Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
válasz
Ramius #18317 üzenetére
Ha bemész az ébresztőbe, amikor szerkeszted az ébresztést, akkor jobb felső sarokban van egy + jel.
Arra ráböksz és azt raksz be, amit akarsz és mindegy, hogy hol van a hang, mindet megtalálja.Nekem így van beállítva. Csengőhangoknak is FLAC-et használok.
Más. Akkumulátor. Nekem kb. 2 hete van meg a telefonom. Átlagos felhasználó vagyok, néhány hívással, állandó net kapcsolat, Google Now bekapcsolva, a helybeállítások is aktív, akkor keres hálózatot, helyet, amikor csak akar. Push aktív a Gmailon és az Outlookon is. Netezgetek, ha kocsiba ülök, akkor Bluetooth a hívások miatt. Ma reggel hétkor vettem le a telefont, most 86%-on áll.
Csak az első két nap mentem 30% alá, de ugye az az átállás időszak volt. Most olyan 50%-kal zárom a napot. Reggel szoktam emiatt töltőre rakni egy - két órára. Energiatakarékos üzemmód kikapcsolva, fényerő maximumon, de automatikus üzemmód bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest