- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StLui
veterán
válasz
djculture #45766 üzenetére
Az nem egyértelmű, hogy a visszaküldés költségét is vissza kell e téríteni, illetve egy kcsit pontosíthatnák, hogy eddig 8 munkanap volt, most 14 naptári nap(ami legjobb esetben 10 munkanap), ami extrém esetben lehetne ugyanannyi idő is, (ha beleesne egy spéci hosszúhétvége talán)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #45691 üzenetére
jaja
fel is írtam amit mondott a csaj...
vez. telefon: különbözet: 3x1.500HUF amit fizetnem kell
IPTV különbözet: 5x1.200HUF
Internet: 5x1.700HUF
/ha 8.-ik hónapba mondom le - 08.05.-én pl./ és ez össz: 19 ezerre jön ki összköltségként amit fizetnem kéne (még 2havi előfizu se lenne/ érdekes az a dolog, hogy van 2év hűséged és ha van vissza 1.5év akkor kevesebbet fizetsz (kötbér) mint mikor van vissza 1év pl. mert a vállalástól eltelt időszakot nézik, számolják és nem a hátralevőt (asszem régen ha minnél több időd volt annál többet fizettél, de nem vagyok ebbe biztos)/magyarul ez nem pénz azért, hogy lemondjam és legyen más ami sokkal jobb és kedvezőbb áron !
Am. ha lemondom akkor az STB és modemet le kell adnom ?/gondolom csak ezeket, mert van az IPTV -hez ilyen vez. nélküli eszköz is amit kifizettettek velem anno... azt kb. kuka vagy eladhatom talán ha valaki majd hasznát veszi/
L
-
erdoke
titán
válasz
djculture #45657 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy teljes Spotify Premium előfizetést tartalmaznak-e, illetve hogy a meglévőt valahogy át lehet-e pakolni?
Összességében az M nem rossz, már ha levonjuk a havi 1500 Ft-ot, amibe egy meglévő SP kerül. Az XS-t nem említem, majd ha egyetemisták lesznek a gyerekek... -
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
djculture #45572 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. Tehát ha nem szigetelt dobozban lévő telefont raknak elém, amibe minden benne van amikor én személyesen kinyítom, akkor nem veszem át és elállok a szerződéstől. Viszont akkor nyilván nem lesz telefonom amíg újra nem rendelhetek, mert a telefonos ügyfélszolgálatban azt mondták, hogy ha elállok a szerződéstől, akkor meg kell várni, hogy ez a rendszer is feldolgozza, addig nem rendelhetek újat! Ha majd ez elintéződik, akkor is csak olyat meg annyiért tudok rendelni, ami az adott pillanatban készleten van
elég kacifántos az egész, nagyon résen kell lenni. Még az is lehet, hogy holnap is bemegyek és ezt letisztázom velük.
-
A@ron
tag
válasz
djculture #45547 üzenetére
Ez baromság, pont pár napja ugyanitt volt szó arról, hogyha emelik a díjad, 15 napod van onnantól, hogy jelezd, hogy ezt nem fogadod el, és válthatsz díjcsomagot, ha akarsz.
@vipnolf #45553: pontosan ugyanez volt velem is a telenornál, ezért jöttem át a t-hez, hát, ég és föld.
-
vipnolf
aktív tag
válasz
djculture #45552 üzenetére
hát igen, és az új díjcsomagokban ha jól látom mindegyikben lebeszélhető a teljes havi díj
gondolom ennek inkább az új díjcsomagok fele terelés volt a céljaa kékeknél ez úgy ment hogy ránk kúrták a kapcsolási díjat, korlátozták a felhasználást és csak kötbér mellett módosíthatsz... ennél sokkal kiszámíthatóbb a Telekom sztem. de ez az én meglátásom...
-
vipnolf
aktív tag
-
vipnolf
aktív tag
válasz
djculture #45543 üzenetére
az ember 10 évente vált szolgáltatót kb, eladásnál meg kb párezer Ft jon vissza abból h független a készülék, hűséget úgyis aláírok, innentől kezdve 17 ezret számomra nincs értelme kidobni az ablakon csak azért hogy független legyen...
egyébként a G3 induló árából indultam ki, de bízzunk benne, hogy kedvezőbb lesz az árazás
-
A@ron
tag
válasz
djculture #45465 üzenetére
kérlek, emeld már ki az idézett szövegből, hogy hol van az, hogy a Telekom büntetőfeljelentést tesz / a megadott adatokat harmadik félnek továbbítja. mert én ilyet sehol nem látok.
szerintem amúgyis csak max polgári pert lehetne indítani egy szimpla visszaélés esetén, amit csak az indíthatna, akinek a sérelmére a visszaélést elkövették (ez pedig nem a Telekom.)
Tiltassa csak le a kedves fórumtárs nyugodtan.
-
-
rwin5
őstag
válasz
djculture #45440 üzenetére
Azt belekalkuláltam én is, hogy a bankon több napon fut át, de régen rossz nem lehet, mivel ha ezt a T-mobile is kalkulálta akkor lett volna 6 helyett 3. a határidő, és mivel 6. még az általuk megadott határidő volt így nem hiszem, hogy hibáztam volna..
szerk: /Szabály szerint../ na ezt viszont én nem tudtam, de befizetési határidőként 6. volt megadva
Engem aztán nem hívott senki.. egyik napról a másikra néztem a telefonom és írta, hogy nem regisztrált a sim kártyám
-
djculture
félisten
válasz
djculture #45421 üzenetére
Lemaradt:
Ha garanciális a javitás és bizonyithatóan sok idő telik már el a vállalt határidőtöl számitva akkor írásban felszólíthatod a kereskedőt a javítás megadott határidőn (pár napon) belüli elvégzésére.Ha ez nem történik meg akkor úgy kell tekinteni hogy nem javitható a cucc és cserét kell kérni.
-
Vangelis
félisten
válasz
djculture #45411 üzenetére
Ha már vezetékes szinten elérte az arany szintet akkor no problem... megkap minent.
engem sem komálnak mégis adtak ajándákba egy év eco Xs hűség mellé egy nokia L820-ast
Ami novemberben le is jár.Meg én is kaptam már sok ezer forintokat meg stb.
Én elégedett vagyok velük teljes mértékben. (majdnem
) az új akciókat hiányolom.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #45411 üzenetére
Igen, megjön a számla és mindig határídőre befizetem azt
/bár sokat "kötekszem" a T-nél/vel és ez miatt nem igen csíphatik a búrám/
Cserébe kaptam már sok-sok HUF "korrekció" elszámolást és kedvezményt az évek alatt , így megérte, mert indokolt panasz / hibabejelentések voltak. /Mostani T-be az teccik, hogy Mobillal "netezhetek" ha a díjcsomagban foglalt adatforgalmi keretet elértem, nem mint régen mikor nem volt külön net csomag belőve (tehát alapon volt) és a számla meg csak ment fel a sok "töltögetés" miatt, mert ugye érdekes mód került számlázva / kiszámítva az egész így akkor tudtam meg, hogy a számlám már 130k+ nál jár... pff. így mostanra sokat javult ez a része is a dolognak !L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #45409 üzenetére
Nekem is volt komoly tartozásom 2005-2006 -ba (ha jól emlékszem) és kifizettem, majd le is mondtam az előfizum (T-Mobile) és a T-Online előfizum ment, akkor az érdekes, hogy most mindenféle hitelvizsgálat (alkalmassági) nélkül adtak telót 0HUF -ér ? (xPeria Z -t)
/azt munkanélküliként vagyok jelenleg , csak "alkalmi" munkát végzek.../
Vagy mivel "hűséges" Otthoni előfizetőként vagyok nyilván tartva, így gond nélkül kaphattam ?
/Platina szint akkor lett meg mikor előfizus mobilosként csináltam azt a számlát a mobilnettel/L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #45354 üzenetére
Remek !
erikviking: azt mindjárt gondoltam...
Am. beadva a T-Pontnál a szervízesnek és azt mondta 8-10 nap (azt lesz az vagy 3-4hét is.. szerintem) de azt nem is mondtam, hogy leesett, nem is kérdezték, nem is látták rajt
Kaptam egy emporia cserekészüléket addig ami egy vicc a Z-hez képestL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
djculture #45349 üzenetére
Nehezen észrevehető és elég pici az a sérülés (de ugye szervízbe mindent látnak/észrevesznek)
Am. van rajta bizti, de most nem igazán akarnék a számláról kifizetni 12k HUF -ot erre... , de ha nincs más megoldás akkor marad ez a cseréhez. /T-s szervízt nem ismerem, de korábban dolgoztam Siemens telefon gyártásba és ami ott ment azt inkább senki se tudja meg, mert nem venne soha telefont... meg BlackBerry -nél is dolgoztam gyártásba / Repair -be és az se volt túl szép látvány mikor az adott BGA -kat csak géppel lehetett volna cserélni (engedélyezett) és mi kézzel cseréltük le, hogy meglegyen a darabszám, azt vittük a telókat (paneleket) röntgenbe, hogy megfelelő-e a forrasztás pl. azt úgy ment tovább a sorra gyártásra/összeszerelésre (sok volt a selejt na..)/raziel01 & djculture: köszi akkor cseréltetem (legalábbis erre megyek rá) és fizetem az önrész befizetési 12k -t
/javított teló nekem nem kell, inkább fizetek/
L
-
-
D@reeo
aktív tag
válasz
djculture #45242 üzenetére
Szia
Ez nagyon jó opció, nem is tudtam, hogy van ilyen. Köszi érte.
Azonban nekem inkább többször(havonta 2-3x), kevesebb (pár mega) adatforgalomra lenne szükségem. Van is egy horvát kártyám, de mindig fel kell tölteni, hogy aktiválhassam a net csomagokat és így már összegyűlt rajta jó nagy pozitív egyenleg, amit nem tudok elkölteni. -
Logeeen
senior tag
válasz
djculture #45234 üzenetére
"lezárt hang díjcsomagba való váltás" - Nem lehet rá átváltani.
"visszaváltani nem lehetséges" - Nem lehet rá visszaváltani, ha átváltottál róla.
"új előfizetésként nem választhatóak" - Új előfizetést nem lehet kötni rá.
Az sehol nincs leírva. hogy hosszabbítani nem lehet.
-
1430
senior tag
válasz
djculture #45212 üzenetére
Ezek a "szuper Androidos telók" 4G-sek és 4G (LTE) hálón is vannak? Mert 4G-n még nem megy a hanghívás, ezért ilyenkor előbb lemegy a telefon 3G vagy 2G hálózatra és utána indul el a hívás. Ez akár 3-4 mp-ig is eltarthat, és ha a hívott is 4G-n van, akkor duplázódik az idő, mert annak a telefonnak is le kell váltania alacsonyabb hálózatra.
-
válasz
djculture #45212 üzenetére
Ebben lehet valami. Előfordul velem is, sajnos nem ritkán, hogy hívás úgy zajlik, hogy: tárcsázás->egy biggyenés->hívás vége, Van, hogy harmadszorra sikerül, akkor már ki is cseng...Az első droidos telefonomnál vettem észre három éve, és azóta is, előtte a Symbian-os N82 mellett nem, tapasztaltam.
-
taip
senior tag
válasz
djculture #45199 üzenetére
Magas számla = sokat kell fizetni az adott hónapban az adott szolgáltatásért. Akár havi 10 ezerig is felszaladhat. Ok, nem töltök rá, akkor nem, de akkor nem is kapok szolgáltatást sem.
A lényeg, hogy míg ATK XS+-szal 2490 Ft 3 GB, Domino Web-bel 3000 Ft 2 GB. Ezért tűnik jobb választásnak az előbbi, ha működik amit leírtam. És a kérdés továbbra is az, hogy lehet-e így? -
Teko001
őstag
válasz
djculture #45137 üzenetére
Ilyen nekem is volt, az ügyintéző el sem tudta hinni, hogy ilyen létezhet, és mondta, hogy márpedig ilyen nincs. Kis vita után sikerült elérni, hogy akkor írjunk egy hivatalos panaszt. Micsoda meglepetés, mégis volt ilyen, a központ törölte végül a számot, és elnézést kértek...
-
-
St3ven
addikt
válasz
djculture #45087 üzenetére
Nekem Mozaik XS hosszabbítással 22-ért hozza a Huawei G526-ot, viszket is az ujjam.
Majd leírhatnád a "topikjában", hogy milyen.
-
válasz
djculture #45012 üzenetére
"Július 1-től újdonságként az előfizetők igénybe vehetik a külföldi célország alternatív szolgáltatóinak szolgáltatásait is adatroaming céljából."
Ez mit jelenthet pontosan? Ausztriában pl. mind a 3 (korábban 4) hálón tudtam eddig is gond nélkül netezni, nem csak a preferált (T-Mobile Austria) hálón.
-
válasz
djculture #44940 üzenetére
nem is a jótállás/szavatosság szempontjából írom - bár igaz, külföldről rendelve annak az intézése is körülményesebb, illetve nem is mindig kivitelezhető -, hanem a rengeteg hamisítvánnyal van bajom, amik már eleve sebességben sem hozzák az eredeti értékeit, de az lenne az apróbb hiba, a nagyobb baj az, hogy szinte rendre megpusztulnak néhány hónap elteltével.
elég csak néhány mobiltelefon témájába benézni, ahol először a telefont szidják, aztán tesztelés után rájönnek, hogy más eszközben sem okés a memóriakártya, és végül kiderül, hogy olcsó klón...
legyen megvéve inkább kicsit drágábban, de biztos forrásból, korrekt üzletben, szolgáltatónál...stb.kokokka; nem az oldalak húzom le, sosem általánosítok, vannak ott is megbízható eladók, de attól még igaz, hogy nagyon sok hamisítványt is árulnak ott, lásd fent, olvass bele néhány mobiltelefon témájába, sokan belebuktak már.
miért kellene magamról írni? jobban szeretek más kárán tanulni, mint a sajátomén, ezért járok utána a dolgoknak. -
szili.tamas1
senior tag
válasz
djculture #44911 üzenetére
A levelben jo is volt a jovairas osszege, kb csak az a bokkeno hogy a 7990bol irtak jova nem a 6490bol es azota kaptam meg egy 7990es szamlat is. Szoval enyhen szolva kritikan aluli ez a megvarjuk a torveny adta 30 napot. Most akkor irjak megint panaszt vagy esetleg egyeb szervhez forduljak? A vegen ott tartok hogy lognak nekem egy havi szamlaval...
-
andris811
tag
-
válasz
djculture #44508 üzenetére
a maga kockázataival...
SzGee; tényleg az a legegyszerűbb, ha van valamilyen t-s sim kártyád - domino és havidíjas is jó - egy/a telefonban, és arra kérsz adatcsomagot, arról nem is beszélve, ha esetleg olyan előfizetésed lenne, amiben alapban van valamennyi adatkeret, mert akkor még sokkal olcsóbb is lenne azonos adatmennyiség, bővítés formájában.
a telefonok jellemzően wifi és kábel útján is képesek nyomni a netet a notinak, így a kapcsolat sem bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest