-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #46568 üzenetére
Szerintem felhívom az ügyfélszolgálatot, megkérdezem, ami itt egyenlő egy kvázi engedélykéréssel... aztán ha azt mondják, hogy oké, akkor belevágok. A beszélgetést úgyis rögzítik, így nehezebb lesz azt mondani, hogy az én hibám
Mondjuk nem péntek előtt, nehogy már akkor amikor a 4G-s szmog kellős közepén leszek, ne legyen MiFi-m
(#46585) Noá: Az jó, és milyen 4G-s eszközöd van? Illetve Sat+ Net 40 kedvezményt igénybe veszel?
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #44403 üzenetére
Az 5776 akkumulátora kezd érdekes lenni. Négy csík jelzi a töltöttségi szintet ugye, ebből a teljes töltöttség, és a harmadik csík relatíve sokáig bírja, de aztán rohamosan gyorsan átugorja a következő csíkot, így már csak egy marad, nem sokkal rá meg elkezd villogni, hogy le fog merülni, és így is tesz. Múltkor cserben is hagyott, de ma kevesebb mint egy óra alatt jutott el, hármasról egyesre.
-
kokokka
addikt
válasz
#41133696 #45123 üzenetére
Hát nem tudom.. Ha csak a két T-t hasonlítom össze mobiltelefon árakra, a kék szolgáltató az utóbbi évben sok esetben rommá veri a Telekom-ot. Mondom ezt úgy, hogy mindkét cégtől van telefonom és élő előfizetésem is. Szóval inkább itt vannak horror, bár ha a külföldhöz hasonlítok akkor mindegyik magyar szolgáltatóra igaz ez az állítás.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #45122 üzenetére
Na még annyit, hogy amikor az L7 II-t vettem, akkor a Telenornál volt 50 körül F6 (nem emlékszem a pontos
árra), az jobb készülék, de nálam pont a hoppá miatt esett ki, mert maga a készülék olcsóbb is volt, nekem elég is, és gazdaságos megoldásnak is bizonyult. Itthonról 0Ft-ért hívnak.Na téma részemről is lezárva, én is jobb lett volna ha eleve mobilos példát hozok, illetve előre leírom, hogy az akciókat kell figyelni, mert a másik két mobilszolgáltató sokszor kedvezőbb készülékárral ellensúlyozza, vagy próbálja ellensúlyozni, hogy nincs vezetékes szolgáltatásuk.
-
válasz
#41133696 #45120 üzenetére
45112: "Csak cáfolandó a horror készülék árakra:"
Így kezdődik a hsz-ed. Én visszaolvastam.
Ezzel akartad cáfolni. Egy vezetékes telefonnal, a mobil topikban. Ehh.Tudod ha egy mobil topikban horror készülékárakról beszél valaki, akkor az nagy valószínűséggel MOBIL telefonra gondol. Erre vezetékes telefon árat felhozni ellenpéldának nem működik. Ezt van aki belátja és van aki nem. Ennyi.
-
válasz
#41133696 #45118 üzenetére
Horror készülékárakról beszéltél. Telekom mobil topikban vagyunk. A többi mellébeszélés.
Egy vezetékes telefon a példa. Te tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni?Mivel mobiltelefon példát nem tudtál hozni arra, hogy nem rosszak a készülékárak, erre be lett erőltetve egy vezetékes teló. Hát....
-
válasz
#41133696 #45112 üzenetére
1. Ez ugye telekom mobil topik, ebben egy vezetékes telefon mint érvelés alátámasztása érdekes.
2. Érdemes a fentiekből is kifolyólag megnézni a mobiltelefon árakat és azonnal látjuk, hogy az esetek egy részében olcsóbb függetlenül, de az esetek nagy részében nem sokkal drágább vagy egál. Gyakorlatilag az vesz akcióban telefont a t-nél aki részletre akarja kihozni. -
djculture
félisten
válasz
#41133696 #45110 üzenetére
Net roll s-nek mondjuk látom értelmét annak akinek kell aranyáron mobil internet.
Arra leszek kiváncsi hogy a kormányzat nyilatkozott miszerint minden diáknak ingyenes mobil internetet akar biztosítani 1 giga adatforgalommal. Én is lestem hogy mivan, mr1-en volt a műsor.
Levásárlást hagyjuk elég ha az ember körülnéz mennyibe kerülnek a cuccok amit két háromszoros árán árul a telekom. Szolgáltatásba nagyon jó a cég de az eszközöket telefonokat olyan árakon adja hogy már megse nézem, mert örültnek kell lenni hozzá hogy az ember ennyiért megvegyen tölük valamit.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #44403 üzenetére
Most, hogy beköszöntött a hőség, az egyébként is hevülésre hajlamos Mobile Hotspot esetében bevezettem a csak akkor van bekapcsolva módszert, ha úton vagyok. Eddig az volt a bevett szokás, hogy lényegében mindig a hálózaton illetve a töltön lógott akkor is ha itthon voltam. Így most kihúzhattam a töltőt is. Feltöltve várja, hogy mikor indulunk
Több haszna van a dolognak a készülék szempontjából:
- Nem melegszik feleslegesen
- Nem használódik
- No és legalább a 3G sebességet képes tartaniMegfigyeltem, hogy korábban voltak sebesség beli problémák, ilyenkor kikapcsoltam pár percre majd újból feljelentkeztem, tehát a jó öreg 90-es évekből megmaradt mobilos szokás, hogy néha a készüléket ki kell kapcsolni (ezt szokták az ügyfélszolgálaton is mondani), az ennél is tartja magát. Érdekességként legutóbb kikapcsolás előtt 0.30 mbps volt a sebesség (jó pár hete ment már), a művelet elvégzését követően pedig:
3G/4G
Berettyóújfaluban a három nagy szolgáltató közül még most sincs 4G sem a T-Mobile-nál nem a Telenornál, egy Telenoros srác ült mellettem a Alcatel One Touch POP8 táblájával és mondta is, meg persze megnéztem a Telenor térképét is ami viszont március végi. Szimpla HD Streamre egyébként elég a 3G is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#41133696 #44467 üzenetére
Teljesen jól látod.
30k-ért nincs bajom az androiddal...na jó, van.
De annyiért nem izgat. De két kilóért venni telefont, egyrészt az is elég őrült dolog, de hát kinek szíve joga, de hogy Androidost venni...hát ahhoz azért kell egy ... hát nem is tudom mi.
Apósomnak van 110k-s Androidosa...azon látom, hogy mit ér. Na, de nincs off, csak egy kicsit ideböfögtem a magánvéleményem, amit lehet nem kellett volna.
-
D@reeo
aktív tag
válasz
#41133696 #44451 üzenetére
Most fogok majd átjönni a T-hez és a 20-as számomat megszeretném hagyni. Tisztában szerettem volna lenni, hogy ilyenkor mi a helyzet. Most már tudom és tudom mondani az ismerősöknek, hogy 30-as vagyok de valójában 20-as, tehát figyeljenek.
Másoknál és más tarifáknál nem tudom hogy van ez, de esetemben elméletileg teljesen ingyenes lesz a számhordozás. Meg nagyobb macera lenne mindenhol módosítani és mindenkinek szólni, minthogy egyszer elintézni a számhordozást. Legalábbis szerintem.
-
n@p@lm
őstag
válasz
#41133696 #44419 üzenetére
nincs baj a t-mobile-al csak ne akarja megmondani mire használhatom fel az 500 megás netcsomagot.
ennyi.
nem kisbetűkkel spékelt 500 mb-ot szeretnék vásárolni és használni, hanem 500 mb-ot!!!
és azt arra használhassam amire akarom!
ahogy eddig erre éveken át példa volt.
de nem, ők elkezdenek keverni hogy a hülye user még véletlenül se tudjon kicsit spórolni.
hisz a profit isten mit szól hozzá??!!! -
törölt tag
válasz
#41133696 #42581 üzenetére
Ezt a Youtube videót teljes terjedelmében, meg még pár kisebbet a Gamepodról néztem ma egy 3G-s lefedettségű teremben unalmamba a Huawei 5776 Mobile Hotspoton keresztül, az ASUS Nexus 7 táblagépen, egy megakadás nem volt, folyamatosan ment, és kb ennyi adatforgalommal járt:
Szóval jó dolog a 4G, ez vitathatatlan, de ahol nincs, ott az előző generációs kommunkáció is elégséges HD Stream megtekintéséhez is.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #40464 üzenetére
Hát tovább gyorsult egy picit
Mondjuk táblán használom, de érdekes, hogy mobilon lassabb
-
-
erdoke
titán
-
Onderon
senior tag
válasz
#41133696 #40442 üzenetére
én csak azért szóltam, mert írta, hogy még nem volt előfizetése, ez lesz az első. így azért nem árt többször átgondolni, hogy valóban szüksége van-e pl adott csomagra. megéri, persze hogy megéri, teljesen jó a t-mobile kamatmentes részlete, nem is erről van szó. de sokan elkövetik azt a hibát, hogy belemennek egy olyan csomag fizetésébe, amire nincs is szükségük, csak azért, hogy olcsóbban juthassanak a készülékhez (kevesebbet kell fizetni elhozatalkor) és pár hónap után rájönnek, hogy nekik ez így annyira nem jó és utána meg bosszankodnak 1.5 évig. anno amikor 1 évre vettem az iphone 3GS-em és az iphone 4-em az teljesen jó volt, most az iphone 5-ömet már megbántam, hogy 2 évre vettem. és nem is a csomag miatt, hanem a kötöttség miatt. pl most hosszabb ideig külföldön tartózkodom és nem tudok itteni sim kártyát venni a telefonba. még akkor sem, ha kifizetem a hátralevő részleteket. és nem gondoltam még 1 éve, hogy ez így lesz. 2 év az 2 év, hosszú idő. soha többet. inkább kifizetem egyben és szabad vagyok/maradok.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #40376 üzenetére
Megrendelve 2 évre, T-Mobile Hotspot 5776 mobil wifi LTE router-rel, mert utána kérdezett, és azt az információt kapta (amit én is igen valószínűnek tartottam), hogy a WiFi Only N7+ OTG kábel + USB 4G/LTE stick esetében nagyon kicsi az esély, hogy a Hotspot menü megjelenne a táblán. Így viszont remek, mert nem kell egyáltalán a zavarosban halászni, VoIP engedélyezett, Skype, Viber és társai kipipálva. Ha elfogyna a 8 GB akkor pedig csak lassítás van. Még ebben a hónapban hozza a futár
-
-
válasz
#41133696 #40305 üzenetére
bennem még ez maradt meg a domino surf kapcsán;
A Domino Surf díjcsomag internet alapú hang és videó hívásokra nem használható.
ilyen is olvasható;
A Domino Surf díjcsomagban foglalt havi belföldi adatforgalom igénybevételéhez aktív internetszolgáltatás szükséges.
utóbbi miatt nem kérdéses a lassítás/stop melyiksége.
forrás; link
több olyan eset is van, ahol (egyelőre) az előfizető számára kedvező módon térnek el a szabályozástól, és ez nem csak voip, hanem sok más esetben is tapasztalható.korcsillio; ez a hűség lényege, én ezért nem írok alá sosem hűséget díjcsomagra.
-
erdoke
titán
válasz
#41133696 #40099 üzenetére
Én anno 40-ért vettem, ami pont annyi volt, mint a WiFi- és 4G iPad közti különbség. Ha a családdal utazunk, akár 10 mobil eszközre is osztja a netet biztonságosan. Erre se a telefon, se a tablet nem alkalmas, arról nem is beszélve, hogy a saját akksiját szívja, ill. a belerakott memóriakártya tartalmát külön program és állítgatás nélkül képes osztani a hálózatra.
Függetleníteni is simán megéri, sőt, EU-n kívül utazva akár órák alatt behozza az árát nem csak annak a procedúrának, de magának a készüléknek is. -
törölt tag
válasz
#41133696 #40034 üzenetére
Azt mondták ez a tuti... T-Mobile Hotspot 5776 mobil wifi LTE router ( saját akkumulátorral rendelkezik)
Azt mondták, hogy Net&Roll S előfizetés esetén nincs tiltás Skype és Viber esetében sem
Szóval egyébként csak adatforgalomra jó a kártya, de VoIP protokollon keresztül hanghívásra is
-
D@ve89
tag
válasz
#41133696 #40048 üzenetére
Rossz felől közelíted meg, mint majdnem mindenki más is. Bár valóban a felhasználókat sújtják ezek a szankciók, valójában a voip szolgáltatók élősködésével van bajuk. Mindenesetre a tény az tény, a felhasználók zsebe bánja. (Legalábbis egyelőre, mert szerintem a voip szolgáltatók is lépni fognak, kicsit változtatnak a csomagküldés technikáján - biztos ki fognak találni rá valamit -, és máris menni fog a voip egy darabig megint.)
Amúgy csak érdekességképpen, durva, hogy ilyen valóban alacsony egyéni adatlimitek mellett is napi szinten az összes előfizető mekkora adatforgalmat produkál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest