- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Az előző csak az átszűrődő hangot vette a mikrofon által (ami szinte semmi, sok progi ezt használja, hogy felnyomja a hívás hangerőt, átszűrődik valami és jó napot), általában ezt "tudja" alapjáraton mind. Most pedig rendesen veszi a beszélgetőpartner hangját is és az enyémet is, mint bármilyen rögzítő, ahogy kell, ténylegesen a forrásból.
Ugyanez volt mindegyik HTC-n eddig az elmúlt 6 évben, ami volt nálam és nem kellett hozzá sohase headset, hogy működjön, mindig megoldható volt így, csak több lépésben, azt hittem többet kell vele szerencsétlenkedni, nem két install és megy is.Más: Sloth Launcher-t próbálja ki, aki szereti a slide menüs app indítókat. Tegnap raktam fel, sose rajongtam értük, de ez valahogy fent maradt. Lehet állandó app listát és wifi alapján is hozzárendelni. Ilyenkor pl melós wifinél azok az appok fognak megjelenni, otthon a másiknál meg az otthoni listán szereplők. Érdekes, ötletes kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest