- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.)
Ha jutottam valamire, jelentkezem. -
CsPeti1966
újonc
Sziasztok!
Új vagyok, péntek óta van meg az M7-em. Kínai szerzemény, kicsomagolás után azonnal magyarul indult, ami kellemes meglepetés volt az eladótól. ferob hszéből azt szűrtem le, bár minden csodás, a lokalizáció miatt a frissítésekkel gondjaim lesznek. Igaza van.
Sajnos Sense 5 és Android 4.3 van rajta. S-off és unlockolt, valamint rootolt már. (Ezeket e köröket lefutottam, de a frissítés ezek után is megakadt, ekkor jött a megvilágosodás, valszeg mókolt a teló. Utána olvastam ferob megvilágosító sorait, valamint a RUU telepítést. Kipróbáltam. Szerencsére nem lett tégla a teló, de egy kicsit beleremegetem... félúton megakadt (ill. az eleje után egy kicsivel, a fastboot.exe leállt.)
Segítséget kérnék, hogy lehetne valahogy rátolni a frissítéseket, mintha teljesen normális gyári teló lenne?
Ha volt erről szó korábban a fórumban, mea culpa, még csak 2013-nál járok. ( A 31970-32050 közöttieket olvastam.)
Mellékelem a bootloader képét, hátha valakinek eszébe jut valami tuti ötlet.CsP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest