- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Geryson #23280 üzenetére
Igen, kapcsold ki a hiba utáni újraindítást. Akkor el is tudod olvasni, konkrétan melyik kék halál, melyik kóddal, esetleg melyik fájlra hivatkozik.
(Egyszer régen el akartam adni egy X800GTO-t, ami hibátlanul ment. Gari már lejárt. Kivettem a még meleg gépből, eladtam. Emberke mondta, hogy szemetel. Nem hittem de visszavettem, tényleg szemetelt...
Kiszereléskor kaphatott ESD-t, és jobb létre szenderült tőle.)
HGyu
-
Geryson
addikt
válasz
Geryson #23268 üzenetére
Na, hát most elértünk oda, hogy visszatettem a 8600GT-t, ami 2 éve ment a gépben, rákerestem a driverre, ugyanúgy a 266.58-at hozza ki (ezt nem is tudtam eddig, hogy minden kártyának ugyanaz a drivere). Telepíteném és ugyanúgy lehal. Kezdek meglehetősen elkeseredni...
-
Geryson
addikt
válasz
Geryson #23267 üzenetére
Kihúztam, bedugtam, install de megint meghal. Tiszta nevetséges, de ki kell vennem, amíg erre találok valami megoldást.
Olyan gond nem lehet, hogy ezen nincs olyan PCI-E csatoló, ami bírja a kártyát? Az alaplap egy sima ConRoe 1333/D667, ami nekem furcsa, hogy nincs a PCI-E csatoló végén leszorítófül, azaz a kártyát ha akarnám (a kártya végét pontosabban) ki tudnám húzni.
-
bim
veterán
-
Geryson
addikt
válasz
Geryson #23263 üzenetére
MSI oldalról 258.96, valami októberi driver, telepítés közben jelez hibát, hogy valamit nem tudott telepíteni és kilép. A driver maga még valami régebbi, így másképp is installál, ezért itt mond hibaüzenetet (csak mondjuk ez sem részletezi). Az újabbaknál semmi ilyen információ nincs már.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #21988 üzenetére
Adatlapodon Pécel van.
Fölösleges új hűtőre költened. A 260-asnak bőven elég a gyári hűtője, még szép tuningra is futja vele. Ezért is mondom, hogy nálad valami gebasz van.
Nyomj egy driver cserét és ha nem segít, hozd el hozzám a XX.-ba ha te nem vagy rutinos a GTX-ek szétkapásában és újrapasztázásában.
Ha nem tévedek azt mostanában kezdte el csinálni a kártyád ugye? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #21983 üzenetére
Ott valami nem stimmel. Nem kéne 80%-os venti mellett 79 fokig felkúsznia.
Próbáld ki egy másik/újabb driver-el és ha úgy is csinálja akkor le kéne kapni a hűtést, kitakarítani, letakarítani az IHS-ről a gyári trutymót és hajszálvékonyan megkínálni MX-2-vel. Ha budapesti lennél még szívesen meg is csinálnám neked. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #21978 üzenetére
Rég nem jártál a GTA4 topikban.
Gondolom a venti fordulatát automatán hagyod játék közben. Lehet, hogy túlmelegszik.
Tedd föl az EVGA Precisiont. Abban be tudod állítani, hogy milyen hőmérséklet és egyéb adatokat írjon ki neked játék közben a képernyőre.
Itt van egy kép példának.
Nálam így szokott kinézni. (bal fölső sarok) GPU hőmérséklete, venti fordulata, gpu, shader, memória órajelek és fps érték.
Ne hagyd hogy elérje a 85 fokot játék közben a GPU.
Kezdésnek állítsd fix 75%-ra a ventit és nézd meg, hogy úgy is fagy-e. -
mfranky
őstag
válasz
Geryson #14309 üzenetére
Szia
1920*1200-ba használom a GTX260-as 216SP-s változatát, az egyetlen játék eddig ami "látványosan" megfogta az a Cryostasis, de szerintem vmi új driverrel élvezhetőbbé teszik ezt is.
HA GTX260-at veszel, akkor szerintem csak 216SP-st, és próbálj meg kifogni 55nm-est.
GT200-as chip van a 260-ba is, csak a shaderek száma az eltérő és az órajel:GTX260 192 vagy 216 SP-s
GTX280 240SP
GTX285 240SPEgy rendesen felhúzott GTX260 216SP-s szvsz hozza az alap GTX280 teljesítményét, vagy az 1-2 fps-es különbséget, amit nem is veszel észre...
Anno nekem is GTS-em volt 640MB-s változat, azt akkor 140 forintért vettem, a GTX260-at meg 70 forintért...de közbe volt egy 50 forintos 8800GT, ami alázta szegény GTStt..., ez a GTS nálam nem volt nyerő befektetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest