- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Nos pár hét használat után úgy döntöttem, hogy megválok szeretett M7-esemtol...! Nagyon szeretem, tökéletes készülék, de az elmúlt pár napban rájöttem, hogy nekem nagy! Sokszor volt, hogy el ejtettem majdnem, többször kellett utána kapnom! Sajnos nagyon csúszik a kezemben, a fogás váltás nagyon kényelmetlen és azzal a veszéllyel jár, hogy egyszer koppanni fog a földön, azt pedig nem akarom. Én az iphone 4s meretehez vagyok szokva, angliában azt használtam több, mint egy évig, talán valami hasonló méretű telefon lesz majd helyette! Ha nem baj, továbbra is követem a topicot, szívesen segítek bárkinek, akinek szüksége van rá! szeretném megköszönni ferob tarsunknak a segítséget, nelkule nem tudtam volna rendbe tenni ezt a remek készüléket! Majd ha gondoljátok, megírom, hogy mi lett helyette!
Htc one forever!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest