- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Így van, ellentétben az NV-vel. Az azért más. Ők jók, ezért is szereti mindenki őket.
(#18934) TTomax Egyszerűen azért ajánlja mindenki azt, mert olcsóbb, és ennek ellenére többet nyújt minden játékban legyen az akár DX9, DX10, DX10.1-es.
Itt van egy hozzáértő véleménye De lehetne még sorolni az előnyöket. Miért jár az ember jobban egy GTX285-el, mint egy HD5850-el? Azért mert gyengébb? Azért mert drágább? Azért mert többet eszik? Azért mert még csak nem is támogatja a legújabb feature-öket? VAGY azért mert NV?? Ez most egy hülyeség, és ezt sokan tudjátok.
-
TTomax
félisten
Egyszer az életben az ATI marketing is dolgozhat jól ...jól kitalálták ha van aki megeszi akkor nincs miröl beszélni.
Aki tul lát egy kicsit az kivár ,mindegy mi van a gépében,igért itt nekünk az ATI is,és az Nv is sok mindent az évek folyamán és a fele sem volt igaz,majd akkor hajlandó vagyok DX11-es GPU-ért fizetni ha mérhetöen látom mire elég az ereje... de igy elöre... nem értem az embereket.Mindenki folyton azt ajánlja,de nem tudja senki hogy mit ajánl... "válaszd azt mert Dx11-et tud,ezért idötálló"... az idötálló vga... mint a becsületes ügyvéd,nem létezik.Egy farmert nem veszek anélkül,hogy felpróbálnám,nem hogy egy százeres VGA-t.... minimum egy teszt vagy valami...vicc.... -
rup1u5
nagyúr
Egyelőre nagyon úgy néz ki hogy a HD5-ös sorozat a "problémamegoldó"
de ez nem most lesz. Egy évig még legalább a GTX-el fogom tolni és szerintem nem is fogom eladni. Ha már most 30 körül mennek a használt GTX 260-ak akkor mennyi lesz jövő nyáron?
EVGA élettartam garival nagyon jól fog mutatni nálam a polcon. Jövő nyárig meg még nagyon sokminden történhet. Megnézzük mit mutat majd a Fermi bár túl optimista nem vagyok vele kapcsolatban....ha egyáltalán létezik
5850 elég erősen bestbuy lesz és jövő nyáron newegg-en, open box kategóriában szerintem 150-180 dolcsi körül már le lehet majd csapni 1-1 példányra.
Custom hűtős OC, esetleg vapor-x. Jönnek majd ezek sorban és nyomják le az árat. -
-
Qru
MODERÁTOR
Ezt használom, nagy változást nem tapasztaltam, igaz 1 játékkal néztem csak (Warmonger), ott javított egy textúrahibát az új driver.
De volt aki elégedettlen volt vele bizonyos szempontból: link
mod:
DroneZ^: P35 DQ6-ban is jól szaladnak a Q6600-ok. Az már más kérdés, hogy a PCI-E 1.1 miatt nem ajánlott annyira. Arról enm is beszélve, hogy Q6600 alá már nem vennék másik lapot, inkább gyűjtenék i7-re pl.
-
rb26dett
aktív tag
Na sikerált felhúznom 3GHz-re 9x333 nemtudom hogy ez jó-e, de most találtam valami másik beállítást, és azt 333-ra tettem és így jó lett a memóriának az órajele pont kijött az 1066mhz. de így is csak 23-24 fps között muzsikál harcba, ami kevéskés. Még húznom kéne rajta? Gyári hűtő mit bír el?
-
Zájec
veterán
gondolom hogy u.annyi lenne a külömbség nagyjából....
szerintem tök reális,,, ha mindkét karit "alapon nézzük" akkor a 280-s kb 15-20%-al jobban teljesit, ez meg szerintem tök reális.... hangrobbanásokat nem várjunk egy családon belüli VGA-tül,,, pláne ha azt nézzük hogy a "család" váltásnál sincsenek egetveröen nagy külömbségek... -
Zájec
veterán
jó , akkor a 260-s órjelét húznák fel a 280-as gyári órajelére, az eredmény u.az lenne....
"Kb mint ha a 920-at és a 940-et összeveted 2 gigán."
ez rossz megközelités... mert abban a procis példában tényleg nincs külömbség, de a VGA-k-nál több dolog van még ..opsz: egy kicsit nagy lett a kép... itt a teljes :: [link]
-
Zájec
veterán
,, az kell refi kari,, azt olvastam abba van még anyag , mint az "orosz tankokban"
kipróbálom milyen , végülis ez hobby
-m , meg a tiétek is
de ez az körités nagyon meglepett
bör-cdtartó , meg egérpad.. ,, ooóó
a tuningot megkapja majd, nálam biztos kezekbe lesz ezügyben..
de csak finoman persze.. -
Qru
MODERÁTOR
Este most úgy játszottam, hogy fix 70%-on futott a venti úgy még alig hangosabb mint a házventim. 80%-nál már túl hangos arról nem is beszélve mikor márkoláshoz 100%-on tekertettem szegény...
Everestből a legfrissebb Ultimate lesz az. Lavalys honalpjáról szedtem le ami kint van, törésem nincs. Tudom torrent a barátom.
Heh, lassan anyiért akpni GTX280-at amennyiért a GTX260-at vettem anno.
De ez az élet rendje.
mfranky: Jaja, nekem is 84 fokig ment 40%-on Furmark-al. Amúgy elégedett vok, jól muzsikál a játékokban és egy átlagosan húzható darabot fogtam ki (előtte Sapphire HD4850-em volt de az tuningban nagyon silány volt.
).
-
-
Black-core
aktív tag
Hát ez elég furcsa akkor kb én dobhatom ki a q6600-amat a kukába?Mert nálam gyári hűtő gyári értékek alatt is felmegy 45 50C ra. 3.6Ghz hez meg már 1.56ot kell adnom.Mondjuk huzamos gta4 után se megy fel 78C felé gyári hűtővel.De ez hogy 4Ghz hez semmi feszemelés és max 30 fokgyári hűtővel?Tudnál pls képeket mutatni?
-
Bluegene
addikt
nem arra gondoltam, hanem arra h pl a stormrise az első full-full DX10 játék DX9-be nem is megy, tehát XP alatt nem is fut
jó tudom gagyi játék de elképzelhető h lesz még full-full DX10-es játék idén
a crysis meg az FC2.. stb ezek alapvetően DX9-esek, a DX10 csak marketing
a legjobb az ha van XP és win7 is a gépen, crysis pl jobban fut XP-n(ultra high patchel), de a stromrise és társai el sem indulnak majd
x64-es XP pedig gagyi próbáltam(rossz a driverellátotsága, és nem gyorsabb a simánál), szal 32bites XP+64bit win7
-
sb
veterán
És még én keverek...
Talán ha ennyit visszaolvastál, akkor olvasd el, hogy mi volt az első kérdés, vagyis a kiinduló téma. Segítek: Black-core megkérdezte érdemes-e 260-ról 280-ra váltania.
Akkor most gondold át légy szíves, hogy ő 10 percig stabil benchmark tuningra gondolt-e vagy "24/7" stabilra, mikor azt kérdezte, hogy érdemes-e 20-25k-t ráfizetni.
Ha esetleg te magad nem tudod eldönteni akkor nyugodtan kérdezd meg mire gondolt:1. Lesz-e haszna napi (stabil, több órás játékot jelent) használatban a ráköltött 20-25k-nak
2. Lesz-e +20-25k-val kicsit több 3dmark pontszáma.Szerintem k*rvára egyértelmű hogy stabil tuningról van/volt szó.
Részemről itt lezárva... -
sb
veterán
Szerintem evidens, hogy stabil működésről beszéltünk, hisz a kiinduló kérdés az volt, hogy megéri-e 260-ról váltani 280-ra.
Nyilván ilyen esetben a konstans (stabil) használati értékről beszéltünk. Szerintem 10 percig, egy benchmarkra elég stabil beállításnál fel sem merül az a kérdés, hogy "mennyi pénzt ér meg" a váltás. ;)
-
HSM
félisten
Kellett nekem 4890-et vennem, ha a 4670 is elég még a Crysishez is!!!!
Ezt hol olvastad? Én is akarok jót röhögni...(Amúgy a 3870-em már tényeg szépen vitte a simát, 18-25FPS-em szinte mindenhol megvolt, bőven élvezhető volt... A WH-hoz már kevés lett volna... Persze, tegyük hozzá 25-40FPs-el nayobb a móka...
)
-
HoReSz1975
őstag
kiprobáltam az én Gigabyte GTX 280 -amat is a beállitásaiddal, ennyit hozott ki belöle:
, de felesleges húzni, mert alapon ennyit megy:
kevés a proci valószínű, nem hajtja ki rendesen
-
Bluegene
addikt
hát a számolásaid hibásak, nagyon, de nagyon(vagy ferditesz h neked legyen igazad, de ezt már megszoktam)
kezdjük azzal h Magyarországon az Elmü kWh árszabása szerint az áram 25-40Ft/Kwh nem 50Ft, a másik az h alapállapotba a gépe max 150W-ot fogyaszt(amikor fórumozik), de inkább kevesebb(lásd hasonló gépek ph tesztben), te meg úgy számoltál h éjjel nappal(se alvás, se meló, se internet) éjjel nappal tolja a GTA4-et, te is beláthatod h irreális a számolásod, naponta nem 24 órát a hét minden napján 100%-os terheléssel megy a gép
a gyakorlat és az elméleti számításaid között hatalmas szakadék, reálisabb a havi 2000Ft amit a gép áramfogyasztására költ, ami Angliai fizetésbe fél-háromnegyed óra kábé megkeresni
és azt mondja h fogalmam sincs, tudod mit...(inkább nem mondom
)
-
Én is Riva-val tuningolom a kártyámat, azzal gondolom nem lenne gondom, de azért köszi. Alapból amúgy szabályozza a ventit, nem? His HD4850 iceq4-em van most, azt cserélném le, ha összejönne.
(#15371) schwartz: ok, köszi az infót.
Gondolom szerintetek megérné váltani, nem? Még nem volt nvidiám, de már akartam egyet, hátha most összejön.
-
Bluegene
addikt
írtam h próbáljunk gentleman módjára vitázni, nem azért linkeltem be h összetörjem a szivedet, hanem válaszképp h van ilyen is bizony
most az iponos tesztet érdemes megnézni egyébként ha vkit érdekel[link](van benne GTX 285 is úgyhogy ON), egyébként ahány teszt annyi eredmény, itt speciel jól szerepel a radeon
mi lesz ha a 2009-es játékok atira íródnak? Erről akartam kérdezni a véleményeteket, nem több. Persze a GTX-ek is jók lesznek csak arra gondoltam h egyensúly áll be
mind1 részemről befejeztem és igen el fogok menni orvoshoz, a fogorvoshoz
-
rejewski
tag
-
HSM
félisten
Na tess, itt egy kép, a beállítások ugyanazok, mint nálad. [link]
A ventit felhúztam 70%-ra, az órajeleket picit lejjebb, ez tuti 100% stabil, és majdnem annyi, mint az előbbi. A VDDC current az nálam azért lehet magasabb, mivel a GTX260 valamivel kisebb feszen működik, és ugye kisebb feszen azonos teljesítményfelvételhez több Amper szükséges....
Ráadásul GPU-Z-ben a max-ot raktam ki.... (A VDDC slave 1-nél volt egy hibás mérés, ott azért nem, a max 255-öt rakott volna ki, nem szereti egyik cucc se, ha kétfelől monitorozzák...)
Ja, és ami fura, a Caps Viewer szerint 192sp-s a karim, a GPU-Z szerint viszont 216....Én a GPU-Z-nek hiszek inkáb (nem azért, mert az a kedvezőbb), de mivel lehet biztosan kideríteni???
(#15009) Henk: Lauda-nál se a GPU hőfok magas, hanem a kártya táprészének a hőmérője mutat bajos értékeket.... Ami ugye nálad szoftveresen nem mérhető....
(#15010) jokeman: Üdv a klubban! Azt a cuccot a hangkarid digitális kimenetére kell kötni, ha HDMI-n szeretnél hangot kiadni a GTX-en keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest