- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Nos pár hét használat után úgy döntöttem, hogy megválok szeretett M7-esemtol...! Nagyon szeretem, tökéletes készülék, de az elmúlt pár napban rájöttem, hogy nekem nagy! Sokszor volt, hogy el ejtettem majdnem, többször kellett utána kapnom! Sajnos nagyon csúszik a kezemben, a fogás váltás nagyon kényelmetlen és azzal a veszéllyel jár, hogy egyszer koppanni fog a földön, azt pedig nem akarom. Én az iphone 4s meretehez vagyok szokva, angliában azt használtam több, mint egy évig, talán valami hasonló méretű telefon lesz majd helyette! Ha nem baj, továbbra is követem a topicot, szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van rá! szeretném megköszönni ferob tarsunknak a segítséget, nelkule nem tudtam volna rendbe tenni ezt a remek készüléket! Majd ha gondoljátok, megírom, hogy mi lett helyette!
Htc one forever!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Gmail
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest