- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
hy ha valakit érdekell 1 xfx gtx 260xxx van 1 eladó nevesebb gtx 280-ra ráfizetek pl zotac evga
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
lehet igazatok van
akkor nem csrélek még akkor sem ha 37000 kell rádobnom joshua gtx285-ére
-
booz
senior tag
sos keresek gtx 285 öt xfx gtx260 beszámitással sosos
-
booz
senior tag
itt egy kicsi eredmény xfxf gtx 260 xxx
-
booz
senior tag
válasz
Motion_Blur #9336 üzenetére
változó valameik 34-38 de van ami 3-7 fps-ig de az a furcsa hogy játékokban pl 1680x1050 cod 4 250fix fps amugy csak ezzel a driverrel csinálta180,48--- 180,43 ott classzisokkal jobb eredmény jött ki de azzal viszont fps lagg jött elö a játékokban pl:grid cod4 250-röl leesik 50-60ra és nem jövök rá mitölvan ez
-
booz
senior tag
milehet a gond nálam hogy csak 6716 pontot kaptam a wantageben
evga 790i
xfx gtx 260xxx
E8500 4ghz
lefut vagy 8féle teszt lehet promodban futtatja -
booz
senior tag
szevasztok hát emberek az uj nv driverrel eléggé oldszkulosan teljesitett a karim 180.48 kari xfx gtx 260xxx 6716 pötty psix off
ez normális -
booz
senior tag
nos urak itt 1 szimpla gtx260xxx
wantage 13453 pötty -
booz
senior tag
-
booz
senior tag
válasz
Sziszifeca #9162 üzenetére
mit bir a 12v-os ága
-
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #9160 üzenetére
Jolvanna
-
booz
senior tag
EZT AJÁNLOM MINDENKINEK AKI NEM FÉL ÉS ANNAK AKI NEM ISMERI DEAD SPACE
-
booz
senior tag
válasz
Dark KillerX #8780 üzenetére
sajna csak qx9650 tudok estére szerezni de ha jól muzsikál megtartom és szolok az elmünek külön kössenek be pasrol 1 vonalat
-
booz
senior tag
csak este lesz kép a táp még nincs nálam
ebböl csak 2db az enyém -
booz
senior tag
ha esetleg valakit érdekel akkor tessék
-
booz
senior tag
picit visszalépek xfx gtx280xxx---röl xfx gtx260xxx--re kiváncsi leszek a külömbségre 1680x1050 felbontáson
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
hali van 1 kis problémám feltettem a 180.xy drivert vista 32bit és azota a gép csak tuning nélkül hajlandó bekapcsolni ha dobok akár 5% tuningot is máris kékhalál és valami memoriára hivatkozik és számolni kezdi a psyhikai memoriát, már volt win reinstall is és még mindig
valakinek valami 5lete
azért irok ide mert azota van hogy uj drivert tettem fel
lefuttattam a 3dmark wantaget-is és ott minden alapon 11370 pötty ez viszont nem rossza 177.xy driverrel
-
booz
senior tag
lehet átkéne rakatni a modikkal a topicot a fárattgözbe
-
booz
senior tag
válasz
TazLeacher #7453 üzenetére
mitnemértesz
-
booz
senior tag
egy füles a crytec-esek azt mondták karácsonykor tuti ott lesz a fa alatt a gtx290
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
nos itt egy crysis benchmark 1680x1050 felbontáson a kártya alapon xfx gtx 280 xxx
-
booz
senior tag
válasz
Svájcinéger #7167 üzenetére
én az xfx gtx280xxx hez 525wattos tápot használok melette sok sok minden mással és elég neki
-
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #7127 üzenetére
oké de a sima xfx gtx280 85-ért árulják akkor ezt mért ne
-
booz
senior tag
na helloka nvidia betyárok ha valakit érdekelne akkor nézze ezt meg
-
booz
senior tag
-
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5040 üzenetére
gpu olyan 800 körül megyegy maxra bár ott nem stabil 775 a stabil vége a memok meg 2700 körül
-
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5036 üzenetére
tudom nekem is az van csak xfx 280 xxx
-
booz
senior tag
hello urak mükszik az uj stalkernél a PhysX Mod
mert ha igen kihastnálnám a zöldek erejét FOERVER NVIDIA konfig az adatoknál
-
booz
senior tag
ha valakit esetleg érdekelne az elsö példány ami magyarországra került xfx gtx280xxx
-
booz
senior tag
válasz
Firestormhun #3248 üzenetére
valami más gondvan ott nem?
-
booz
senior tag
csak a játék a pénz nem számit
-
booz
senior tag
hello akkor most mitévö legyek vegyek 1 4870-et vagy tartsam meg a gtx 280 xxx-et már nem tom segitsetek
-
booz
senior tag
gyerekek most vettem észre van 1 zöld led a kártyán a dvi csatik mellett az mi a szösz
-
booz
senior tag
nos akkor ujbol gt200 gogo
-
booz
senior tag
sött én most rendeltem még 1 db xfx gtx 280 xxx vgát ennyi mert atit arértse veszek
-
booz
senior tag
Az nem vitás, ha pusztán a kipréselt FPS-eket és pontszámokat nézzük, a GTX 280 nyerő választás. Az egymagosok új királyát köszönthetjük benne, de talán az előző generáció kétmagos csúcspéldányát, a GeForce 9800 GX2-t is túlszárnyalja - ez abszolút beállítás- és alkalmazásfüggő. Ha e két VGA közül kéne választanunk, akkor mi egyértelműen jelenlegi főszereplőnkre voksolnánk, hiszen mégiscsak egy szingli GPU-s változatról van szó, melynek teljesítménye sokkal kevésbé függ az aktuális szoftverkörnyezettől. Furcsa módon azonban, fogyasztásbeli előnye nincsen, hiszen kis eltérésektől eltekintve azonos mennyiségű energiát emészt fel a két kártya - persze ez az 1,4 milliárdnyi tranzisztorerdő ismeretében nem meglepő, ám mégiscsak elgondolkoztató.
-
booz
senior tag
addig amig az emberek csak a tesztekböl probálnak kiigazodni és nem saját tapasztalatból hogy melyik melegszik jobban addig senki ne állitsa hogy az nv vagy az ati jobban melegszik nekem van tapasztalatom a melegedésröl ellehet jönni kilehet probálni elörre egyesztetés után
-
booz
senior tag
szerintem a táp dolgokat neitt beszéljétek meg
-
booz
senior tag
jojo igazatok van sm adatokat nem is néztem
max 200 500 pötty a külömbség
-
booz
senior tag
procilimites szerintem quad 4ghz-re huzva elég neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest