- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Gyanús...
Sztem valamit variált az nV. Nem lepődnék meg ha a 216SP-s 260-ak nem mennének annyira jól tuningban mint a simák.
A 216SP-n Samsung memó csippek vannak... az enyémen még Hynix. Persze lehet hogy nem fogja befolyásolni a tuningot, ill. az is lehet hogy az alap GTX-eken javítottak valamit ami nem publikus, csak a 216SP-s dolog mögé van rejtve sunyiban, mert ahogy nézem minimális a különbség az alap GTX 260-hoz képest, tehát értelme nem sok. Feltéve ha tényleg a sebességnövekedés miatt adták ki, és nem egy rev.b-s javított kártyát.
Mindenesetre furi, hogy lecserélték a memó csippeket, mert nekem a Hynix-ok 2500mhz (140GB/s) sebességen szaladgálnak 24/7 stabilitással, szar márka ide vagy oda.
-
pzske
aktív tag
Ezek már legendák , azt hiszem most a 260/280 upgradelt változataira kell koncentrálni , ha valaki ilyen karit akar. Én még mindig agyalok , de vagy 260/270 gtx oc lessz , vagy 4870 x2. A 280-as árpolitkáján nem változtatnak akkor problem lessz. Szerencsére most elindultak lefelé az árak igaz csak minimálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest