- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mecsek20
tag
Bekapcsolod a World GPRS Limit roaming csomagot, ami június 1-től 2,38 Ft/MB az EU-zónában. Annyit fizetsz amennyit fogyasztasz (1000 mega kijön 2380 ft-ból), és maradhatsz abban a díjcsomagban amiben voltál.
Készüléken ne felejtsd el bekapcsolni az adat roaming szolgáltatást. -
Jaded
őstag
Igaz, nem îrtam: jövő júniúsig van hűség nincs másik előfizu és Magenta sem. Ez csak egy péntek-vasárnap kiruccanás lesz, aztán lehet hogy a következő 10 évben megint nem megyek. Most csak annyi kellene, hogy ebben a 3 napban bármilyen formában elérjenek és én is bárkit (a szálláson lesz wifi, de útközben annyit írnék a feleségemnek, hogy igen élek
. Most van a havi 500-as kvótából 243 mb, de ez addigra elfogy, ezért kérdezem, hogy mik a lehetőségek. Remélem így egyértelműbb
-
tsteve
senior tag
idegen telefont töltettek fel vele a kóddal, rendőrséget és telekomot kell értesíteni... sok eredményes nyomozás volt már, hidd el hogy foglalkoznak vele... az én károm pl. 0 Ft volt annak idején (nem paliztak be, sőt én paliztam be a csalókat) , és volt hangfelvételem a csalók hangjával, (többnek is) ami alapján el is itélték őket, a feltöltött telefonszám adatai alapján már itt is el tud indulni a nyomozás
-
1430
senior tag
Májusban esetleg be lett mutatva a diákod? Bár elvileg csak 60 nappal a lejárat előtt lehet újabb 2 évre meghosszabbítani a jogosultságot, de ki tudja, talán sikerült ezt is átállítani a kollégának.
Ez a jogosultság egyébként nem hűség, tehát attól függetlenül is létezhet, és ez önkiszolgálón nem ellenőrizhető. Úgy rémlik, van a Like hívószámokon egy technikai szolgáltatás, ami a díjcsomag kiváltást is vezérli, telefonálj be és kérdezz rá egy ügyintézőtől. -
1430
senior tag
Ez nem egyoldalú szerződésmódosítás, mivel benne van az ÁSZF-ben a Like kezdetek óta (illetve a Like induláskor még promóciós nyilatkozat volt), hogy átváltják a díjcsomagod, ha lejár a jogosultságod. Biztos most járt le a 2 éved? Mert ez egy automatizált folyamat, ráadásul a lejárat előtt 30 vagy 60 nappal figyelmeztető SMS is megy.
raziel01
Like-ból vagy Like 50-ből be lehet váltani Like 300-ra, attól a 2 éves jogosultsági idő nem változik. -
D@ve89
tag
"Az előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a promóciós Like 50 vagy Like 300 díjcsomag használatára. Amennyiben az előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. Ellenkező esetben az időtartam lejártával automatikusan a legalacsonyabb havi díjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra."
Forráslink (a "További részletek és feltételek" alatt az oldal alján)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest