- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
strebacom #13546 üzenetére
Kétlem hogy jó árat mondanának. Az én kártyám is bruttó 5k-t emelkedett a nagykerben (persze csak papíron, mert alíg van 295 az országan) 1 hét alatt, és akkor még csak 280 volt az EUR. Most meg 284-286ft körül van már...de valószínű nem ennyivel számolnak, pont azért mert rohadtul ingadozik és bukni nem akarnak ha elszállna. A mostani árakat 290-es euro szinthez igazították szvsz.
mod: Melyik játék fut szarul?
Én egyről se tudok. Úgy újságoltad, mintha végre jött volna egy jól futó game NV-re...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
strebacom #13040 üzenetére
Sajnos nincs még. Sok minden hátráltat.
Új rendszert kell hozzá húznom, új topikba 1-es hsz-t kellett szerkesztenünk Laraxiorral.
Illetve Ő csinálta
, én képet küldtem neki, ill. felhasználtuk az eredményeimet.
Nem tudom mi lesz, kurva kevés idő van hétfőig, és ha kapok 295-öt akkor hétfőn el lesz adva a 285, és addig nem fog beleférni a teszt. Megpróbálom azért valahogy megcsinálni hétfőig, de nem biztos hogy lesz belőle valami. -
engusz
veterán
válasz
strebacom #11489 üzenetére
Még csak előzetes darabokat kaptak a kiválasztott hw-review oldalak. Csomó megkötéssel. Pl., hogy milyen játékkal tesztelhetnek. A fogyasztásról, a kártya hűtésének hangjáról egy szót sem ejthettek. Szerintem ebből januárnál előbb nem lesz semmi. De inkább február. (Külföldön persze másképp alakulnak a dolgok.)
-
Henk
veterán
válasz
strebacom #8953 üzenetére
Nekem XP-n gond nélkül ment a riva-val a venti szabályzás,vista-hoz nem tudok hozzászólni.
Imi87:Nekem a 180.42 driver van fent és ezzel azt kell,hogy mondjam tökéletes az órajel visszavétel,eddig ezzel a legjobb.A média player sem emeli fel 3d-re mint régebben,netezés alatt is marad 2d.De ami a legkomolyabb ha játszok és kilépek alt+tab-al akkor is visszaveszi 2d-re.
Pedig régen én is nagyon sokat kínlódtam vele. -
TTomax
félisten
válasz
strebacom #8615 üzenetére
öhm...mármint XP?
más...
aki warhead-ezik az ugyan nézze már meg ezt a config fájlt,mert a szemem törölgetem olyan jól néz ki.... nyílt téren 50-60fps... épületben 60-100fps..persze élsimi nélkül,csak simán be kell másolni a játék mappájába... mintha nem is ugyanazt a warhead-et látnám....
[link]
Ha nem tetszik csak kitörlöd a config fájlt és viszlát... -
HW Junkie
tag
válasz
strebacom #4842 üzenetére
Aqua Computers, 16000 froncsiért ami nem olyan drága bár ez táp nélküli.
Aerocool S9 Pro a neve és az övé (a doboza tanulsága szerint legalább is) a világ legnagyobb case fan-ja. Pontosan 40 centiméteteres átmérővel. Viszont a fordulat csak 400 Rpm és a hang amit generál 12 Db tehát szinte hangtalan. A nagy méret miatt még így is 250 CFM a légszállítása ami 4-5-szöröse egy erős 12 centis ventinek. és minden alkatrész kap belőle.
A belseje tiszta ugyan az mint a Sharkoon-é, old school elrendezés , 10 darab 5 1/4-es hely, egyik sincs befelé forgatva, ha winyót teszel bele van hozzá gumírozott távtartó. Így oda teszed a CD-t meg winyót ahova csak akarod, nem nyomódik a ház falának a SATA csati és a legnagyobb videókarinak is bőven van 10 centi még beleértve a 4870X2-őt. Egy álom naItt lenni link: http://www.bossecomputers.com/Product/Areocool/S9.htm
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
strebacom #4394 üzenetére
valahogy nem jött be ez a kari sok régebbi játék el sem indul vele, "no video", meg egyéb problémákkal leállnak, ja és vannak villogó texturák is....szarok a driverek....mindig is Nv-s voltam ez most egy félrelépés volt....
Ilyet is csak is egy tipikus NV őrült tud kijelenteni, leestem a székről a nevetéstől. (Ne hari, de ez van).
Vagy te vagy egyedülállóan szerencsétlen, vagy a kártyád a rossz.Egyébként az NV-knél pontosan ugyanannyi bug van mint ATI-knál.
Szeretném ha kifejtenéd azt hogy "xarok a driverek". Gondolom szakember vagy, nagyon értessz hozzá, és most meg is akarod mutatni mit is tudsz. Várjuk kíváncsian.....
Megjegyzem én nem vagyok hozzáértő (driverek, stb...) de ilyet nem is mondok.
természetesen sok szerencsét az új karidhoz, remélem azzal több szerencséd lesz, ha visszaolvasol egy kicsit, ez is kétséges..... gondok, bajok mindenhol vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Léghűtés topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest