- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17012 üzenetére
Ez most komoly? Én akárhány digitális kamerát láttam eddig az letakart kameránál nem mutatott lilla, és fehér ködös képet, csak pusztán fekete semmit. De lehet akkor ez a 2013 as modellekbe elfogadott már
De itt egy másik pl, miről beszélek, félre értés ne legyen a fény totál hátulról kapja nem az zavarba egyszerűen kevés fénynél ilyen
És csupán azért van asztalra lerakva kamerával mert egyszerűbb a kivilágított irodába, mint az asztal alatt bujkálva fényképezgetni.
Nekem már két hónapja ilyen, mióta megvettem. Csak még a szerviz se tudja javítani ami egy vicc számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest