- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi! Inkább az a tipikus, hogy állandóan bizonygatás megy, hogy milyen gyó' az a kártya és ez mindig itt folyik. Érdekes a GTX-nél sosincs ez, mert azon nincs mit magyarázni, egyszerűen jó.
A pü-re sem válaszoltál múltkor, pedig tisztán látszott, hogy nincs igazad. Mondjuk ez is tipikus hozzállás.
Hagyjuk a fenébe, boldog karácsonyt!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Sárpac
nagyúr
Egyrészt volt 2 ati karim is másrészt már írtam mik is voltak a gondok azokkal a 4850es karikkal amit teszteltünk, sőt képekkel cáfoltam a nemlétező grafikai különbségeket ati vs nv közt. Azóta eltelt fél év most nem tom, hogy áll a helyzet de 2nap múlva megint lesz egy átfogó teszt haveromnál, mert most vett 4850et. Pusztán arra reagáltam amit itt néhány volt ati tulaj beírt, hogy nincs változás az elmúlt fél évben driver ügyileg a hd48xx sorozatban.
Az apróhirdetés is tanúskodik, mert nagyon sokan így hirdetnek, hogy "eladó vagy csere gtx260-ra". -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
TTomax
félisten
-
-
luciferk
senior tag
Ilyen ötösöm lenne a lottón, hogy tudtam hamarabb fogtok reagálni a hozzászólásomra mint akinek írtam
én is vaciláltam, hogy gtx260 vagy ati 4870, de mivel a gtx260 4 ropival olcsóbb volt és csak egy kicsivel gyöngébb a 4870-nél de driver támogatásba jobb így a gtx260 mellett döntöttem, hát mit mondjak nem bántam meg halk, alig melegszik és stabilan működik
-
szucsinka
őstag
nekem vista alatt 260assal 3gb rammal 3.6ghz8200asssal
30fps volt átlagban
és nem sszaggatott
bluegene:szerintem a te konfigoodal megy 30fps-sell vistán
nekem is 4850es volt elötte igaz nem a legjobb beállitással csak játékos szinten de simán ment a krájzisz wárhed 29-36fpssel igaz akkor 3.8ghz-én ment a procc de szvsz ez nem számit -
alien_
őstag
Szvsz a 9800GTX+ csak promózza a 9800GTX-ben rejlő lehetőségeket (elég hatásosan). Az árzuhanás oka az Ati
Pont most lett meg az 1750 hsz, friss a dolog00roli00: Én is úgy tervezem, őszre lesz olcsó wolfdale, olcsó 4870, meg sok jó játék, ami érdekel is. Amióta eladtam az asztali gépem (év elején), volt kb két játék, ami érdekel is: az Assassin's Creed, és a Grid.
nygma: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyibe kerül egy 9800GTX előállítása NV-nek.. Vajon veszteséggel árulja ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest