- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nggabi #63695 üzenetére
szia,
amennyiben hálózati hiba, úgy helye is válogathatja, mert ahogy a telefon témájában is írtam korábban egy hasonló felvetésre, ahol én próbáltam - külön tesztelnem kellett, mert alapban 4g/lte hálón lóg a telefon, ahol az adott, márpedig a lakhelyen és a jellemző mozgáskörzetben igen -, ott nem tapasztaltam a hibát, holott nem csak a saját telefonnal próbáltam, hanem másmilyennel is, például az asszony 5c-jével.
mozogsz a városban, mindenhol adott a hiba?djculture; mi van 4g ügyben? 3g módozatról volt szó.
szabogabor10; nekem note 4 van és sehol sem tapasztaltam a hibát, pedig nem csak budapesten mozgok.
a számlabefizetés és társai témát nem feltétlenül kell szépíteni, a szerződéses telekom üzletek értékesíteni akarnak elsődlegesen, amellett a komolyabb ügyekkel foglalkozni, ha már kell valamivel, a számla befizetésére adott sok más csatorna is, szinte mindegyik egyszerűbb és gyorsabb, mint az üzletben intézve, ott viszont sok erőforrást lefoglal, részint feleslegesen, így nem véletlen, hogy tesznek ellene...
-
Prien
addikt
válasz
nggabi #63695 üzenetére
Nem egyedi jelenség! Nálam is ez van, Egerben! Szerintem hálózati hiba.
Pont ma jeleztem írásban a problémát a Telekomnak, nekem is ugyanezt csinálja a Note 3 és csak ugyanígy ki-be kapcsolással éled újra a net. Jó a telefonom és a SIM is! Amíg a 4G nem jelent meg, nem emlékszem erre, viszont mostanában nem tud a telefon váltani normálisan a hálózaton. (Nekem van 4G mobilnet a csomaghoz rendelve.)
Flottás vagyok, de komolyan, már a visszamenekülésen filózom a Telenorhoz, ha ez sokáig így marad.Szerintem minél többen jelezzük, annál nagyobb az esély, hogy történik valami!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Medence topik
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest