- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erdoke #40825 üzenetére
ááá, néhány ügyintéző annyira képben van, hogy csak na...
tisztelet a kivételnek, és szerencsére a kivétel a több.1430; az adatbővítő opciók adatforgalmi keretet is tartalmazó hang díjcsomagok szekcióban is 7.2/1.4 megabit/sec sebesség szerepel minden netplusz díjcsomagnál.
munkanapokon reggeltől estig ráérek, nincs felvétel? -
tylerddd
veterán
válasz
erdoke #40786 üzenetére
Értem, akkor ki van ez azért találva
Amúgy én a 7Mbps-nek is örülök, a telóm i4S, szóval az max ennek dupláját tudja, ha jól gondolom. Azt hiszem kipróbálom ezt a Move-ot + az XL-es netet.
Biztos buta kérdés, de ugye ettől függetlenül az üzenetírás működik pl. Viber-en, Skype-on?!
-
válasz
erdoke #40763 üzenetére
drágább a percdíj (például a két xs esetén; 35/38 kontra 38/40 ft), meg kevesebb a benne foglalt adatforgalom (200 kontra 30 megabyte), de ez az árban is megmutatkozik (3200 kontra 1990 ft), és ha valaki keveset telefonál kifelé, és inkább csak a mobilinternet kell, akkor adott különbözetből van + 1 gigabyte lte bővítés.
ja, a mozaik extrát ne felejtsem el, valakinek az is fontos szempont lehet, ha specifikusan jó valamelyik.
amennyiben nekem lenne/kellene több/sok kimenő, úgy én sem mozaik vagy move díjcsomagokban gondolkodnék, hanem vélhetően valamelyik next lenne az ideális választás.
magasabb kategóriákban is ez a helyzet, de ott több szempontot és díjcsomagot kell már figyelembe venni.
a voip korlátozó tényező, de akinek fontos szempont, annak már korábban is erősen gondolkodnia kellett az esetleges módosításokon a díjcsomagok tekintetében, eztán meg még inkább az lesz... -
törölt tag
válasz
erdoke #40494 üzenetére
Hát Sat TV-nél kb 10:1-hez az SD:HD adások aránya (sajnos), és másik topicban fejtegették, hogy mennyire FHD
De HD előtt a korábbi szolgáltatóknál amik itt elérhetőek voltak, messze ez volt a legjobb. Az első az még marha drága kábeltv is volt
(#40495) lugosi: : jóvanna
Azért van mert néha meggyűlnek, még ki sem fért mind
Meg kicsi is a kijelző
(#40497) St3ven : Abból a három töltöttségiből kettő gyári, és a bal szélső az véletlen mód jön elő. A második meg a GSam Battery Monitor PRO, amit még Nexus 7-re vettem, de ha már megvásároltam, akkor gondoltam, felteszem a második androidos eszközömre is. Szerintem az egyik ha nem egyenesen a legjobb Google Play-ből beszerezhető ilyen jellegű szoftver, komplett statisztikai szolgáltatással.
(#40496) Parasite: Nagyon régről, nekem 1 év dereng, de akkor is csak olvastam, nem próbáltam.
-
törölt tag
válasz
erdoke #40405 üzenetére
Azt meg nem is írtam még, hogy a 4G/LTE Modem/Router esetében is lehetett választani a részlet opciót
Ezt csak azok vehetik igénybe akik két évre vállalják a hűséget
A Sony KDL-32EX650, az ASUS Nexus 7 is hasonlóképpen (csak azoknál két éves futamidővel), és most a router is így jön. Így havonta bőven húsz felett lesz a havidíj, de ebben minden benne van, Telefon, vezetékes (NetMánia M VDSL) és mobil Internet (Net & Roll S), Sat TV Családi+HD csomag, Globe minicsomag + Unitel Classica) TV, táblagép, 4G/LTE Router/modem. Aztán bárhova megyek, ugyanúgy elérhető vagyok a Dominos mobilszámomon amiről /de akár tábláról is indíthatok VoIP hívást/ már WiFi-n keresztül Skype-olhatok stb.
(#40407) Blackmirror: Ezért (is) érdemes telefonon ügyet intézni, mert például én sem láttam ott csak a 3225 Ft-os 15%-os kedvezményes árat. A 40%-os kedvezményt az ügyintéző ajánlotta, és szükség volt a SAT TV-s előfizetés meglétére is hozzá, illetve az is sokat nyomott a latban, hogy platina szintű ügyfelek vagyunk.
Amúgy az ügyintézővel jól elbeszélgettünk, mondtam Neki, hogy a döntésben jelentős része volt annak is, hogy a szabályzat tiltja Domino Surf-nél a VoIP-ot, és én nem szeretek zavarosban halászni. Így szerintem remekül jártam, mert azért 150 MB havi 890 Ft-ért, és még VoIP tiltás is van elvben... vs 2580 Ft - 8 GB. Eléggé egyértelmű
Egyébként Ő elmondta, hogy rugalmasan kezelik a dolgot, technológiailag van akinél működik DS-nél is van akinél nem
Amúgy éppen most hívtak, hogy még egy nappal korábban tudják szállítani a készüléket és a kártyát mint ahogyan az tegnap meg volt adva.
-
2o1i
senior tag
válasz
erdoke #40235 üzenetére
Ugyan ezt csinálta nálam is. Nem is működik a dolog. SMS-ben is próbáltam, arra meg a következő választ küldték: Dìjcsomagjàban a csùcsidö csökkentés nem értelmezett. Kérjük, vàlasszon màsik kedvezményt. Köszönettel: Telekom
Úgy néz ki már nem lehet Mozaik XS-hez az Netroll 1GB LTE-t rendelni...
-
törölt tag
válasz
erdoke #40079 üzenetére
Ja, bár az időtállóságán lehet dilemmázni, mert oké, hogy addig rendben van, ameddig nincs olyan eszköz, amibe be lehet tenni a csak adatforgalomra alkalmas sim kártyát (pl csak WiFi-a N7-nél ugye), de ha időközben újabb Nexus készülék kerül beszerzésre amiben már van micro SIM hely, akkor egyrészt az is tudja a Hotspot funkciót, másrészt innentől kezdve ez az eszköz felesleges, és akkor kirepült rá 30k
Egyébként elég húzós az ára, ha azt vesszük, hogy, az LTE-s USB Stickeket 0 Ft-ért osztogatják ilyen előfizetés mellé
Más: Azt sajnálom, hogy a paletta csomag gyengébb adatforgalom szempontjából mint a Domino Surf, így nekem nem éri meg a kártyámat abba sem bevonni
Oké, hogy főznek, hogy lebeszélhetem, de 1. általában engem hívnak...
2. Ha én telcsizek akkor vagy a Hoppá-s vezetékes telefonról 30-ast, vagy vezetékest...
3. Egyéb esetben Viber, vagy Skype -
válasz
erdoke #39881 üzenetére
az kevés lesz, viszi el a csomagban a futár a jótállási jegyet, a telefonnal együtt.
nem a háznál történő javítást írtam, mert ott valóban elég lehet megmutatni akár online is a szervizesnek, de az olcsóbb kategóriás telefonokhoz csak prémiumos futár adott, annak meg aztán hiába mutogatja az ember, hiszen ő csak viszi és hozza a csomagot. -
Kobe
veterán
-
savoo
addikt
válasz
erdoke #34751 üzenetére
Nem értek semmit félre, tudom hogy működnek a dolgok. Tisztában vagyok mire mennek ki ezek a hűségpontos, nyereményjátékos "ajándékok". Annyit írtam, hogy engem nem kerestek meg még soha semmilyen reklámmal, porszívóval telefonon. (Ráadásul mint mondtam én még az induláskor regisztráltam, nem most az ingyé' cucc dolog miatt.)
-
sede7
tag
válasz
erdoke #34572 üzenetére
Viszont arra készülj fel, hogy a társkártyás Next tarifákhoz más lesz az "akciós" készülék ár is. Gyakorlatilag úgy van belőve, hogy amit nyersz a sima Nexthez képest a társkártyás verzióval, azt bukod a készüléken. Gyakorlatilag ugyanaz, mint a Vodafone Rednél volt, hogy ha készülék nélkül veszed, kisebb a havidíj, viszont ők ráadásként ezt a kedvezményt nem minden T-Mobile-osnak adják meg, csupán a társkártyásoknak. (Pl. hiába hagyott valaki náluk 14 év alatt bő kétmillió forintot a szolgáltatásaikra...)
-
tothl
addikt
válasz
erdoke #33911 üzenetére
ok. úgy gondoltam egy ilyen eset azért van akkora súlyú és okoz akkora kellemetlenséget a felhasználónak ami indokolja a kiakadást. Ezek szerint tévedtem és ez itt a T dicsőítők topicja aki meg balf.sz volt az húzzon a sunyiba. Így lesz. Eddig sem írtam ide és ezután sem fogok. Segítséget nem kaptam senkitől fikát meg okoskodást annál többet. Alázatos tisztelettel távozom.
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #33869 üzenetére
Ja mer a szolgáltató azon nyerészkedik hogy a díjcsomagba foglalt szolgálatások felét ugyse használja ki senki, én ezt se hagynám különben hogy amit egyik hónapban elveszik a csomagból azt ne lehessen felhasználni. Olyan mintha elmennél a boltba csak 10 kiflit meg 1 kiló szalámit vehetnél egyszerre azután amit éjfélig nem fogyasztasz el azért csöngetne a boltos és elvinné. Azután hogy neked éppen 15 kifli kellene meg nem kéne ennyi szalámi az kit érdekel.
-
-
m0ski
aktív tag
válasz
erdoke #33639 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz:
"Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és videohívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók. "Innen...
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #33352 üzenetére
Persze hogy elavult mert most itt az áremelgetés megy, látod más szolgáltató meg ilyen gazdasági helyzetben inkább olyan csomagokra gyúr amivel eltudja szivni a többiektől az előfizetőket. Ez se tökéletes de telekom most a legdrágább és már a szolgáltatás minőségével is kezdik beérni. Nekem még mindig a telekom a legjobb sok mindenben de jó lenne ha nem aranyáron tenné ezt..
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #33179 üzenetére
Ehhez képest különben két kézzel szórja a pénzt az anyavállalat ami egyrészt jó dolog nekünk mert van fejlődés, de másrészt innovatív szolgáltatások amiről beszélnek az ország nagy részének számára ilyen árakon egy humbuk. Például beszélnek itt olyanról hogy okostelefonra lehet letölteni a videotékéból filmeket, ja ilyen mobil internet árak mellett valószínű népszerű lesz ez is: [link]
-
D@ve89
tag
válasz
erdoke #33179 üzenetére
Igazából lehet itt pattogni meg minden, de amíg te nem tudsz olcsón mobil szolgáltatást indítani, meg más se nagyon, addig ez van. Még mindig nem alapvető emberi jogok közé tartozik a mobiltelefon szolgáltatás használata. A legjobb az lenne, ha lenne egy nonprofit állami szolgáltató... de láthatod, nem olyan egyszerű biznisz ez, hogy csak úgy bárki elindítson egy ilyen volumenű szolgáltatást, még ha egy csomó minden megvan az illetők kezében is. (És hidd el, tényleg minden piszkos módszert bevetettek, hogy helyet szorítsanak az új állami résztvevőnek, mégsem tudott ilyen hátszéllel sem elindulni.)
Egyébként lehet meglepő, de igencsak függ az üzemanyag áraktól (közvetve persze) a szolgáltatás díja, és itt most nem az ügyfelekhez szaladgáló üzletkötőkre gondolok.
Napersze igaz, nem kell sajnálni annyira a szolgáltatókat, megélnek ők nyilván belőlünk bőven, de ez azért érthető, ki csinálna bárki bármit is ingyen vagy nagyon kicsi haszonért? Kicsi profitért én se bajlódnék ennyire bonyolult, összetett üzletekkel.
-
válasz
erdoke #33179 üzenetére
engem sem érdekel, de nem az a jellemző, hogy ne az ügyfelekre hárítanák az újabb és újabb adókat és terheket, és bizony mindig megtalálják a módját, hogy működjön.
magyarország, én így szeretlek...D@ve89; az üzemanyag ára szinte mindent befolyásol.
én nem az üzletkötőkre gondoltam korábban. -
válasz
erdoke #33176 üzenetére
az anyavállalat vezetése kiír egy elvárt profitot, és nem feltétlenül nyúlnak a saját zsebükbe, hogy onnan kivegyék a megemelt adók különbözetét.
drágul az üzemanyag, és a szolgáltatós illetékesek kevesebb ügyfélhez tudnak kimenni azonos összegből.
a dolgozók biztos vesznek kenyeret meg tejet, a fizetés viszony nem kifejezetten emelkedik, így azonos összegért csak kevesebbet tudnak vásárolni.
az illetékesek jobbára gyengülést tippelnek az őszre a forint tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest