- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Csak mondom, hogy a 285/295-ös kártyáknak külön topik nyílt, tehát eléggé off-ok vagytok
-
Foglalt név
addikt
válasz
szucsinka #8203 üzenetére
"What is the release date?
Fallout 3 will be available for PC, Xbox 360, and PLAYSTATION 3 in North America October 28th, 2008 and Europe October 31st, 2008. Japan gets it December 4th, 2008."27-én nem tudom hova máshova jöhetett ki.(Az elötted szóló egyértelműbben warez volt).
De legközelebb ha problémád van, itt jelezheted.
-
Foglalt név
addikt
Azt hiszem nem volt olyan régen, hogy szóltam. Az utolsó 10 hsz megint off és warez
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #7532 üzenetére
Többször nem szeretnék szólni
-
Foglalt név
addikt
Off-ot és warezt mellőzzük. Köszönöm.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Dark KillerX #7161 üzenetére
Az előbb szóltam éppen, hogy maradjunk a tárgynál. Ez mindenkire vonatkozik. Legyen ez az utolsó kirohanás.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Dark KillerX #7155 üzenetére
Az én 3850em köszöni szépen nagyon jól megvan közel 3/4 éve, nincsenek driver gondjaim, ahogy a 8xxxakkal és a 7xxx szériával sema akadt. Ellenben ezek egyike sem tartozik ide
Ha a gtx-ekkel hasonlítjátok össze, annak örülünk. De próbáljunk a témánál maradni a többi kártyának is megvan a maga topicja -
Foglalt név
addikt
Most tudom, hogy meglepő dolgot mondok, de ha végre egy szakmai topicban szakmai dologról van szó(GT2xx topic GT2xx vs rv770), akkor az miért van offban?
Memszávszél, számítási teljesítmény szerintem inkább szakmai, mint a nekem hány MHz-en megy
Azért arra vigyázzatok, hogy ne lovaljátok bele nagyon magatokat és az indulatokat kerüljétek
-
Foglalt név
addikt
válasz
VinoRosso #836 üzenetére
Ezért is nem csak ahhoz viszonyítottam. Tudja az ultra mem sávszélességét, texturában közel egyformák, viszont nagyobb a számolási teljesítménye. Ha ezt teljes egészében ki tudja használni, akkor vagyunk 20% körül. De lehet, hogy én számoltam el magam.
Gbors valóban elég "furcsán" skálázódik a 9600-8800 vonal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest