugyanez volt mindegyik HTC-n eddig az elmúlt 6 évben, ami volt nálam és nem kellett hozzá sohase headset, hogy működjön, mindig megoldható volt így, csak több lépésben, azt hittem többet kell vele szerencsétlenkedni, nem két install és megy is.Más: Sloth Launcher-t próbálja ki, aki szereti a slide menüs app indítókat. Tegnap raktam fel, sose rajongtam értük, de ez valahogy fent maradt. Lehet állandó app listát és wifi alapján is hozzárendelni. Ilyenkor pl melós wifinél azok az appok fognak megjelenni, otthon a másiknál meg az otthoni listán szereplők. Érdekes, ötletes kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest