- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rejewski #15126 üzenetére
Rivatunert használok, azzal mind a három érték külön állítható.
rup1u5: Akkor ezek szerint nem csak Gigáéknál vannak hangoskodó tekercsek. Nem zavaró sztem, legalábbis engem nem zavar csak érdekes na.
Valty: 730/1574/2400, itt még futott a 3DMák (link) de a ram már kicsit bizonytalan volt. Ha tovább húztam a gpu-t már csökkent a pontszámom (735-nél) és 740-nél meg kifagyott a 3DMák.
Úgy tűnik 1500-1600 között hasalnak el a shaderek. Egy kis aszinkronos húzást kell még alkalmazni, hátha többre is jutok. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
rejewski #15121 üzenetére
Akkor úgy látszik "széria hiba" lehet. Bár ettől nagyobb baj soha ne legyen egy vga-val sem.
Küldd meg kicsit, kíváncsi vagyok mennyit megy a tiéd!
Az enyém 730-on még jól elvan, 735-nél már csökken a pontszám 3DMák-ban, 740-nél már elhasal a gpu.HSM: Egy próbát megér azért, hátha... Persze ha nem alapon hajtod akkor sztem nem kell ezzel szőrözni.
-
schwartz
addikt
válasz
rejewski #15063 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de a nem referencia nyak, az atdolgozott hutes (es valoszinu gyengebb minosegu komponensek) mind a koltseghatekonysag szempontjait vettek figyelembe. Meg fajobb dolog, hogy semmilyen power saving nem mukodik. (erthetetlen modon) Valoszinu ez is az atdolgozott VRM-nek koszonheto.
The card doesn’t use the 2D/3D clock switcher and it results in higher consumption than on reference cards.
Ezek utan van kepuk rarakni, hogy Golden Sample...Mar csak a hangjara lennek kivancsi...
-
Henk
veterán
válasz
rejewski #14789 üzenetére
A 3dmark topikban van toplista,alul kitudod választani az ati meg nvidia logónál,hogy melyik gyártó listáját lásd.Ott megtudod nézni az egyes karik milyen pontszámot értek el és tudsz belőle viszonyítani.Amúgy az alacsony cpu órajel visszafogja a karit,ahogy húzod a cpu-t úgy javulnak az sm2,sm3 pontszámok is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
rejewski #13920 üzenetére
Kezdésnek próbáld meg Rivával a 700/1400/2400 órajeleket...ha bírja mehetsz feljebb.
A GPU nem hinném hogy 730-nál többet menne 24/7, mint ahogy a shader sem fog 1500 felett, és a memó se fog 2500 felett stabilan futni.
A 700/1400/2400 egy kellemes és átlagos tuning, amit általában mindegyik 260 tud, és szeret is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest