- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejewski
tag
válasz
Casanova* #15651 üzenetére
Hello!
en meg megprobalnek elmenni olyan 3,2ghz ig, szerintem meg boven nincs kihajtva a kicsike. Nekem egy EVGA GTX260 / 192sp. Van melle egy e6750, ami 3,6ghz n jar es egy szolid 700.1400.2400 nal 16000ret csokizik. Pedig igencsak alul marad az en procim cpu scorenal a tiedhez kepest. nalam az 3000.
rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Érdekes dologgal találkoztam a mai napon, lecseréltem a gigabyte gtx260 - at egy evga gtx260-ra. - [192sp] Mind a kettő ref hűtős alaporajeles, és ugyanazon a konfigon az evga akár alapon, akár 700/2400/1400 - on egy 800-al több pontot ér el sm2, sm3 3dmark-ban.
Ez eléggé misztikus számomra, mert mind a kettő elvileg ref. kártya.rejew
-
rejewski
tag
Hello!
Far Cry 2 -nél nálatok már volt olyan gond, hogy fogta magát, és kilépett 1 perc játék után, de nem úgy hogy nem fagyás, restart stb.. Hanem fut a játék, és egy pillanat és már nem fut. ennyi. Vista 32-bit dx10, a konfig le van írva. A CPU magok full terhelés alatt 55-60 fokosak. Szerintem ez nem túl sok. a kari nincs húzva.
-
rejewski
tag
sakal83: Egy rakat helyen néztem meg, és ne vedd sértésnek, de kicsit szkeptikus vagyok ezzel a 216sp dologgal szemben. Mindenhol azt irják róla, hogy 192sp-s. Nem értem a logikát, hogyha úgy reklámoznák ezerrel, hogy 216sp-s[hamár tényleg az] szerintem mindenki tucat számra venné[direkt túlzás]. Az egy elég érdekes üzletpolitika lenne, ha kevesebbnek mondanák mint ami. Én is várnék egy shotot a GPU-z - ről.
Ja és nehogy azt hidd, hogy ezzel azt mondom nem mondasz igazat, de már hallottam egy-kétszer olyat, hogy fura dolgok jöttek a gpu-z-vel.
-
rejewski
tag
Hail!
Megvettem ma a kártyát. Végülis gigabyte oc gtx 260 - ra esett a választásom mert a sima gtx 260 gigámmal is nagyon jól elvoltam, és megbizható kártyának tartom. Levitték 54e-re és ez egy elég jó ár érte. Úgygondolom.
Qru: az új is ezt csinálja
-
rejewski
tag
Igen, és nekem is gigabyte volt csak a 192-es.
-
rejewski
tag
válasz
Bagira01 #15098 üzenetére
Megmondom öszintén, hogy aligha hiszem, hogy 55nm mert elméletileg azok mind 216sp -ek, de a synergy ed. 192sp-s. Amúgy meg én párhuzamot vélek felfedezni a gainward gs és e kártya között mégpedig, hogy mindkettő a költséghatékony, tervezzétek újra a kártyát szellemben jött létre. Szóval elméletileg ki lehet vele békülni, ha valaki szeretne. Egyenlőre az a fix hogy órajelekben nem különbözik a default kártyától, meg a hűtés más elméletileg....
rejew
-
rejewski
tag
Ma volt egy köröm a hardverker-ben mert láttam, hogy van 50e-ért 192sp-s zotac[grid-es refes, alap], odamegyek, hogy na jó tudjuk le a dolgot erre az arcomba toltak egy synergy edition-t aka merülőforraló.
50e-ért vicc!!!!
-
rejewski
tag
Hello!
Végülis az van, hogy ezek szerint nem fog megoldódni a gainward probléma, mert annyit vitáztak rajta a kollégák, hogy elment a kedv az egésztől[majd talán vesz valaki más]. Legfőképpen Beowulf verte be a gainward koporsójába a szöget, mert tisztelem a szakértelmét, és elhiszem, hogy őtudjajobban. Mellesleg ismerem magam, és ha bogarat ültetnek a fülembe, hogy az nem ideális, amit vettem akkor kb. 2 hétig birná nálam. Úgyhogy maradok ref. hűtős 216sp 65nm -es kártyánál. Mindenesetre legközelebb remélem, hogy kimaradnak a felesleges sértegetések[akinek nem inge ne vegye magára], és gyorsabban valami: szerintem inkább ne vedd meg mert... féle - eredményre jutunk.
rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Hát megnézegettem egy-két-sok tesztet, és általánosan az a helyzet, hogy ez a hűtés a ref.-nél idle picit hűvösebb ugyanolyan zajszintnél, és load ugyanazt hozza mint a ref. szintén azonos zajszintnél[tehát most akkor lehet vitatkozni, melyik a gyengébb minőség bla-bla, de ez alapján szerintem teljesen jogos, hogy inkább más mint rosszabb]. A költséghatékony nem azt jelenti, hogy szar. Amúgy, ha tényleg nem tartalmazza az energiatakarékos funkciót az talán zavaró lehet[sőt nem jó, hogy nincs benne], viszont én a nagy gépet csak akkor használom ha játszom, mert amúgy ott a dell, tehát nálam ez nem érdekes. Overclockban pedig 730/2400/1500 +fesz nélkül, ami nekem elfogadható, és nem biztos hogy ez a vége, de csak eddig láttam. Ha azt nézzük hogy 55e akkor most vesztettem volna?
rejew
-
rejewski
tag
Jó reggelt!
Csak most láttam milyen kis finomságok voltak itt tegnap este. Most komolyan le ne álljatok már ezen vitatkozni. Ha minden igaz ma 4 órakor már meglesz a kari. Megnézem hogy milyen hőmérsékleteket produkál, és ha szeretnétek összevethetjük egy ref. hűtős 55nm - el. Én is úgy láttam eddig, hogy egész jó eredményeket produkál[habár a hitelesség is megkérdőjelezhető], és ha eltekintünk attól hogy valószinüleg tényleg jobban fűti a házat. Az is látható, hogy nem full burkolt mint a ref. Én egyelőre nem látom értelmét minek adnának ki olyan hűtést, ami kevésbé hatékony mint a ref. egy húzott kártyánál.
rejew
-
rejewski
tag
Megnéztem a zotac hivatalosnál, és pl. a 9800gt - 9800gt synergy között van órajel különbség. Mégpedig a gpu órajel van levéve 60mhz-el. szóval ez valami takarékosabb gyengitett lehet. Ellenben a 9600gt - 9600gt synergy között nincs ilyen különbség.
http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=113&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=112&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=1
-
rejewski
tag
-
rejewski
tag
Hello mindenki!
Azthiszem megtaláltam az ideális karit. Szerintetek a Gainward GTX260 Golden Sample [216sp - 55nm] jó vétel? Elég magas órajelei vannak, ami azért is jó mert nem szeretem annyira húzgálni a vga-t. Van valakinek tapasztalata 55nm - es gtx260 - nal?
rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Lehet, hogy befektetek egy új kártyába, és kiakartam kérni a véleményeket, hogy GTX260[192sp - én ezt favorizálom, és nincs szükségem nagyobbra]-ból. Asus P5Q-hoz érdemes Asus GTX260-at venni vagy vegyek Zotac GTX260-at? Zotacot 50k-ért vennem, az Asus-t 53k-ért.
-
rejewski
tag
Visszafoghatja a kártyát, ha csak egy e6750@2,66ghz@3,2ghz van alatta, vagy az nagyából megfelelő?
üdv., rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Nem tudjátok véletlenül, hogy egy HD4870 [512,1024] mennyi pontot csinál kb. 3dmark06-ban 1280x1024-ben szűrés, simi nélkül. Én most csináltam egy markot GTX260-nal:
SM2 - 6728
SM3 - 7612
nem értek annyira a 3dmark-hoz. Ezek elfogadható eredmények?üdv., rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Tudtok valami hírt a következő nVidia generációról, hogy milyen új modelleket akarnak majd a különböző árszegmensekbe küldeni, és kb. mikor, leginkább engem a gtx260-as szegmens érdekel, de bármilyen spekuláció, értesülés érdekel.
rejew
-
rejewski
tag
Hail!
Egyetértek azzal, hogy a HD4850 nagyon jól el lett találva szerintem nagy húzás hogy pont egy lélektani határra lőtték be[ezért nem csak a hc gamerek veszik], és hogy ehhez képest elég magas teljesítménnyel bír. Én GTX260-ra váltottam utána , és igazából mindenki mondta, hogy felesleges, és hogy nem kell oda stb, stb.. De ahol a HD4850 már problémája volt ott a GTX260 gyönyörűen hasít. Én nagyon megszerettem a GTX260-at. Ráadásul nekem a dupla-slotos gainward hűtés a 4850-en [ha nem volt terhelés alatt a kártya] is hallható volt. Nem feltétlen a magasabb zajszintre gondolok. A GTX duruzsol, az ATi meg inkább magasabb hangú. Ráadásul mostmár a 260[216] kíváló alternatíva a 4870 szegmensre sőt, és nem csak immel-ámmal
. Nem gondolnám, hogy behal [>1680x1050]-nél.
-
rejewski
tag
-köszönöm szépen a választ.valami ilyesmit reméltem. Kiprobálom, és majd leírom a tapasztalatokat.
-
rejewski
tag
Hello mindenki+
Remélem jó helyen kérdezek, mert ugyan nem témába vág, de biztos tudtok nekem valami véleményt mondani a helyzetről. Most vettem egy gtx260[192] kártyát ami nem oc hanem alapórajeles minden szempontból, és az lenne a kérdés hogy érdemes lenne e valamicskét húzni rajta esetleg rivával. Vagy valami mást tudnátok e ami alkalmasabb? Amúgy a kártya gigabyte, és ha jól tudom ez a gyártó nem csinált a kártyáihoz, ilyen tipusú szoftveres támogatást. evga, zotac - kal szemben. Viszont ha jól hallottam a gtx260 kártyákban nagy a potenciál.
Előre is kösz a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest