Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Sylvanas
üzenetére
Hát az könnyen lehet, részemről csak egy buta, elkeseredett, fölösleges próba, hogy hátha valamilyen GTA-s fórumon magára ismer. Abból az általános iskolából ha ezzel bemennék, még ha valamilyen véletlen folytán lenne valaki aki tudja, szerintem jó esetben páros lábbal rúgnának ki az ajtón, rosszabb esetben, meg az őrsön mesélhetnék tovább a kevés visszatartott infóról, amiről még tudok... Szerintem olyan évvel idősebb voltam nála, sosem szólítottam meg.
-
Pacee87
aktív tag
Puff, hát alapból sincs nagy remény, de keresek egy lányt 20 évvel ezelőttről Szombahelyen. akinek kedvence volt a Vice City akkor, a Paragvári utcai iskolába jártt akkor. Szeretném megtudni, hogy ki lehetett ő. Valami okosat valaki erre?
Imádta a Vice Cityt és az autókat, barna haja volt.Van erre jobb hely kérdezni? -
Black-core
aktív tag
Chat gpt erre jutott:
A fegyveresek, akik megtámadják Tommy-t és a drogkereskedőt, a helyi Haitian Gang tagjai. A Haitian Gang és a Vance testvérek között régóta fennálló ellentét van, és a Haitian Gang el akarja venni a Vance testvérek területét és üzleteit. A fegyveres rablók valószínűleg azért tudták, hogy Tommy és a drogkereskedő éppen üzletet kötnek, mert a Haitian Gang számos informátorral rendelkezik a városban, akik figyelik a maffia tevékenységét és jelentik a Haitian Gangnak.
Lance Vance a testvére halála miatt akar bosszút állni, de valóban nem tudja pontosan, hogy kik lőtték le a testvérét. A játék során Lance fokozatosan jön rá az igazságra, és kiderül, hogy a támadók valójában ai drogkereskedő, Ricardo Diaz emberei voltak, akik a Vance testvérek területét akarták megszerezni. -
edda80
tag
Sziasztok!
A kérdéseim a következőek:
Ugye úgy kezdődik, hogy a legelején a Vance testvérek megérkeznek, hogy megkössék az üzletet Tommyékkal. De valakik tüzet nyitottak rájuk. Azok kik voltak? DEA-sak? Vagy valami rendvédelmi szervek? Vagy valamilyen mafia család tagjai?
És a másik kérdésem ehhez köthető, hogy Lance a tesójáért akar bosszút állni, de hát azt sem tudja, hogy pontosan kik lőtték le, akkor meg?
-
SchumiBácsi
őstag
Lassan kettő éve értekeztem erről a problémáról

Most az UT2004 a favorit, egyelőre még nem gyorsult az is be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rasiel
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ha jól emlékszem, anno 60 FPS/Hz-el játszottam végig a játékot, s nem volt vele semmi gond.
-
Black-core
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Csak, hogy egy anomáliát megemlítsek, egy bizonyos FPS felett GTA 3 ba, is Vice Cityben is automatikusan fékeznek a járművek.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Igen, de érdekes mert a GTA3 legalább 60Hz-re korlátozott ami szintén katasztrófa, de mégse 30
Valamint ott driverből meg lehetett oldani hogy igazítson a monitorhoz vagy G-sync és úgy beállt 160Hz-reAmi még ettől is szarabb hogy használhatatlan lesz a játék magas sebességen ha túl sok idő telik el benne. Kezdetben 160ról le kell venni 120Hz-re, aztán 60Hz és egyre lejjebb a mágikus sebességek irányába.
Nem tudom San Andreas hogy áll e téren, de sztem mivel sok változás nincs a motorban valszeg az is fos, így amikor kiderült hogy ez a hiba javíthatatlan, bele se kezdtem amikor ment a nosztalgiavonat.
-
Black-core
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nálam is ugyan ez. Ha meg bekapcsolod a gyári frame korlátozást, az 30 képkocka per másodpercre korlátozza
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
De ne a játékba mert úgy kifolyik a szeme egy idő után

Ha a probléma továbbra is fennáll de a gyári framelimiter megoldja akkor van külön adjuster. Én azzal a monitor sebességéhez igazítom ami nálam 120-160Hz. Egyébként az én verzióm megy rendesen a menübe korlátozás nélkül is, de ha indul a játék akkor vége

-
Blue meth
senior tag
Köszi a válaszokat!
-
Kovbob
senior tag
válasz
Blue meth
üzenetére
Szerintem a Silent Patch az javítja ezt.
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem Vice City-t, és a következő a problémám: Menüben működik az egér mozgatása, viszont a bal gomb már nem, a játékban meg egyáltalán nincs egér, minden más működik. Tipp, hogyan lehetne orvosolni? 64bites Win7 ultimate. -
LordNoSignal
csendes újonc
válasz
Black-core
üzenetére
Ha esetleg eszedbe jut egyszer, azt megköszönném.

-
Black-core
aktív tag
Ha teheted próbáld ki a remastered et. Ott már nincs ilyen probléma.
Létezik hozzá több látótávolság javító. De őszintén meg valva én csak egynél tapasztaltam elfogadható változást. Viszont a nevét már meg nem tudom mondani.
-
LordNoSignal
csendes újonc
Nem tudtok valami olyan modot amitől sokkal távolabb betölti az npc járműveket és gyalogosokat? Elég zavaró ez mostani szemmel. Régen nem volt ennyire zavaró, hogy minden előttem jelenik meg szinte. A jármű modellekkel próbáltam “csalni” Úgy, hogy a 3ds maxal a kocsik alap vlo-ját kicséréltem rendes modellre, így nincs az hogy messzebbről egy színes plecsnit látok, de ugyan akkor ettől függetlenül még mindig elég kicsi a spawn.
-
Reflax
tag
válasz
Black-core
üzenetére
És honna szerzem be a legszebb verziót?

-
Reflax
tag
válasz
Black-core
üzenetére
Üdv az egér problémát megoldottam, elvileg hiányzott egy fix a játékból, és le kellett tölteni egy filet ami az egért implementálja a játékon belül is és az óta jó
-
Black-core
aktív tag
Szia. Fps limitet kapcsold be. Ez okozza az egér hibát.
Van nekem egy optikailag feltuningolt vice city-m ha van rá igény, feltöltöm valahova. (hd texturák,fények,60fps limiter. De ha a legszebben akarod látni a várost, akkor az általam fentebb is említett Remasteredet próbáld ki. Az gyönyörű.
-
Reflax
tag
Valamint olyan problémám lenne, hogy ha elindítom a játékot, elindításkor érzékeli a klikket, az intróka tkiskippelhetem ezzel, de amint átment az intrókon, már csak a fel le mozgáshoz tudom hazsbálni a MENÜBEN az egeret. Szóval játélkban semmire konkrétan. Még lőni sem tudok vele.
-
Reflax
tag
Üdv mnindenkinek!
Gondoltam nosztalgiázom egyet, de szeretném ezt kicsit felturbózva. Letöltöttem a Vice Cityt, de szeretnék segítséget, honnan lehetne egy nagyon jó HD vagy Full HD texture packet leszedni.
Köszönöm!
-
GSP
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Régi all time kedvenc game, itt is.
-
válasz
Black-core
üzenetére
-
GTA: Vice City végigjátszás 8:38 alatt
Egyik nap előveszem a játékot, és megpróbálom ugyenezt megcsinálni, nyilván nem ilyen rövid idő alatt. Csak hogy lássam, valóban működik-e

#speedrun
-
LordNoSignal
csendes újonc
Ha valakit érint a multi, jöjjön bátran!
2011 óta működő, egyetlen magyar vice city szerver
)![[L:/dl/upc/2019-03/02/740675_c8kiwgnb0madp4eu_szerver.png][kép][/L] [L:/dl/upc/2019-03/02/740675_c8kiwgnb0madp4eu_szerver.png][kép][/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2019-03/02/740675_ghcvjcmqpkxcffbc_szerver_2.thumb.png/800)
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem mondom azt hogy keress virágbolti verziót, de tudatom veled hogy nekem olyan és nincs vele gond.
Steam verziónál ez meglepő, bár amikor nem volt netem és a HL2 igencsak kellett akkor megint alternatív verzióra volt szükség. Természetesen megvettem amint volt net és döbbenten megállapítottam hogy az eleve offine vezió gyakorlatilag hibátlan a Steam verzióhoz képest.
Visszatérve a hangulatos Vice Cityhez: nekem a framelimiter be van kapcsolva. Indulást követően tálca, segédprogram max fps beállít (frame limiter adjuster, 160fps. Bármennyit megadhatsz, de tanácsos a monitor tudásánál nem többet) és ekkor lesz 60fps, monitorral üzemmódot váltok így elérhető még a 120/160fps is.
Ha szükséges, driver felől is adjustálni kell pár dolgot, amit igény esetén este fel is vezetek.
-
Vismajor01
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem fogalmam sincs, mennyire van korlátozva, de in-game be van kapcsolva, hogy maximálizálva legyen az fps.
Mégse jó, kékhalállal kidob, nem tölti be a gémet, nem lehet kilépni a játékból (goodbye screen forever)... Steamen vettem 10 euróért a gémet.

-
SchumiBácsi
őstag
Ez azért van mert a nagy rakás szar-fos-hugy konzolon nem adja ki a probléma mert egy se bír 30-nál jobban frissíteni.
Volt időm nosztalgiából GTA-zni télen: GTA3, GTA VC és mind a kettő meghalt kb. a játék végére. Van egy sejtésem hogy a GTA SA is ugyanígy fog megdögleni a "Game Speedup Glitch" által.
Class: Class III - Inevitable
Status: UNSOLVED
Description: See GTA III's glitch #2. This is the third phase of glitch #1. The glitch occurs immediately after achieving game time of 74:34 (4474 mins, 268 440 000 msecs) if the game runs at 60 fps and possibly 149:08 (8948 mins, 536 880 000 msecs) in the case of 30 fps (double amount of the first number; hypothetically, not tested yet). The problem lies in game clock scale. Normally, 60 seconds of real time equal 58 seconds in-game (58 game minutes). After achieving abovementioned game time clock scale doubles and 60 seconds of real time begin to equal 116 seconds in-game (116 game minutes). This causes strong effect on gameplay as generic processes such as leaves falling, smashed car hoods separating, pickups rotating, weapons firing or traffic vehicles driving flow two times faster than normal.
Genesis: Like #1 & #2, seems to be connected with game timers mailfunction. Deeper investigation needed!
Protection: None applicable. The glitch is inevitable regardless of player actions.
Solution: No methods or even workarounds are known yet!
Dióhéjban az történik hogy bár új játéknál tetszőleges lehet a sebesség, a végére elcsesződik. A tetszőleges esetemben 160fps-t jelent, mert ha már ennyit tud a monitor nem fogok 30-al zörögni. Na most ez a hiba elsőnek a különleges ugratásokat fekteti meg, 18óra 39perctől (nem a játékbeli hanem a való életben eltelt óra számít minden esetben) csak 60fps-nél lehet teljesíteni, 37óra 34perctől 30fps-t ír ha jól értelmezem, de nekem ment 60-al is, de mindkét játéknál ugratás előtt, de legkésőbb amikor földet ért a járgány, vissza kell kapcsolni 60-ra különben addig nem megy tovább a játék. Illetve megy de megnéznék egy végigjátszást utána

Ez még a kisebbig gond, mert vagy egyből végigugratod a várost, vagy mindig 60fps-re kapcsolsz. Ha elég gyorsan feloldod a területeket simán abszolválható.
A cinkesebb dolog a dőlt betűs rész, ami a játék végzetes felgyorsulása lényegében. Ez ha jól olvasom 74óra34 perctől jön, ekkortól az ígéretes 60fps-en lesz csak jó a játék. Ha valaki elég elszánt és így tovább tolja, 149óra 8 perctől a kecsegtető 30fps-en tolhatja a játékot ha még játszani akar vele avagy nincs meg a 100%.
A GTA3-at 2szer kezdtem újra, egyszer egy küldetés glitch miatt, másodszor a begyorsulás miatt. 3adszorra már meglett a finálé, mert addigra én is begyorsultam illetve nem 160 hanem végül 120fps-en toltam és meg lett 2nap alatt. Viszont ha folytatnám a játékot, akkor sztem néhány óra után begyorsul, és lehet kukázni.
A GTA VC-t valahogy eleve gyorsabban tolhattam, mert semmi gond nem jelentkezett 160fps-nél, ráadásul sikerült közben 100%-ra kivinni. Ezután még egy két afterparty-t szoktam még tolni és ma egyszer csak kukás lett a játék, mert begyorsult illetve beszart: 160fps-en nem mozog a traffic, az óra megáll és rögtön egy alfa fázisba levő játékként viselkedik. 120fps-en megjavul annyira hogy "csak" kétszer gyorsabban telik az idő és ezzel minden kétszer gyorsabb kivéve a karakteredet. Később 60 még később 30fps-re kellene korlátozni hogy "megjavuljon".
És csodálkoznak amikor azt mondom hogy az összes konzolt bevágnám a zúzdába az ilyen fasságok miatt. GTA3-ba benne van a hiba, oké nem tűnt fel nekik, bár akkor is volt PC bőven a CRT korszakban 100-120Hz frissítésekkel. GTA VC ugyanúgy hordozza a hibát és sztem a változatosság kedvéért a GTA SA is mert az is szutykadvány PS2 port. Pár nap és kiderül mert ő következne de így semmi kedvem hozzá mert ahhoz tuti nem lesz elég 48óra a teljes kijátszásra.
Természetesen a hiba elkerülhetetlenül bekövetkezik, ráadásul semmi megoldás nincs.
Illetve nézegetem a fórumot és mivel a Save fájlból ered a hiba elképzelhető hogy editorral vagy fájlcserével talán orvosolható a gond, talán. De a héten tuti pihentetem az egészet, mert úgy felbaszott ma este hogy csak na.
Ugyan pár éves kommentre válaszolok de az infó hátha jól jön aki hasonlóképpen nosztalgiázna mint én.
Megoldások a problémára tehát:
-játszd ki 48óra alatt.
-60 vagy a szédületes 30fps alatt nem jelentkezik semmi probléma.Utóbbira mondjuk nem vennék mérget mert a kukaszökevény konzolportoktól kitelhet hogy később 15fps-re kelljen visszafogni mert ezek az anomáliák mindig egy adott idő eltelte után jönnek, az előzőhöz képest kétszer annyi óra után.
Így a 15fps 298óra 16perc után esedékes
-
mexel
veterán
Megtaláltam a vinyón a VC-t és gondoltam kipróbálom. Közben annyi változás van hogy win10 x64 rendszerem van és nem indul a játék. Hiába állítom be a kompatibilitási módot, mindig azt írja, hogy a vc-nek minimum directx 8.1 kell. Felraktam a 9c directx-eket, azokat megtaláltam, de mást nem tudok kezdeni vele. Ötlet?
Közben úgy néz ki megoldódott: hozzá kellett adni a direct play-t a win komponenseknél.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
Emlekeim szerint eleg idegesito volt mikor megjelent egy kocsi , elfordultam majd vissza es az auto eltunt

-
zsolti_20
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
Sziasztok! Valaki esetleg beleásta magát annyira a játék motorjába, hogy kiderüljön mitől tűnnek el a kocsik olyan hamar? Érdekelne hogy ez módosítható-e.

-
Black-core
aktív tag
Volt valami wildscreen patcher nevezetű program a régebbi játékokhoz ami a natív felbontású játékokat széles vászonra varázsolta. Használtam is Nfsu 1-2 Mostwanted el meg pár játékkal amivel próbáltam mind tökéletesen működött. VC vel nem próbáltam ott a gyári opciót használtam. Szerintem megy vele.
Jön a jó idő lehet én is elkezdem 133 adjára 
-
laceszgamer
addikt
-
Puma K
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az lemaradt és így utólag írni is akartam, hogy Steam-es mindegyik GTA.
Mindegyiknél (GTA III, VC és SA) meg van az a gond, hogy ha kiveszi az ember a képkockaszám rögzítést ami alap esetben 30 (GTA SA-nál 26FPS) akkor megbolondul a játék úgy mint állandóan és magától kézifékező autó. De ezt szerencsére van megoldás.
Viszont a III és a VC esetében a szélesvásznú képernyő gondot okoz a célzásban és jobbra hord.
Ezt szerencsére az SA-ban megcsinálták. Ott oda lő ahova célzol. -
-
Puma K
nagyúr
Helló!
A napokban megint elkezdtem játszani a játékkal.
Két problémám viszont akadt.
Az egyik gondom a fixált 30FPS volt amit ha feloldottam 60FPS-re akkor megbolondult a játék.
Ezt sikerült úgy megoldanom úgy, hogy a VGA kártya driver-ből a vsync-et engedélyeztem a GTA VC exe-re:Ez működik külön-külön beállítva a GTA III és GTA SA-nál is (az SA 26FPS-re van korlátozva...
A célzást viszont nem sikerült megoldanom.
A gondom azaz, hogy jbbra hord ha lövök. Ez a jelenség a grafikai beállításoknál lévő widescreen opció bekapcsolásakor jön elő.
Ha kikapcsolom megszűnik ha bekapcsolom elő jön. Viszont az a bajom ha kikapcsolom akkor a képernyő nyomott lesz és rossz nézni és játszani.A történettel is haladok és az egyre jobb fegyverek miatt egyre zavaróbb ez célzással kapcsolatos probléma.
Erre van valami megoldás azon kívül, hogy kapcsoljam ki a widescreen-t?Üdv
Puma -
Black-core
aktív tag
válasz
Madara-san
üzenetére
Simán megy rajta. Nvidia 6600 al már az aero felület is hasít.

-
Madara-san
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Win7, ilyen konfigon? Az nem semmi.
Hogy ne csak off legyen, Vice Cry moddal és eredeti autókkal elképesztő ez a játék, érdemes kipróbálni. Az eredeti autókat egy régi DVD-n találtam meg úgy 10 éve szereztem be a vice city magyarítás oldaláról, ma már nem lehet letölteni onnan. Kicsit szórakozni kell vele, hogy működjön a Vice Cry-al, de ha érdekel valakit, feltölthetem valahova.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Madara-san
üzenetére
Win7. Van mx440 em is. Emlékeim szerint az is futtatja fullhd felbontásban.Persze azzal akad.Lehet inkább a monitorral volt ott vmi...
-
Madara-san
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Gondolom Windows XP, de milyen drivert használsz hozzá? Emlékszem egyszer kísérleteztünk régebben ilyesmivel (MX400-as kártya), és max 1440x900-ig engedte.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Madara-san
üzenetére
Még 2048x1536 -ot is. Csak azt már a monitorom nem bírja.

-
Madara-san
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
GeForce 2 tud full HD felbontást?

-
HaZsolt
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Van 1-2 jól eldugott
. Nagy kedvenc ez a játék, óriási élmény 900fps-el játszani vele
-
Black-core
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Detto.Bár a hidden packok már lehet nem mennének,őket jelző térkép nélkül.
-
razorka777
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Én is a mai napig előveszem, ha kedvem támad.
Az egyetlen GTA, aminek a 100%-os végigjátszása a fejemben van, így tizenkét év elteltével is.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core
üzenetére
Tegnap elővettem a gammát és még mindig BEST! Most épp egy athlon 1150Mhz es gépen nyomom. Egy Geforce 2TI 64mb osal 1920x1080 as felbontásban szépen megy. Mondjuk ha azt nézzük hogy a grafikailag feltúrbózott változata megy a 3W ot fogyasztó telefonokon. Elképesztő a fejlődés. Ez a gép még 200W ot kér alá.

-
Black-core
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az a játék alapértelmezett FPS korlátozása.. És valóban menüben bekapcsolod az fps limitert (így betölt a játék) és ezután kitudod kapcsolni. Nekem strand környékén volt hogy 2000 fps felett volt
Ez után ha bekapcsolod játék közben egyenesen akadásnak látod a gyári fps korlátozást.
Leg feelingesebb játék. Örök darab (Nekem) (is) 
-
HaZsolt
őstag
Ezt a menuben is megteheted. Le lehet szabalyozni 30fpsre. Amugy ha betolt probald ki a 800 fpst, hangtalanul losz, meg konnyebben tolod el a kocsikat. Mielott meghalsz/elkapnak gyorsan rakd vissza 30ra mert toltes kozben kifagy. Jol el lehet okorkodni igy. A Vice City a legjobb GTA nalam, utana jon az ot.
-
Ha valaki esetleg ugyanabba a hibába ütközne mint én:
gépem:
windows 8.1
4690k
8GB RAM
7970 GHz
tehát egy elég erős gép.Gépemen nem akart elindulni ViceCity, pontosabban elindult, de hiába kattintottam bármire, nem töltött be, leragadt a Loading utáni fekete képernyőnél. Már össze vissza próbáltam mindent: kompatibilitás, újratelepítés, trükköket nézegettem neten, minden szar.. semmi nem jött be.
Erre kiderült, hogy az volt a probléma, hogy a menüben 8000FPS-em volt, és játék közben is 600-700FPS... és konkrétan kiakadt ettől a játék grin emoticon
Afterburnerrel leszabályoztam 60FPS-re: elindult!Tehát a mai gépek egyszerűen TÚL erősek ennek a játéknak, a sok FPS megkavarja

-
balint107
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Helló
Azt nem tudom, hogy az alap játékban, hogy lehetett (mert anno nem volt olyan monitorom)
de a Vice Cry modosban már biztosan be lehet állítani mindenféle felbontást, mellesleg a látvány is sokat javult. -
FoxiestFox
félisten
Üdv, srácok..
Hogy lehet a Steames VC-t widescreen képernyőn játszani anélkül, hogy torzulna a kép?
1680x1050, 16:10 a képernyőm. -
Bjørgersson
félisten
GTA Complete Pack 5,99€ Steamen a hétvégén.
-
Red_Bull
aktív tag
Újrajátszok most minden, részt, a múlthéten végeztem a 3-mal, nemsokára ezt is végigviszem, de nem szokásom 100%-ra csak addig szoktam amíg a stáblista jön
A vice citybe az akkor jön ha az épületek küldetéseit is megcsináltuk? Vagy mikor, nem emlékeztek? Még a Malibu clubot és a filmstúdiót kell megvennem a többit már megcsináltam. -
HaZsolt
őstag
A bejáratnál keresd, lesz ott Patriot és Barracks is.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
A katonaságon kell akkor már bent lennie.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
Végig kell játszanod. Az utolsó küldetés után kapod meg.
-
Pachenkoooo
tag
Sehol senki?
mondjuk már megvan, most tankom nincsen, csak trükközéssel
-
Pachenkoooo
tag
Sziasztok.
Az androidos verzióban nem tudom megszerezni a hunter helikoptert. Abban nincs benne, vagy csak végig kell elsőnek játszanom?
-
törölt tag
-
BMWFan
senior tag
-
törölt tag
Gondolom a hajókra akarod ledobni a bombákat?A partról indulsz, és úgy kel kinyírni őket.
Életem legnehezebb GTA küldetése volt .
Nem tudtam valahogy normálisan irányítani.. -
ch003067
addikt
hali ! Hogy lehet vezetni az RC repülőt az egyik hawaiii küldetésben ?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
AZt hogy ? Nekem eredeti a vájsziti
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem is van ilyen esc menübe, oda vissza aztán hejre jön! Nekem is USB-s egérnél csinálta meg win7-nél.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Tegnap feltelepítettem újra egy kicsit nosztalgiázni, de néha egyáltalán nem érzékeli az egeret vagy van hogy csak a menüben, játék közben pedig egyáltalán nem. Úgy is mondhatnám, hogy ritkán érzékeli rendesen.
Valami ötlet miért csinálja ezt? Lehet hozzá köze, hogy usb-egerem van? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Mikrotik routerek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple MacBook
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha tudod melyik suliba járt akkor esetleg a tablóképeken keresd meg, vagy kérdezd meg az igazgatóságot, hátha.
A fegyveresek, akik megtámadják Tommy-t és a drogkereskedőt, a helyi Haitian Gang tagjai. A Haitian Gang és a Vance testvérek között régóta fennálló ellentét van, és a Haitian Gang el akarja venni a Vance testvérek területét és üzleteit. A fegyveres rablók valószínűleg azért tudták, hogy Tommy és a drogkereskedő éppen üzletet kötnek, mert a Haitian Gang számos informátorral rendelkezik a városban, akik figyelik a maffia tevékenységét és jelentik a Haitian Gangnak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)