- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.)
Ha jutottam valamire, jelentkezem. -
CsPeti1966
újonc
Sziasztok!
Új vagyok, péntek óta van meg az M7-em. Kínai szerzemény, kicsomagolás után azonnal magyarul indult, ami kellemes meglepetés volt az eladótól. ferob hszéből azt szűrtem le, bár minden csodás, a lokalizáció miatt a frissítésekkel gondjaim lesznek. Igaza van.
Sajnos Sense 5 és Android 4.3 van rajta. S-off és unlockolt, valamint rootolt már. (Ezeket e köröket lefutottam, de a frissítés ezek után is megakadt, ekkor jött a megvilágosodás, valszeg mókolt a teló. Utána olvastam ferob megvilágosító sorait, valamint a RUU telepítést. Kipróbáltam. Szerencsére nem lett tégla a teló, de egy kicsit beleremegetem... félúton megakadt (ill. az eleje után egy kicsivel, a fastboot.exe leállt.)
Segítséget kérnék, hogy lehetne valahogy rátolni a frissítéseket, mintha teljesen normális gyári teló lenne?
Ha volt erről szó korábban a fórumban, mea culpa, még csak 2013-nál járok. ( A 31970-32050 közöttieket olvastam.)
Mellékelem a bootloader képét, hátha valakinek eszébe jut valami tuti ötlet.CsP
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest