- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz #73820095 #98403 üzenetére
Ha nem boldogulnak vele semmilyen csatornán (személyes, 80-as szám), akkor esély van rá.. Járási hivatalban le tudják checkolni (szép magyar szóval élve). Jobb ötletem nincs rá Volt valamilyen központi oldal ahol ellenőrizhető volt, hogy hitelesek-e az okmányadatok, de azt nem találom, s nem is tudom, hogy azt kiírja-e...
-
törölt tag
válasz #73820095 #98399 üzenetére
Na, amit eddig észrevettem: A fiókot nem törölte ugyan, az előfizetéseim megvannak, de már nem tudja a nevemet... Pedig az újat nem is aktiváltam...
Nagy kedvem lenne megnézni, de smi kedvem, minden előfizut újra hozzáadni megint, mint mikor az adategyeztetések miatt szétcseszte az egészet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73820095 #98392 üzenetére
Igen, ott van az oldal alján apróbetűvel, hogy június 6-ig lehet igényelni.
Hamar kihozzák, akár 2 munkanap alatt is, te választod meg.
De ennek az akciónak már vége: sztem már NEM lehet rendelni, mivel a mai rendeléseket délután 2ig (3ig?) lehetett feladni.
Azaz ha most ma este megrendeled, azt csak holnap vagy pénteken dolgozzák fel és semmiképp nem esik bele a 6-i határidőbe. Jövőhéten (hétfőn) hoznák ki leghamarabb.Off: én még hétfőn rendeltem egyet, mai kiszállítással, úgyhogy pont kimaxoltam
Van viszont új akciójuk, 4x adatmennyiséget kapsz a rendelt adatcsomagokhoz:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok/domino-net
Én ezt javaslom helyette.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #73820095 #98094 üzenetére
PNG nem támogatott formátum fórumon, töltsd le és felöltéskor válaszd ki a konvertálást legközelebb JPG-vé. Szerintem ott a gond
10-15 éves kártyánál működhet, de ált. 3g és hálózati/internet internet hibák is felmerülhetnek és gyorsabban merülhet a telefon is (a folyamatos pásztázás/hálózatkeresés miatt). Célszerű majd egy kártyacsere.
[ Szerkesztve ]
-
bkca
tag
-
gabor9991
őstag
válasz #73820095 #98010 üzenetére
Eléggé off ez itt
Szóval, ha telefonnal együtt ballagsz be a fürdőszobába és úgy engedsz a kádba vizet, de véletlenül megcsúszol vagy csak úgy kiesik a kezedből és vízbe/mosdóba/wc-be esik akkor gondatlan voltál, mert tudnod kellene, hogy a fürdőszobában előfordulhat ilyen baleset, de te bevitted oda a telefonod, így nem tettél meg mindent a baleset megelőzése érdekében
Esetemben azért volt más a helyzet, mert ugyan én is bevittem a fürdőbe a telefont, de én azt mondtam, hogy már folyamatban lévő hívás közben mentem be a fürdőbe kezemben a telefonnal, mivel hallottam a gyerekeimet rosszalkodni, így kénytelen voltam bemenni rendet tenni, de a kipancsolt vízen megcsúsztam, és kiesett a kezemből a telefon, bele a kádba.
Ezt így hihetőnek gondolták és kaptam kárszámot."(#98011) Milyen storyt adjak be?"
Fogalmam sincs...valami hihetőt
-
313313
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #73820095 #97831 üzenetére
MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomag esetében a hívásátirányítás díja a következők alapján kerül számlázásra:
Telekom mobil és vezetékes irányba történő átirányítás 50,8 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás 56,896 Ft/perc
Hangpostára történő átirányítás Díjmentes -
313313
addikt
válasz #73820095 #97752 üzenetére
Szinte a Telekom a legdrágább cég, sokak azért vannak még ott, mert az otthoni szolgáltatásuk náluk vannak... Én 1 hete lepődtem meg, hogy a
Red Skorlátlan hívás és sms +1gb net már bárkinek havi 8k, ha 1 évre aláír....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz #73820095 #97327 üzenetére
Én két webáruházat üzemeltetek, így én is kértem és kaptam néhány árajánlatot. Ezért aztán utána néztem, hogy mint gazdasági társaságnak mi a kötelezettségünk május végétől. Mivel nem kell egyetlen hazai webáruháznak a rendelet 9-es és 10-es cikke alá tartozó adatot kezelnie, így az adatvédelmi tisztviselőre nincs szükségük. Az adatkezelés milyensége határozza pedig azt meg, hogy az elkészítendő adatvédelmi nyilvántartáson kívül van-e egyéb kötelezettsége az adott webáruháznak. Nekünk nincs, így az adatvédelmi nyilvántartást önerőből már készítjük, május végére tutira készen lesz, jöhet a NAIH...
-
4Grider
nagyúr
válasz #73820095 #97325 üzenetére
Míg a GDPR-nek nincs hazai végrehajtási rendelete, addig szerintem felesleges rémhíreket kelteni.
A hazai info tv szerint pedig - kicsit leegyszerűsítve - amelyik webshop nem hírleveles (ez a webshopok többsége) az nem is nagymértékű adatkezelő, így egy csomó kötelezettség nem vonatkozik rá. -
thomas77
senior tag
válasz #73820095 #97207 üzenetére
Az ügyfélszolgálat közli hogy hangfelvétel készül a beszélgetésről. De mi van, ha én is közlöm az ügyfélszolgálatossal, hogy én is rögzítem a beszélgetést? És valóban meg is teszem... elindítom a felvételt. Igaz, belesípol x másodpercenként, de ha vitás ügy van folyamatban, akkor megtehetem?
-
-
törölt tag
válasz #73820095 #96960 üzenetére
Ászf 9 jelenleg:
Domino Most opció (lezárt akció):
Területi hatálya: oszágos.
Új, időszakosan megrendelhető Domino kedvezmény, mellyel a hálózaton belül 9 Ft és a hálózaton kívűl 19 Ft a belföldön a belföldi előfizetők irányába indított hívások percdíja és küldött SMS-ek díja, az ajánlat elérhető minden (értékesíthető és lezárt) Domino díjcsomagban.Az ászf-változásokban meg nem is említik...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #73820095 #96629 üzenetére
Úgy indult, de aztán változott, a honlapos kiírás alapján legalábbis: Link
A Maraton adatopciók sem úgy indultak, ahogy most állnak EU felhasználhatóság tekintetében, de azokat is változtatták, ha jól emlékszem, tavaly szeptemberben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz #73820095 #96527 üzenetére
Egyik hozzátartozómnak is szerencséje volt, miután felhívta a véletlenül feltöltött számot. Utána feltöltötte az illető az ő enyenlegét az adott összeggel. De ez tényleg az emberi hozzáálláson múlik.
Mondjuk olyan szám nem lehet, ami éppen nem is aktív, vagyis nincs is még kiadva? Bár gondolom azt meg nem is lehetne feltölteni... (?) -
Varszegig
veterán
válasz #73820095 #94735 üzenetére
Erre az a megoldás, hogy kint veszel egy turkcelles független mifit (fillérekért), és az automatikusan regisztrált eszköz, és örökre használható Törökországban, és máshol is, mivel független. (Nekem van ilyen, ez biztos.)
Másik megoldás: egy vodás kártya, ugyanis a Voda EU-val megegyezően kezeli Törökországot, és Ciprus török felét. (Ez is tesztelve.) -
goop
őstag
válasz #73820095 #83426 üzenetére
Jaja, teljesen életszerű, hogy kibírod a nem olcsó roamingot mikor valaki hív, de a filléres blue mobilnal van a számod, előfizetést nem akarsz kötni, hagyjuk már. Menj tényleg a blue topicba, jajgass tovább, hogy most mi lesz a számoddal, mert nem tudod azonosítani.
-
gianone
őstag
válasz #73820095 #83426 üzenetére
Neked van itt nyomorod, hogy tulajdonképpen OFF-olsz a kártyáddal, ahelyett, hogy felemelnéd a telefont, és felhívnád a zöld számot.
A Telekom OFF topikban kellene küzdened, ha a tárcsázót nem ismered. Semmi köze a Telekom mobilszolgáltatásokhoz, ugyanis neked olyan nincs.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
MODERÁTOR
válasz #73820095 #83400 üzenetére
"A roamingdíjat kibírom, többórás beszélgetéseknél is, hívni meg arról hívok, ahol vagyok. Mit olyan nehéz ezen felfogni?"
Ezt biztos nem nekem szántad, én segíteni próbáltam, és nem erről beszéltem amit nekem írtál.
Egyébként azzal a számonkérő stílussal, hogy van-e itt valaki ott dolgozó és most álljon neki számodra supportot nyújtani a problémáddal, szerintem nem a kívánt hatást fogod elérni.
-
dptrsk
Topikgazda
-
tomy86
addikt
válasz #73820095 #83416 üzenetére
Lehet írásban is, de a bankszámlán elbukik a dolog. Nem hiszem, hogy külföldi számlára utalnak és csak a tulaj nevén levő számlát fogadnak el (ebben nem tudom, hogy mi a poén).
"Domino egyenleg visszafizetés
Visszatérítés bankszámlaszáma: az előfizető nevén lévő bankszámlaszámot kell beírni, az összeg utalása erre fog megtörténni."
Lottózás nem tudom, milyen tarifával működne Németországból
Mindegy a kérdésem lényegi része megoldódott. Nevezetesen, hogy ki lehet-e deríteni, hogy kinek a nevén van az előfizetés. Köszi a tippeket.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz #73820095 #83414 üzenetére
Azt tavaly óta vissza lehet igényelni, amikor megszűnik a kártya.
Ez rendben csak gondolom ahhoz is el kell látogatni egy T üzletbe.
A kártya küldözgetése nem opció, mert annyit nem ér a történet. A szám sem fontos (3-4 ember tudja), úgyhogy egyszerűbb új kártyát venni.Jobban belegondolva, ha nincs sok pénz rátöltve (nem hiszem), akkor szerintem hagyjuk az egészet a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bferibörs
addikt
válasz #73820095 #83136 üzenetére
semmi,nem használom a kártyát,ki van kapcsolva ,csak mérést végeztem vele addig volt bekapcsolva ,nem volt időm sem másra használni mivel a 3G miatt szaladgáltam,kártya csere ilyesmik, azóta sem használom utána kb. 1 órát volt bekapcsolva semmi több, az is csak ismerkedésre, már mint a szolgáltatás milyenségére értem.
3G-n egész tűrhető sebességet mértem 30 Mbit körülit.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
kazan23
aktív tag
válasz #73820095 #83027 üzenetére
Köszi Digitalis, prozodus!
Ott a pont. Már csak azt nem látom - de nem is akarom -, hogy mi a pláne abban, hogy szívatják a "régi hűséges"szolgákatelőfizetőket és az új belépőkre, az új regisztrációkra gyúrnak. Jobban mutat az éves jelentésben, vagy nagyobb állami támogatást kapnak, az "új" kuncsaftok után?Tehát a Domino FIX/EXTRA csomag esetén, ami kimaradt az apróbetűsből is:
- +40/80perc +0,5/1GB +5 SMS csak új előfizetőként új SIM kártyával = új hívószámmal jár
- honlapon, vagy appban csomagot váltva nincsenek a fenti "ajándékok, csak lesz egységes 25Ft/perc.kis matek
1GB maraton - 1845 Ft
80 perc /25Ft - 2000 Ft
5x SMS/25Ft - _125 Ft
summa: 3320/3970 FtEzt kapod a FIX/EXTRA csomagban 990 Ft-ért, egyszeri 2330-2980 Ft kedvezménnyel. Ha be van kapcsolva a MOST opció, akkor 240-480 (640-1280) Ft-tal kisebb a kedvezmény.
Extrém esetben 1690-1700 Ft-ot kapsz ajándékba, ha eldobod a régi számod.Természetesen, ha amúgy is szükséges lenne egy új SIM, akkor logikus lehajolni* azért az apróért.
*azaz befáradni a tegnapi állapot szerint[ Szerkesztve ]
-
kazan23
aktív tag
válasz #73820095 #82885 üzenetére
IQ-ban mindig alatta voltam a Telekomnak, de most már végképp lemodtam arról, hogy megértsem. A mobil telekom app-al váltottam Domino Fix-re, Nem cseréltem kártyát, szépen írja az 1Gb netet, de közben a Maratont szivja le. Azt meg, hogy a MOST 9/19 Ft-jával, vagy a Fix 25 Ft-jával számol, arra esély nincs, hogy megtudjuk.
-
anadroid
senior tag
válasz #73820095 #81338 üzenetére
Én is váltottam néhány kártyát, egyiknél sem él a 80 perc. Domino 7-ről és Domino 5-ről. Volt-e valami kiegészítő neted a Domino 7-en?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz #73820095 #72471 üzenetére
szia!
elvileg regisztráltam. sejtettem, hogy a kártyacsere megbonyolítja a dolgokat, ezért a 1777 körben elvileg csináltam domino jelszót. a 1430 hívása esetén egyik körben sem tudtam ügyintézőt kérni, mintha eltűnt volna ez az opció.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
legenda
válasz #73820095 #72288 üzenetére
nem személyeskedtem, tényeket írtam csak le, amit már sokan mások is megtettek a kapcsolódó témákban - bár néhányan durvábban tették, bérkommentelő...stb. jelzőkkel is illették, annyira feltűnt nekik a dolog, de az már valóban probléma, viszont én ilyet nem tettem és nem is tennék.
akinek gondja van velem - vagy bárki mással ilyen téren -, annak adott a lehetőség, hogy jelezze az illetékeseknek a megfelelő témában, kivizsgálásra kerül.
a megszokhattuk akkor lenne igaz, ha valóban személyeskedő lenne a stílusom, de nem, tőlem ilyet nem látsz; link
én is írhatnám, hogy megszoktam már tőled a topikgazda mivoltom miatti gyakori támadást, de a topikgazdák jelentős része megtapasztalta már, hogy ez a poszt ezzel is jár, ez van, helyén kell kezelni a dolgot, hiszen ezt is vállaltuk.kovlaj122; azt sokan nem vitatják - köztük én sem -, hogy a(z egy ideje) viszontos üzletek ügyintézőinek egy része problémás, nem kellően felkészült és/vagy csak az értékesítésre megy - anyagi érdekeltség okán -, ennek kapcsán sok gyakorlati tapasztalat is született már, jómagam is ezek táborát gyarapítom, én is leírtam, amikor nem megfelelően járt el az ügyemben egy partner üzlet dolgozója, de amikor panaszt tettem - nem ott, hanem direktben a központi csatorna egyikén -, akkor korrket módon és kellő részletességgel kivizsgálták, elismerték az igazamat, visszaállították a megfelelő állapotot az előfizetésen és még egy szép összegű jóváírást is kaptam, szóval magáról a cégről nem alkothatok rossz véleményt csak azért, mert egy partner üzletben dolgozó ügyintéző a saját anyagi érdekeltségét nézve járt el.
(külön történet, hogy valahol szinte rákényszerítik őket az alvállalkozók, de ez ne az ügyfelek problémája legyen.)
a 3g lefedettség sosem volt a legjobb a telekomnál, ez tiszta sor, a 4g/lte kapcsán viszont nem szoktam problémát tapasztalni, pedig nem csak budapesten mozgok, hanem szerte az országban.
holnap is megyünk a dunántúlra, konkrétan veszprémbe, de mivel többször is voltunk már arrafelé is, így nem mondom, hogy tesztelem - használni fogom persze -, mert tudom, hogy rendben van.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #73820095 #71344 üzenetére
Megérkezik, univerzális egyenleg lesz belőle.(*102# le tudja kérdezni az előfizetéses is, hogy mennyi az univ. egyenleg)
Ezt SMS-sel tovább tudja küldeni Dominos(vagy akár előfizus) számra.
Vagy fel is tudja használni pl. lottó-parkolás stb.(ÜFSZ-t kell kérni, hogy állítsák be, hogy a költési sorrend univ.egyenleg, majd havi számla legyen)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #73820095 #71270 üzenetére
azt írtad, hogy sehol - erre írtam, hogy rosszul tudod, indokoltam, illetve alá is támasztottam -, akkor pedig nincs, illetve nem lehetne kivétel, szóval valamit csak nem jól írtál, ha van, de igaz ez fordítva is, bármennyire próbálod tekerni a dolgot.
a kérdező szempontjából ennyi a lényeg, aminek a hivatkozását korábban belinkeltem;mobil otthon és mobil otthon prémium (amikre te gondolsz, illetve amikhez tartozó díjra hivatkozol) díjcsomagokról szó nem volt a kérdező részéről - ráadásul konkrétumokat írt, tehát még nyitott kérdés sem maradt adott tekintetben, ami miatt említeni kellett volna azt a lehetőséget -, meg azok amúgy is külön kategóriába tartoznak, azért is térnek ki rá külön az ászf-ben.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #73820095 #71268 üzenetére
szokásom alaposnak lenni, amennyire a helyzetek megkövetelik - neked meg más szokásod, de lelked rajta, bár a trézés és társai miatt válaszolni sem feltétlenül fogok az ilyesmire ... -, a kérdésre válaszoltam, belinkeltem a honlapon és az ászf kapcsolódó mellékletében leírtakat, ettől több nem hiszem, hogy kell.
valótlan írtál (pélául; a tréről nem-trére sem ingyenes sehol, az vmi 13-14), amit két leírással is cáfoltam - világosan leírják, hogy havi díjas díjcsomagok esetén díjmentes az átirányítás telekom belföldi mobilhálózatba -, ennyi, kár tovább feszegetned a témát, pláne ilyen semmitmondó tereléssel.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz #73820095 #70949 üzenetére
Elsőre ez jött be, így meg sem fordult a fejemben. Most megnézem. Gondolom ez a böngészési adatok törlése?
Szerk: nem segít, ugyanúgy csak a listaáras aranytárskártyás 5490-es árat látom. Tegnap is olvastam, hogy a jó és végleges ár vásárláskor elképzelhető, hogy csak a véglegesítés előtt látszik, de tegnap már vagy kódot, email címet, telefonszámot is választottam, tovább nem mertem menni. Ráadásul itt az ár, maga, nulla Ft, mert ingyenes a vásárlás, csak a havidíjat kell majd fizetni.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
talamasca
senior tag
válasz #73820095 #70885 üzenetére
Nem a T-t védve, de tényleg csak a sztori egyik oldalát ismerjük...
Én nem is mentem volna be pl. üzletbe, hanem rögtön egyéni elbírálást kértem volna írásban, udvariasan.
Nagy eséllyel megadnák.Más:
Nem ismerjük, hogy milyen kedvezményekkel lett vásárolva a 2. szám. (Társkártya, stb...)
Nem tudjuk, hogy milyen készülékkel lett vásárolva. Nézzük pl. azt (ha már itt a mobilarénán beszélgetünk), hogy kedvezménnyel lett egy iPhone 6s, Samsung G Edge, stb. értékű telefon. A cikkben a hölgy erről egy szót sem ejt. Annak a kedvezményét ki "nyeli be"? Ráadásul, amennyiben ez az eset áll fenn, az előfizető helyében értékesíteném a telefont és a maradék összeggel kipótolva szépen rendezném a tartozásom feléjük.
Ez is egy megoldás.
De tényleg nem ismerjük az érem mindkét oldalát.“Black as midnight on a moonless night.”
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM