Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.
)
Ha jutottam valamire, jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.