Új hozzászólás Aktív témák
-
IQfályter
tag
150 ezer.
Bocs ha félreérthető voltam még nagyon reggel volt egy éjszakai műszak után.
sorsodborsod erre nem tudok mit mondani. Az oldalon való leírás szerint nincs benne de legyen úgy -
válasz
sorsodborsod #37 üzenetére
Akkor ez egy jó hír.
-
-
IQfályter
tag
Gshopper-en van GPPOCOF7 kuponnal 459 dollár a 12/512- es változat. Töltőfej nélkül. 6500mAh aksival. Én személy szerint inkább egy Oneplus Nord 4- et rendeltem végülis.a 16/512- es változat 150 dodó volt.
-
-
Pedig van teszt.
fentebb linkelték
Gsmarena oldalán.
AMOLED panel. It has 12-bit color depth, a 120Hz refresh rate and 3840Hz PWM dimming.
Szerintem ez nem alacsony.
Terhelésre nincs olyan csúcsközeli hardver, ami nem fog melegedni , a fizikát tudjuk jól, hogy nem lehet megbszni
-
gabor_01
senior tag
Ahogy látom, ennél a kütyünél is meglesznek a jellemző "POCO" hiányosságok:
-e-sim
-vezeték nélküli töltés lehetőségeÁltalános amoledes hiba: alacsony PWM frekvencia. Még nem láttam tesztet, de eddig egy kivételével minden Xiaomi ilyen volt.
És egy újabb gond: melegszik a telefon.
-
Noukoum
veterán
válasz
elfelejtette #29 üzenetére
Nagyobb a kijelző fénysűrűsége, többet fogyasztó modem. Ezekre tudok gondolni.
Az SOC pedig valószínűleg nem takarékosabb, max ugyanannál a teljesítményszintnél az. Csak hogy az új telefon sokkal erősebb.
Az se mindegy hogyan használod. Pl. ha folyamatosan keresi a tornyokat a modem akkor hiába optimalizált a szoftver, ott a nagyobb aksi lesz a nyerő. Vagy a gsmarena teszteknél is egyértelműen kijön hogy terhelésnél (játék) a kisebb akku kapacitás hátránya.
A Xiaomi régen híresen kilőtte a háttérben lévő alkalmazásokat, így elérve jobb üzemidőt. Ezt a teszteredményeken nem látod, de a hétköznapokban érzed.
-
Noukoum
veterán
válasz
elfelejtette #22 üzenetére
Én meg kétkedve szoktam olvasni a fórumozók hozzászólásait.
[kép] Erről én azt olvasom le ha nem terheljük a hardverét akkor hozza az 5000-es mezőnyt.
Sajnos nincs olyan benchmark mely egy az egyben visszatudná adni a telefonok üzemidejét, hiszen az ezer dologtól függ.
Még mindig több információt ad annál, mint amikor lefuttatnak egy benchmarkot és kijön egy szám, vagy rámondják hogy “x” napig bírta.
-
válasz
elfelejtette #25 üzenetére
Hát akkor részrehajló eredmények lettek.
-
válasz
elfelejtette #22 üzenetére
Állítsd a csúszkát a te szokásaid szerint.
-
Noukoum
veterán
válasz
sorsodborsod #19 üzenetére
Esetleg nézz bele pár régebbi poco telefon fórumába, hátha korábban rendelt már valaki onnan.
-
kbyte1024
veterán
válasz
sorsodborsod #19 üzenetére
A kolléga csilliárdos,neki mindegy mennyibe kerül megveszi
-
-
Noukoum
veterán
-
sorsodborsod
csendes tag
Kapható a telefon az aliexpress-en egészen jó akció keretében. Szerintetek vámot kell majd fizetni, ha az eladó a POCO Official Store (Kína)?
-
gabor_01
senior tag
Kérdés ugye, hogy az F5-nek méltó utódja tud-e lenni?
Ami valószínűleg nem lesz: magas amoled PWM és E-SIM.
Talán az aksi nagyobb lesz az eddigieknél. -
Giot
addikt
Sziasztok!
Ezzel a megjelenési dátummal itthon mikor lehet vajon megkapni?
Az asszonykámnak vennék eggyet. Nekem még nem szabad az F6-ot tavaly vettem. -
Loik
aktív tag
válasz
elfelejtette #10 üzenetére
Én pár hónapja nosztalgiából vettem egy Redmi Note 10 Pro-t (azóta már eladtam). Ott sem volt gond a gyomlálással.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Már a Redmi Note 9 Pro-n is ki tudtam kapcsolni minden hirdetést.
Azt is csak azért cseréltem le (azon kívül, hogy egy nagy batár tepsi), mert még a hivatalosan kiadott gyári frissítéseket sem lehetett feltelepíteni... -
judas13
veterán
Nem rossz pénz lesz ennyiért ez kétségtelen. Nem tudom a légi szállítási előírások, EU-s szabályozási rendeletek, költséghatékonyság miatt vagy pontosan miért is marad ki nem kevésszer Európa a komolyabb aksikból. Nagy kár ezért.
-
Loik
aktív tag
A reklámok kikapcsolása nem bonyolult, de nem tartom alap informatikai ismeretnek. Azért az jogos elvárás egy vevő részéről, hogy ilyenekkel ne kelljen szarakodnia. Én a magam részéről ezzel együtt is kedvelem a Xiaomi modelljeit és jó szívvel ajánlom azoknak, akik kiváló ár/érték arányú telefont keresnek.
De ne offoljuk ezzel tovább a topikot.
-
yanna
addikt
Hinnye, jónak tűnik.
-
Affenébe, hogy ez ennyire mutatós darab lett.
Szimpatikus, ettől függetlenül meg is fogom rendelni.
-
Loik
aktív tag
-
szkaroly
senior tag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Kikapcsolható a reklám.
-
Darth_Revan
veterán
Ez is tele lesz szórva kikapcsolhatatlan hírdetésekkel, mint sok Xiaomi telefon?
-
kbyte1024
veterán
Jó lesz ez de csakis kintről rendelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest