- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaksza
tag
-
-
Bdanyy
addikt
Na újabb 1 és háromnegyedora ugyintezes után végre történt valami.
Kerhettem hogy boxoljanak továbbra a HTC vel ki tudja meddig, cserébe a cserélt alkatreszekre hosszabbodott volna a garancia, és kerhettem hogy küldjék vissza a kinti szervizbol a telefont, ők pedig adjanak nekem a központi T-s raktárból/szervizbol egy újat, de garancia nélkül. Mivel már elegem van az egész ugyintezesbol, utóbbit választottam, ha az sem jó, akkor eladom és veszek egy másikat... Mondjuk kíváncsi vagyok honnan lesz M7 még nekik.
-
Bdanyy
addikt
Szia!
Köszi szépen a választ. A szerviz szerintem nem azon gorcsol, hogy a gari lejárta után érkezett be, hanem azon, hogy három hét kellett, mire a T-től hozzájuk eljutott a telefon, én pedig náluk azzal is indokoltam a csereigenyt, hogy alig volt az utóbbi időben nálam a készülék. Gyakorlatilag kb 4-5 hét a szervizelesekbol azzal telt osszesen, hogy tényleg a T-nél volt a telefon, nem a htcnel. Én mondjuk nem ragaszkodom a cserehez, ha nem tudnak ugyanilyet adni, mert akkor a tokoktol kezdve az autós tartoig egy rakás kiegészítőm használhatatlan lesz (illetve jó ha negyedaron eladható). De valahogy tényleg szeretném már, hogy megoldódjon a helyzet
-
AeSDé Team
őstag
Ma voltam bent kérdezősködni és a nő azt állította hogy hiába telt már le az 1 év teljes körű garanciám, hozzam be a papírokat és ő be tudja venni így is. Még azt is mondta hogy kedden meg csütörtökön postáznak szóval előtte való nap célszerű beadnom.
Ha most a két dolgot összerakom, tehát ők pótolják a számlám és a nő beveszi akkor talán megoldható így?Online fiókokat néztem, ott nincs. Vagy csak én vagyok béna, a dokumentumoknál egy darab volt és az nem az.
-
r3dsnake
nagyúr
Egy zeneszámot lehetetlen végighallgatni mobilnetről az általam említett vonalakon. És támogatja a telefonom a 800mhz-es LTE-t (a 2600-at nem, de az csak nagyvárosokban mérvadó úgyis). Puszta közepén hatalmas kimaradások vannak, néha még egy messenger üzenet elküldése is kínlódás. De Pápa-Győr útvonalon is ezt tapasztalta egy ismerősöm, szintén LTE-s telefonnal, valamint a Balaton - Szeged távon három különböző LTE-s telón tapasztaltuk ugyanezt. De itt Szeged környéki falukban is gyakran ütközök EDGE-be, vagy a teljes szolgáltatás hiányába. Néhol még telefonálni sem lehet.
-
-
[P]laci
senior tag
én nagyon szívesen mennék mobiltudósnak, de hát na.
kíváncsi vagyok, hogy visszaírnak-e!
(#63805) szabogabor10: az osztrák T-Mobile-tól sokmindent át lehetne emelni, de én a T-Mobile USA-ból is simán át tudnék emelni pár dolgot (family plan, etc.)...
magánvélemény a Telenoros mókáról:
sztem ez 2 kategóriájú embernek éri meg, 1. annak, aki olcsón rossz készüléket vett előfizura és szeretne jobbat venni (pl. egy "középkategóriájút"), 2. annak, aki félévente-évente cserélgeti a telóját, mert pl. Next XL-es...
A középosztály meg ebből szépen kimarad, mert nem sok alternatíva van neki úgyse. (tudom, tudom telekomos példát hoztam, csak nem vagyok up-2-date a telenoros lehetőségekből) -
pana0017
senior tag
Most egy másik ügy miatt visszahívtam őket, másik ügyintéző is megerősítette a 100 órát és azt mondta, hogy a nővérem nevéről 4500 Ft-ért átvihető a díjcsomag és az aranykártya is a nevemre. Nem gondoltam, hogy ez ennyire egyszerű.
313313: nem tudom, én erről sosem hallottam még. Valaki meg tudja erősíteni?
-
cris78
őstag
-
adika4444
addikt
Hát erre ráfáztam, akkor nem kellett volna húzni-halasztani... Akkor nincs más, mint a reménykedés...
Mondjuk ha kérdezik h mi van, azt tuti közlöm, hogy a kijelzőnél az üveg ragasztása jött fel, mert szinte biztos vagyok benne, hogy a ragasztó fáradt el.
Mindenesetre reméljük a legjobbakat. -
adika4444
addikt
Úgy voltam vele, hogy nyáron ráér, évközben nem nagyon tudtam mellőzni a telót, meg idő se nagyon volt bevinni, átveni stb....
Egyébként akkor amikor beviszem, nem nagyon hangoztatom mikor jött elő, aztán próba-cseresznye...
Amúgy ha nincs rajta külsérelmi nyom, akkor nem nagyon tudják rámkenni, igaz?
Mert ezen kívűl tényleg nincsen semmi karc, nyomódás, kijelző karc...
Hát amúgy meg reméljük a legjobbakat
Mindenesetre köszi a választ, akkor mondjuk iStyle Westend-be ellátogatok vele. -
György1212
újonc
Szervusz!
Köszönöm, hogy időt szakítottál az ügyre és kifejtetted a véleményed. Sajnos, nekünk ez a dolog nagyon is életszerű.
Ma megy be Párom a helyi üzletbe és utánaérdeklődik, hogy mi is ez pontosan. Igen, valóban nem a kiküldött számla alapján reklamálunk, de az azért nem vitatható, hogy 1 millió forintos mobilnet azért durva. Teszem hozzá, hogy ami reggelre 1,2 milla lett úgy, hogy tegnap délután felfüggesztették a szolgáltatást. És már előzőleg is tiltva volt.
Én például éppen a nyáron jártam úgy, hogy a t-mobile rendszere összeomlott (vagy volt valami probléma) és a flottás díjcsomagomról lekerült a kedvezmény. Pár hónap után feltűnt, hogy szokatlanul magas a számlám. Telefonon rákérdeztem, minden rendben van. Csak nem hagyott nyugodni a dolog, bemenetem személyesen és láss csodát!!!! Kiderült, hogy hónapok óta inaktív!
Szóval, ha ebből indulok ki például, a "kedves" t-mobilnál ugyan mindegy, hogy milyen szolgáltatást veszel igénybe, mert jön egy ilyen hiba és megpróbálják rád verni a keletkezett számlát. Nekem azt jóváírták. De azt ugye nem gondolja senki, hogy 1 millát jóváíratunk velük? Sajnos ilyen jól nem megy.Remélem, hogy kiderül, hogy ez csak valami tévedés lesz és lesz bennük annyi gerinc, hogy fel is vállalják...
-
Gsx-rr
veterán
Most hivtak reggel ,hogy látják ,hogy felcsatlakozik 4g-re és utána egyből le. Valószínű ,hogy készülékprobléma.
mondom az érdekes ,mert a probléma kiderülte után 1 nappal adtam szervizbe a telefonom és egy másik telefonon is ugyanezt produkálja ,hogy feljelentkezik 0 térerő és visszavált.
Mondta ha gondolja kipróbálhatom még 5 készüléken is ha gondolja.
Válasz: Jó nem kell akkor továbbítja és vizsgáljak tovább. -
LógaGéza
veterán
Családnak megcsináltam, mikor a sajáthoz értem volna, akkor ugrott be, hogy nem tudom mi az Önkormányzat születési ideje
Gondolom ezzel meg kell keresnem a flotta ügyintézőt - sajnos az meg nem könnyű...Másik kérdés az lenne, hogy mikor beléptem a flottába, meglett kötve a Távszámlás előfizetés, azóta úgy fizetek, hogy a Telekom bankszámlaszámára átutalom az e-mailben kiküldött összeget, a megjegyzésbe pedig megy a számla száma. Viszont most jött egy feltünően magas számla, és szeretném megnézni, hogy ugyan miért is ilyen magas. Az internetes ügyfélszolgálatra belépve konkrétan semmihez nincs jogosultságom, max az e-mail címem tudom megváltoztatni. Ezzel is a flotta ügyintézőt kell keresnem, vagy elsiklottam valami felett?
-
Meg mondjuk ha cég vagy, akkor ebből nem lesz számlád, amit küldhetsz a pénzügyre utalni.
Nem értem, hogy miért nem működik rendesen a netes felületük, pláne ha folyamatosan abba az irányba terelik az ügyfeleket, hogy használják, pl online kedvezmények, elektronikus számla kedvezmények. -
-
rayoliviero
veterán
Szia.
Köszi, már megy is. Az alap net szolgáltatást visszakapcsoltam a 6-os számmal, de csak 3G-t ír ki egyelőre LTE helyett. Volt olyan opció is, ismételten a 6-os gomb megnyomásával, hogy LTE. Én arra nem nyomtam megint, csak az alap net szolgáltatás kapcsoltam be. Remélem jól csináltam.
-
-
cskamacska
addikt
Az normális, hogy a
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/e-mail
címen az ügyfélszolgálati űrlap helyett egy nagy rakás fehérség fogad 3 böngészőből is?Telefonos üfsz is kakukk, ebből nem tudom hogy lesz még ma megnyilatkozás.
-
Vangelis
félisten
Nekem a használt tv-kre is érvényes a garancia.
Igaz utánna kellett járni, de megérte, mert soha nem lehet tudni.Az LG-ben már cseréltek tápot. Igaz lehet nem kellett volna, de azt mondták, hogy így legalább új lesz benne.
Telefonoknál is él a dolog. Igaz én nem sok telót vettem amit gariztatni kellett volna.
-
Ace owner
addikt
Tehát készülékkedvezményt nem lehet kapni.
Move M Társkártya és Music XS csomag között nem látok komoly eltérést, utóbbihoz van spotify is. Vagy jól látom hogy utóbbi csak főiskolások és egyetemisták számára elérhető? Nincsen telefonválasztásnál megfelelően feltüntetve..
-
Soulfly842
addikt
Eredeti forgatókönyv szerint úgy lett volna, hogy a telefonos és a webes megrendelés működött volna, de technikai/egyéb okok miatt maradt végül az üzlet.
Nem kizárt persze továbbra sem, hogy azt a koncepciót is életbe léptetik.
Hivatalosan még pl. létesítők adhat ilyet - de nekik ez gyakorlati használatban ez még új, s nem napi rutin. Nem tudom, hogy mennyire élnek vele. (Nem hiszem, hogy túl sokat aktiváltak volna még)
(#62633) vwpolopg
Partner üzletek is aktiválhatják.
Két lehetőség van:
a, kvalifikációs folyamatokban másként ügyködnek: nem tudják hogy kell,
b, aktiválják, de csupán színtiszta - az ügyfél iránt érzett - szeretetből. -
=Thor=
tag
Tehát csak a 2500Ft-os XS-el lehet készüléket venni, a nagyobb társkártyacsomagokkal nem?
Ha XS-el veszem a készüléket több tízezerrel többe kerül...
Ez így nem valami korrekt a T részéről, legalább lenne valami köztes kedvezményes készülék ár a két normál díjcsomag közötti ársávban. (Pl. a N&R S és M között a Társkártya M-et nézve.)
Akkor már lehet jobban járok a sima N&R M-el véve....
-
törölt tag
Köszönöm!
Kérdésem még az lenne, hogy a Telekom hálózatának megvan még az az előnye, hogy stabilabb, strapabíróbb mint a másik kettőé? Már csak azért is, mert itt még nem kínai hálózat van, hanem Ericsson? Mert pár éve azért összességében az országot járva akkor azt tapasztaltam, hogy nem volt olyan pontszerű a lefedettség, hogy az utca egyik felén van, a másik felén nincs hálózat, valamint vastagabb falú épületek belsejében is valahogy Telekom hálózat mindig volt.
-
Gsx-rr
veterán
Tehat a Surf 890 firintos dija melle fizetem a Netplusz m-et is? Igy ha feltoltom a kartyat mindket osszeget le fogja vonni automatikuasan?
Kozbe kiderult eleg a 150 mega ,mert a navi nem eszik annyit. Le tudom mondani a Netpluszt?
Es ha igen akkor visszaall minden az eredetire ,hogy 30 naponta 890 forint csak ami levonasra kerul? -
-
Prien
addikt
Én nem is értem a lefedettségi térképen látható adatokat sem és
az év végi 97%-os lefedési ígéretet sem!Nálunk is vannak "lyukak", városon belül kör áthúzva a térerő ikon helyén, a közúton már meg sem lepődöm, ha a buszon inkább a tájat kell néznem a mobilom helyett, mert nincs térerő... Telekom 2015. Vicces.
Lépnék legszívesebben, de a flottából kilépni meg felérne egy tech-harakirivel...
-
Bailey
senior tag
És ezt is írják a használt készülékekkel kapcsolatban:
"A vásárlás során a választott készüléket kizárólag GLS házhoz szállítással rendelheted meg! Köszönjük, hogy figyelsz, mert a nem GLS-sel feladott rendeléseket törölnünk kell! Kérjük, vásárlás előtt feltétlenül olvasd el a lentebb található jogi tájékoztatót is!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged