- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyee30
csendes tag
[/L(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.thumb.jpg)(/IMG)(/L)(/IMG)(/L)(/IMG)A garanciában történő javítást elutasították, a készüléket visszakaptam javítatlanul. István kérte, hogy készítsek több szögből képet a sérülésről és elküldi a gyártónak és a szerviznek is. Ezt megtettem, majd kaptam tőle egy olyan választ amit, feltehetően egy korábbi üzenetemre reagálta. Mivel néhány napig nem történt semmi, a készüléket kivettem a tokból, hogy besétálok a debreceni fogyasztóvédelemhez tanácsot kérni (de ezt a következő ok és a közelgő ünnepek miatt elhalasztottam). Mikor kivettem, akkor láttam, hogy mindkét oldalán apró hajszálrepedések vannak, melyet gyorsan fotóztam és elküldtem a HTC-nek. Na erre azóta nem kaptam választ (12.05), illetve tegnap Katrine-től választ angolul, hogy nincs bent Magyar nyelvű kollégája és mit tud segíteni. Válaszoltam neki is. Csatolok a képet az újabb repedésről. Ez a sérülés nagyon hasonlít arra ami miatt korábban cserélték a házat. Szerintem csak gyártási anyaghiba lehet.
-
Sanyee30
csendes tag
Szerintem igen. Korábban láttam, hogy van ott egy enyhe felpúposodó (jobb kifejezést most erre nem tudok) deformációt, de gondoltam ennyi gyártási hiba belefér és az amúgy is problémás és hosszan tartó ügyintézés miatt nem foglalkoztam vele, majd ez lett belőle. Kértem, hogy készítsenek szakvéleményt, de a bevizsgálásba csak annyit írnak, hogy mechanikai behatás következménye. Írtam megint a HTC-nek is hogy ez hogyan keletkezhetett, úgy hogy nem sérült a fém. Erre vonatkozóan még nem kaptam választ, de valószínűleg nem is tudják érdemlegesen megindokolni. Ennyit a HTC garanciás ügyintézésről. Most azt keresem, hogy ilyenkor kihez fordulhatok még aki valóban meg tudja állapítani a sérülés keletkezését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged