- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mika1227 #22333 üzenetére
Ez nyilván játék függő. Csak az újabb játékokban várható gyorsulás, de ez le van írva a driver dokumentációban. De ezeket már a GTX400-asokra fejlesztik főként, igazából csak ott hoz érdemi(bb) gyorsulást.
-
-
PuMa_
tag
válasz
Mika1227 #21313 üzenetére
Rátapintottál a lényegre, a gépet is elégnek érzem
Igazság szerint nem vagyok nagy játékos, inkább csak netezek meg néha jön 1-1 "játék hullám" és tart egy hónapig. Talán csak annyit módosítanék, hogy egy jobb alaplap (nem kell,hogy csúcs legyen), de egy normális chipset szerintem sokat dobna a dolgon.
-
PuMa_
tag
válasz
Mika1227 #21310 üzenetére
Igazság szerint elégnek érzem mindenhez még GTA IV-et is végigvittem vele elég szép képpel, nem szaggatva csak be-be lassulva. Csak akartam váltani egy i5-ös konfigra, de annyi pénz nem lett és nem is lesz idén már, ezért gondoltam veszek egy új deszkát és VGA-t így még elég lesz egy darabig mindenképp. De pont ezért hezitálok, mert nem érzem oylan rossznak a 9600GT-t se.
-
Henk
veterán
válasz
Mika1227 #21236 üzenetére
Nekem a 260 furmark alatt felszokott menni 85 fokig ha auto-n hagytam a venti vezérlést. Ott még semmi féle lassulás vagy hiba nem volt észlelhető. Nem volt túl jó az auto vezérlés mert 73 foknál kezdte emelni a fordulatot az alap 40%-ról, viszont 85 fok fölé már nem engedte, ott már annyira emelte a fordulatot ha kellett, hogy efölé ne menjen.
-
AtG
aktív tag
-
AtG
aktív tag
válasz
Mika1227 #21032 üzenetére
Tesztek szerint nincs olyan jó. De nekem azért nagyon szimpatikus vga, mert egyenletesen teljesít minden játékban. Nincs belassulás, röcögés, stb... Vörös oldalon hallottam már jó sok gikszert, én még egyszer nem futottam semmilyen hibába sem játékok során. Nekem a monitorom 1280x1024-et tud max., szóval 1680x1050-es felbontásban nincs tapasztalatom vele. Ezen a felbontáson viszont nagyon korrekt a teljesítménye.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mika1227 #20997 üzenetére
A netes tesztek szerint.
Mit gondolsz én miért szabadultam meg a 4890-től egy hét után?
Pedig én csak a GTX 260-hoz mértem.
Nagy büdös lótúróst van "pariban" a GTX 280-al. Nálam a 260-as is elpicsázta. Nem beszélve az orvosolhatatlan dadogásról és a szélsőségesen ingadozó fps-ekről.ÚRISTEN!
Lehet, hogy egy 4890 tett Nv fanboy-á! -
Scholes9
nagyúr
válasz
Mika1227 #20515 üzenetére
Nekem volt 2 hétig ez a kártyám és nagyon jól mentek rajta a játékok, talán az egyetlen Nvidia kártya amit most megéri megvenni
De amúgy nem tudom mennyit szánsz a dologra, de lehet jobban jársz, ha inkább az apróhirdetések között szétnézel, van ettől sokkal jobb ár/teljesítményű kártya is ám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest