- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Foglalt név #12902 üzenetére
Így van ahogy Lauda mondja.
A többiek is azon az állásponton vannak hogy nem szeretnénk másik topikot.
Megtehetnéd, hogy kibővíted a címben szereplő kártyákat.Lauda: Én meg nem mondtam hogy aki 280-at vett dobja ki, mert annyival jobb a 285. Erről nincsen szó. Valamennyivel biztos gyorsabb lesz.Kb. ennyi. Aki 260 fog cserélni úgysem 280-at fog venni cserélnie.hanem 285-öt.
Akinek meg 280 van szvsz. felesleges cserélnie, hacsak nem a tuning miatt. -
szucsinka
őstag
válasz
Foglalt név #8204 üzenetére
oké zsoké
-
szucsinka
őstag
válasz
Foglalt név #8195 üzenetére
szerintem az hogy megemlitettem hogy kijött a fallout3 ebben én semmi warezolásra utaló dolgot nem találtam,de hogy még csak a gyanú szikráját is kioltsam,
itt az ajánlott követelmény:
ebben a játékban emlitik elsönek a 200as nv karikat
Recommended System Requirements:Intel Core 2 Duo processor
2 GB System RAM
Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series)
Supported Video Card Chipsets:NVIDIA GeForce 200 series
(ja és dx9es a játék)
-
janos80
senior tag
válasz
Foglalt név #8195 üzenetére
annyira igazabol nem fontos,mert szerintem ugyis tapcsere lesz,csak adjam el a mostanit.
vga-t meg ugysem veszek most a gts helyett,mert varok egy kicsit.legfobbkent a fizuramod: de termeszetesen koszonom szepen a felajanlast
Speed(R): ha veszek tapot akkor mar nem 450 vagy 520-ast,mert lesz itt még fejlesztes ugyhogy elkel a nagy táp
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #8161 üzenetére
Én kérek elnézést ha kissé heves voltam
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #8156 üzenetére
off-ban is van....
HA már törölted... Dead Space minden maxon 1680X1050 200-260fps... a szokásos beállitások---700/1485/2500,proci 3,6Ghz,Vista64
ezt is offban merem leirni,de lehet akkor is törölve lesz...mondjuk az összes VGA topicban éppen a dead space a téma,hiszen mi máshoz is lehetne kötni..örül mindenki hogy ilyen szépen megy,és hogy ennyire ütös a Dx9-es grafika...mondjuk ezen én is csodálkozok... mindek ide dx10????
-
Speed®
titán
válasz
Foglalt név #8059 üzenetére
A tárgy #7999től a GTX260/280 más karikhoz viszonyított helyzete
+Javarészt OFFban a vége felé, hogy ne szúrja a szemeket nagyon..
Nabasszus, ezt meg hogy sikerült? Az előző ONost szerkesztettem.#8064 banderasz77
Az átlag 20%os különbséget le lehet csökkenteni 5% körülire, köszönhetően a jó tuningolhatóságnak (15% körül benne van mindegyikben, 700 körüli GPU). Persze az alapon járó GTX280hoz képest, az is bír ~10%ot pluszban. -
Speed®
titán
válasz
Foglalt név #8059 üzenetére
A tárgy #7999től a GTX260/280 más karikhoz viszonyított helyzete
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #7532 üzenetére
Többször nem szeretnék szólni
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Foglalt név #6817 üzenetére
Annyira nem akartunk offolni, hogy már fel sem tűnt, hogy ON amit írunk
-
Dare2Live
félisten
válasz
Foglalt név #839 üzenetére
hát meglátjuk.
Ha a $329es 4870től is várunk 8800GTS +20%ot akkor +20-30% büdös kevés $499ért, igazából ha csont nélkül nincs meg a minimum +50% akkor NV GT260/280as dobása nem lesz túl sikeres.
megy a pletyka rendesen.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Foglalt név #835 üzenetére
ezt nem lehet így mérni..pont ezt magyaráztam a radeon topicban is. Az hogy architektúrálisan milyen egy kártya, nem határozza meg teljesen azt, hogy játékok alatt milyen lesz a teljesítménye. Pl a 9800 GTX elvielg jobb kártya mint az ultra, nagyobb számítási kapacitással, jobban is tuningolható, aztán meg lehet nézni, hogy játékok alatt mit ér a 256bit, és hogy a felbontások növelésével mennyire degradálódik a 9800 GTX teljesíténye az Ultával összehasonlítva. Egyszerűen az alacsony sávszél miatt nem lehet kihasználni játékokban a 649 GFLOPS-ot, sőt még az 500at sem éri el szerintem. Egyszerűen a shaderek limitálva vannak a memória által, és nem tudjék kipörögni magukat. Sokat fog dobni ezen az 512bit. Aztán meg az a 16ROP is elég harmatos, a 24hez képest. Így hiába a 650GFLOPS ez csak egy elméleti szám, amit pár alkalmazással, tesztprogival el lehet érni, de gammákban meg se közelíti ezt a 9800GTX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest