- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
szal ebből leszűrhető hogy vista alatt ramaty a crysis
VISTA: 25FPS átlag very high------XP: 35FPS átlag ULTRA high
és a gép ugyanazszal a vistát el lehet ásni akár 64 bites akár nem, ostoba ember QX9770-est és GTX 280 SLI-t vesz vistával, okos meg XP-t használ és ugyanott van
Schwartz: XP alatt meg a high a legmagasabb, de föl lehet patchelni Ultra vagy Extreme high-ra
-
Bluegene
addikt
ha ez így van, ezt csak azért csinálják, hogy: "mi ilyet is tudunk"
szerintem ezekkel az óriás gpu-kal rossz irányba haladnak, kihozatal, ár...stba G84, G92, G94, RV670, RV770 ezek a sikeres darabok, ebben van a lóvé, max kettőt rakunk egy nyákra nem?
az R600, Gt200 elbukik végül, a G80 meg bitang drága volt, de az jó volt
szal olyat kéne mint az rv770 attól jobbat és olcsóbbat max egy X2-est csinálnak
nekem is volt nvidiám nem volt rossz, de:Sok lúd disznót győz
u.i.: remélem nem veszitek sértésnek hogy megszólaltam, de én olyasmit várok az nvidiától mint a 9600GT, 8800GT volt
-
ludasmatyi
tag
Hát elég a 8800GT a Crysishez de erős kompromisszumok mellett.Nekem eddig 5 DB volt a gépben de a Crysis sehogy sem akart úgy menni ahogy én szerettem volna.1024-ben még ment 32-37fps-el DX9-ben de 1280-ban bizony már leesett 25 körüli értékre.Persze látványjavítók bekapcsolásáról szó sincs.De elképzelhető hogy a 4850 már elég lehet a Crysishez bár ki tudja van sok teszt de igazi normál gépben azt sem láttam még.Jó lenne átfogó teszt 6750-es vagy 8200-as cpu-val ami átlagembereknek van.Ha nyerek a lottón akkor majd én is teszek be teszteket a 5 millás gépemről az tuti hiteles lesz.
-
Crytek
nagyúr
Tudom hogy ő már csinált de még ha látom is ezeknek a fényében elég hihetetlen hogy mennyivel jobbak az eredmények.
Várom többek tesztjét is!
-
biggamer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest