Hirdetés
- iPhone topik
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
engusz #13303 üzenetére
Beta drivert soha többé nem rakok fel mert nagyon megszívtam velük egy párszor, hiába mondták, hogy "nálam tökéletes". Félre ne érts nem azt mondom, hogy átakarsz vágni, csak mégvéletlenül sem létezik, két teljesen egyforma konfig. Nálam a 181.20 ugyanolyan jól működik, mint a 180.48 és ennyi nekem elég.
-
mfranky
őstag
válasz
engusz #13292 üzenetére
Nem tudtam mire vélni a dolgot, a 180.48-assal olyan szépen ment minden... aztán jött egy ÚJ WHQL?!! és megint semmi.... érdekes volt...
Ebből a 181.22-ből is kihagytak pár dolgot, ahogy olvasom
[OFF]The following are features that are not currently supported or have limited support in this driver release:NVIDIA SLI Antialiasing
NVIDIA Control Panel Display Category
The Graph tab on the Adjust Desktop Color Settings page is not available.
[/OFF]
de meglátjuk... -
Beowulf_78
addikt
válasz
engusz #11950 üzenetére
Én megbontottam már a BFG-t újrapasztázás miatt, és nem volt rejtett csavar. Gondolom annyira nem érdekli őket, az XFX meg azért rejti el a csavart, mert őt meg érdekli hogy ne legyen gari időn belül megbontva.
mod: Ne a példámat ragadd ki, hanem a lényegét, hogy a kinézet semmit se ér. Én azt mondom nem fogja megérni cserélni a gyári hűtőt. Eleve a gyári hűtő kiviszi a házból a meleget, ez meg mivel ráfújja, jóval melegebb lesz a házban, mivel nincs légcsatorna. Kizárt hogy jobb legyen mint a gyári. Ha jobb is lesz, max. 4-5 fokkal, ennyiért meg ki fogja garanciavesztetté tenni pl. az XFX 280-at?
Szvsz. senki. Ehhez nekem minimum 10-12 fokkal kellene jobban hűtenie minimum, ebben az esetben talán meg fogja érni.
-
ImI87
őstag
válasz
engusz #11462 üzenetére
Múltkor, mikor bent voltam, még nagyon a pirosakat istenítetted!
Mivel a karin az egész hűtőrendszer teljesen zárt, ezért nem sokat ér semmilyen külső venti, mert max csak a burkolatot hűtené. Én hiába tettem 12-es ventit a ház oldalába, pontosan a karival egyszintbe, semmit sem ért.....
Ami viszont jól jött, hogy a kari "seggébe" fúj egy 12-es venti, ez idle 2, load 5 fokot csökkentett.
Szal a ház eleje felől a kari irányába jól jön a friss levegő, mert ott is beszippantja.
De még mindig azt mondom, hogy érdemes RivaTuner-rel belőni egy "smart" ventiszabályzást, és máris meg van oldva a dolog. Terhelve sehogy sem úszod meg hang nélkül, csak ha vízzel hűtenéd........
-
SSJPeter
őstag
válasz
engusz #11459 üzenetére
A legjobb az lenne ha úgy tudnál beszerelni 1 ventit ami előről fújná a levegőt a kártyára és kereszthuzatot csinálna a házban.
Tehát a kártya elé kellene berakni egy 12centis ventit,ha odafér persze. . .hidd el az a leghatásosabb pláne a GTX-hez hasonló kártyáknál aminek a hűtése is pont abba az irányba fújja a levegőt(a házból kifelé).A +venti erre rásegítene. -
TTomax
félisten
válasz
engusz #11445 üzenetére
Gratulálok
Neked RV 770 volt előtte nem?Amugy én nem nagyon járatnám 60fok közelében IDLE-ben...bár ha nagyon csend mániás vagyok akkor nem szóltam,viszont akkor megérné buzerálni a BIOS-t mert ha jól emlékszem lehet még a Vcore-t lejjebb is venni...
Amugy megint csak pislogok egyre többen leszünk,hiába na jók a GTX-ek és a jó árakat az ATI-nak köszönhetjük...
Hajrá ATI,eleget keresett már az Nvidia....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest