- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #71449 üzenetére
T-pont vagy futár?
-
ANDROID???
addikt
válasz
South Velen #70819 üzenetére
Etikus, csak új előfizetőknek dolgok...
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
Csakhogy nem a szolgáltatót védte, hanem a többi usert. Lefordítom más nyelvre. Régen nyáron nem volt akkora víznyomás este, hogy beindítsa az átfolyós vízmelegítőt, így nem tudtam fürdeni. Azért, mert a sok paraszt locsolta a füvet este. Ugyanez van az internettel. Ha Jakabka ingyé tötikézi torrenten mobilneten a Batman 9-et, akkor más nem tud dolgozni vagy egyéb dolgot letölteni, pedig teljes árat fizet érte egy nagyobb internet csomagban, Jakabka meg 190 forintos netplus S-t vásárolt és abból is elhasználta már a 200 megát. Légy olyan, mint Tóbiás. Tóbiás nem terheli a hálózatot, ha tudja jól, hogy elhasználta már a 200 megáját. :-D
-
törölt tag
válasz
A profitorientált üzletpolitikát hagyjuk, amíg szabályos, mégha hülyék is a törvények...
De az, h a tré minden alkalmat megragad, h szó szt meglopja az ügyfeleket, és az ezeket a lopásokat igazoló bizonyítékokat természetesen eltünteti, csak a szűk családban 2 ilyen történt, és akkor még nem számoltam az ismerősök eseteit. Ráadásul biztos forrásból tudom, h hogyan oktatják a helpdeskeseket csalásra... Akkor is, ha egyesek szeretnék mindezt letagadni, EZ a valóság a trénél...
-
válasz
South Velen #69075 üzenetére
a letiltott készüléken is működnie kellene a kikapcsolásnak/újraindításnak, már ebből is sejthető volt, hogy nem szolgáltatós tiltás áll a háttérben, hanem a készülék szoftveres vagy hardveres hibája.
vwpolopg; bármi lehetséges, változtass jelszót, az a biztos.
szükség esetén tudják ellenőrizni, hogy mikor és milyen adatokkal történtek bejelentkezések. -
quailstorm
félisten
válasz
South Velen #68830 üzenetére
Nekem is függ mindkét Huaweim...
De trés vagyok tehát csak mormogás volt. -
313313
addikt
válasz
South Velen #68830 üzenetére
Szintén zenész
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen #68787 üzenetére
Akkor csak a szimmetria miatt lehet mindkét oldalt lyuk...
Köszi szépen. Igen egyre sikerült (csak
)
-
313313
addikt
válasz
South Velen #68594 üzenetére
Honlapon azt írta még múlt héten, hogy az. Nem hiszem, hogy több fajta lenne...
De ha megkapod, kipróbálod...Szerk.: Most, hogy rákerestem már nem tüntetik fel, hogy függő-e vagy független, de a készülék linkjébe nincs benne az SL jelzés...
-
C4mp3r
addikt
válasz
South Velen #66927 üzenetére
normalis webaruhazban ez ugy mukodik, hogy berakod a kosarba es utana kiirja, hogy mondjuk 15 percig teszi felre neked a termeket, ha addig nem rendeled meg, igy jartal. persze mivel a t leszarja az ugyfeleket, igy nem kerul bevezetesre. szamomra mar az is erdekes, hogy egy ekkora ceg, hogy engedheti meg maganak, hogy ekkora bughalmaz hulladek weboldalt uzemeltessen, ahol hol be tudsz lepni, hol nem.
-
talamasca
senior tag
válasz
South Velen #66927 üzenetére
Szerinted. Szerintem meg nem.
-
Anász
tag
válasz
South Velen #66486 üzenetére
Nekem tegnap délután óta ez van, azt gondoltam volna, hogy ma már megjavul.
-
raziel01
veterán
válasz
South Velen #66330 üzenetére
Előfizetés nélkül-re menj. Akkor engedi.
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen #66325 üzenetére
Igen, meg jobb áron is, emlékszem a TV-kre, persze akkor sem sikerült semmit venni, de majd talán következőre
Ez a probook ilyen félüzleti gép, sokkal jobb minőségű mint amit 100kért kapsz, viszont nálunk a szervizben mindig azt mondták(ahol dolgoztam), hogy egy laptop annyit ér amennyi garancia van hozzá. Kivétel az üzleti gépek.
Tartok tőle erre csak fél évet adnak, a kiterjesztés meg drága, illetve már lehet nem is lehet hozzá venni.
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen #66293 üzenetére
Van ami újonnan olcsóbb mint itt használtan
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen #66282 üzenetére
Én is arra pályázom egy ideje, kíváncsian várom ki mit vett, nekem sajnos semmit sem sikerült amit szerettem volna (P8/S6).
-
válasz
South Velen #64743 üzenetére
tudom, hogy te szándékosan váltottál díjcsomagot, csak leírtam, hogy kell azért pötykörészni meg figyelmetlennek/óvatlannak is lenni hozzá, ha valaki véletlenül akarja összehozni.
az alkalmazás valóban nem figyelmeztet még feltételes módban sem, így aki nem tartja észben a meglévő kapcsolódó hűségét, az csapdába eshet, ezért érdemes odafigyelni a dologra.
a hűséget - annak lejárati dátumát - viszont kiírja az alkalmazás, még barangolni sem kell hozzá töredéke annyit sem, mint a díjcsomagváltáshoz, abból meg csak beugrik az embernek, hogy mi a helyzet.Hatvan9; megnéztem közben a kapcsolódó leírást, ott is úgy írják, hogy minimum 5000 ft-os tartozék esetén, (nincs többesszám, nincs összérték), szóval csak az lesz a gond.
-
Soulfly842
addikt
válasz
South Velen #64734 üzenetére
Persze, de csak 30 napos kérelemmel orvosolható.
-
válasz
South Velen #64734 üzenetére
move xs díjcsomaggal történt vásárlás esetén nincs tarifahűséged, annál csak az előfizetésre íratnak alá.
az alkalmazásban is több véletlent kellene azért kattintani, hogy a díjcsomag módosítása megtörténhessen. -
ForRedGlory
félisten
válasz
South Velen #64725 üzenetére
Megnyugodhatsz, 100% hogy ki lesz terhelve 2-3 heten belul (ha valoban nem valthattal volna). Minek kell raprobalni?
Amugy meg kerj meltanyt. Vallalod a regi csomagod de toroljek a kotbert.
-
válasz
South Velen #64725 üzenetére
az alkalmazás nem feltétlenül vizsgál ilyesmit, illetve a web felületre bejelentkezve is csak általánosságban és feltételes módban szokott figyelmeztetni, hogy ha adott kapcsolódó hűség, akkor kötbéres lehet a váltás.
a konkrét eset passz, mivel speciális díjcsomagról van szó, így nem merem teljesen rászabni az általánosokra vonatkozó szabályozást - ha azt és úgy teszem, akkor szerintem kötbéres lesz -, külön célirányos leírást meg nem találtam, így csak találgatni tudnék, de ha felhívod majd az telefonos ügyfélszolgálatot, ott biztos szolgálnak pontos infóval. (hétfőn "hivatali" munkaidőben tedd, hogy illetékeshez kapcsolhassanak, ha esetleg speciális infóra van szükség.) -
South Velen
addikt
válasz
South Velen #64631 üzenetére
Eddig semmi nem látszik az egyenlegemen, akkor már nem lesz kötbér?
-
vidaila
senior tag
válasz
South Velen #63624 üzenetére
Se szó, se beszéd, most nézem a rendeléseimet a Telekom oldalamon és üres
Törölték a használt Lumia 930 rendelését szó nélkül.
-
vidaila
senior tag
válasz
South Velen #63620 üzenetére
A "pont mert WP" az nem gond, mert azért veszem meg mert pont WP
Na mindegy, 2 hét talán elég lesz kitapasztalni, hogy problémás e.
Illetve kell e félnem ilyen esetben attól, hogy a telefont később (akármikor) letiltják? Lévén, hogy használt teló. -
Zeki
nagyúr
válasz
South Velen #62824 üzenetére
jaja.
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #62717 üzenetére
Persze..... sokszor.
Mi jót vettél?
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #62401 üzenetére
Jól gondolod... menj be ha van arra dolgod.
Mond, hogy a gls küldte az sms-t, hogy leadta és ott van a csomag.
-
migabi24
nagyúr
válasz
South Velen #62352 üzenetére
Mázlista, grat
-
St3ven
addikt
válasz
South Velen #62352 üzenetére
Akkor HR, aztán hadd szóljon a következő hétben!
Nem olyan rossz azért 25-ért egy pár napig használt P7.
-
migabi24
nagyúr
válasz
South Velen #62342 üzenetére
Ne legyen igazam, de lehet az állapotuk alakítja az árat, ezért is vagyok kíváncsi, hogy mit kapsz majd
-
migabi24
nagyúr
válasz
South Velen #62325 üzenetére
Azt én is szerettem volna, majd írd meg mit kaptál
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #62319 üzenetére
mi jót vettél?
-
bubuka80
tag
válasz
South Velen #62300 üzenetére
Nem biztos, mert nekem azt mondták, hogy holnap már ki is hozzák. Én reménykedem
Persze az gáz, hogy pénteken korábban végzek a munkahelyemen és évzárónk is lesz, szóval nem tudom hogyan és hol tudom átvenni, ha délután hozza. Gondolom rám csörög és remélem rugalmas lesz a futár.
Elvileg ugye mai napi kiszállítás lett volna. -
válasz
South Velen #62300 üzenetére
Nekem eleve azt írta, hogy hétfő.
Blackmirror: á szóval miattad fogyott el a Z10. Annyit írj már be hogy 100-1 vagy 100-2. Azért mert tudtommal a T csak az 1-est forgalmazta, ami nem LTE-s, de mikor néztem a használ / demó Z10-ek adatlapját akkor azt írta, hogy LTE 100/50.
-
vwpolopg
őstag
válasz
South Velen #62240 üzenetére
Abban ne bízz, leírásban garis, címben használt. Az utóbbinak hinnék
Na, de most akkor ez hulladék vagy nem?
-
Gedeon31
addikt
válasz
South Velen #62236 üzenetére
Pedig kint volt , rendeltem egyet itt kaptam e-mailt róla.
quailstorm ugye
megrendeltem újra most jött róla e-mail. Valami nem jött össze először lehet.
-
Teko001
őstag
válasz
South Velen #62153 üzenetére
Mi a címe?
-
kezdő
senior tag
válasz
South Velen #62153 üzenetére
Hát én több mint egy órán át beszéltem megszámlálhatatlan ügyintézővel és mindegyik csak azt hajtogatta, hogy IT hiba a termékek megjelenése és ilyen termékeik jelenleg nincsenek is.....
Remélem most nagyobb szerencsétek lesz
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #62124 üzenetére
Semmi gond nem szokott lenni velük. Nekem még nem volt.
-
válasz
South Velen #62111 üzenetére
elég sok termék van, bár inkább csak kíváncsiságból nézetm végig, mert ilyesmiket nem veszek használtan.
-
válasz
South Velen #60493 üzenetére
pedig az sms jellemzően akkor is szokott működni - vagy végszükség esetén az önkiszolgáló -, amikor a my t-mobile nem.
vannak persze kivételes esetek, nekem is volt már olyan, hogy egy régi, a rendszerben beragadt őskori gprs opció meghiúsított egy általam elvégezni szándékozott módosítást, ilyentén csak a telefonos ügyfélszolgálat tudott segíteni, de legalább megtudtam a hiba okát, amit korrekt módon elmondtak. -
válasz
South Velen #60489 üzenetére
milyen felületen próbáltad?
legegyszerűbben; díjmentes sms a 1430-ra; -NETPLUSZL
ne gondold, az illetékesnek komolyabb lehetőségek is a rendelkezésükre állnak.
ahogy előttem is írták, régóta megoldható már az előfizető által az alapnet visszakapcsolása is. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Ha van net az előfizudban, akkor *111# -> Alap LTE.
-
South Velen
addikt
válasz
update: 1430-on sikerült, egy kedves ügyfélszolgálatos hölgy segítségével, és a netem is megmaradt utána.
de azért megoldhatnák már hónapok óta, hogy önkiszolgáló felületeken is megoldható legyen..
-
Harlequin
tag
válasz
South Velen #56422 üzenetére
Igen, olvasd vissza. Kell hozzá kitartás.
-
BéHGT
senior tag
válasz
South Velen #56189 üzenetére
Én még a kosárba rakásig sem jutok el...
-
válasz
South Velen #56130 üzenetére
Nem csodálom...
S5 mini 110 ezer, okosórával 189....
A3 100 ezer, speedshop 90....
Ha ezek normálisak, akkor nekem súlyos mentális problémáim vannak. Pedig én teljesen normális vagyok. Mondták a hangok is a fejemben.
(#56126) Teko001:
Akkor még sincs itt akkora probléma. Csak próbálják utánozni a gazdájukat....
-
kungzi
veterán
válasz
South Velen #56140 üzenetére
én tényleg vak vagyok, hogy ezt nem láttam
-
Teko001
őstag
válasz
South Velen #56016 üzenetére
Csak egyszer lehet meghosszabbítani, nem?
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #56016 üzenetére
Ilyenkor el kell telnie pár hónapnak mire vehetsz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
South Velen #56014 üzenetére
Úgy tudom minden Like csomag max 2 évig él.
-
Kbali
nagyúr
válasz
South Velen #55986 üzenetére
Nem, nem dolgozom ott, nincs érdekeltségem, csak kb. van fogalmam arról, hogy mekkora meló. Sokan anélkül kritizálnak - persze jogosan is - hogy tudnák, mi is folyik egy ekkora cégben most, hogy átalakítás van.
Felhasználóként tehetsz panaszt, javaslatot, de ne ide, mert kb. semmi értelme...
Ha pedig olvassa is onnan valaki, akkor szerencse.
Arra kíváncsi lennék, hogyha a te/céged munkája sikerül ilyenre, akkor is ilyen mellénnyel lennél. -
Kbali
nagyúr
válasz
South Velen #55978 üzenetére
-
titko
tag
válasz
South Velen #55961 üzenetére
Én üzletbe rendeltem és mehetek be érte
-
lord.lakli
őstag
válasz
South Velen #54523 üzenetére
-
Fr3eWar
őstag
válasz
South Velen #54513 üzenetére
Honnan tudod?
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #54454 üzenetére
Hehe
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #54448 üzenetére
Hetek óta folyamatosan fenn van
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
South Velen #54412 üzenetére
Ha új telefonszámmal kéred, akkor a T-pontban egy SIMmel lesz összekészítve az új számoddal, nem lesz lehetőség módosításra.
Ha nem szeretnél 2x menegetni, elmész átváltod ma/holnap.
Holnap/holnapután megrendeled a neten egy pick-pack pontra és oda akkor mész amikor van időd... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
South Velen #54410 üzenetére
A diakigazolvany miatt nem feltelel, hogy csak szemelyesen lehet?
-
cris78
őstag
válasz
South Velen #54410 üzenetére
Ha t pontban simán atvaltod aztán online rendelsz az nem jó?
-
válasz
South Velen #54368 üzenetére
Igazad van, de ezen: "december 26-tól 5 napon keresztül átvehető" szerintem nem nagyon van mit magyarázni. Szerintem az átvehető azt jelenti, hogy át lehet venni. De persze az is lehet, hogy tévedek. Szerintem várj egy hétfő délutánig, akkor telefonálj az ügyfélszolgálatra, hogy akkor mi van, mert kedden lejár az 5 nap.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
South Velen #54363 üzenetére
En meg nem ugy ertelmeztem
Mivel azt kerdezted, hogy atveheto-e, arra irta hogy igen. Akkor lesz atveheto, amikor irtam.
-
313313
addikt
válasz
South Velen #54363 üzenetére
Kivéve ha céges vásárlás, mert csak magánszemélyeknél él a 14 nap...
Valaki írta, hogy ismerőse visszaküldött 1-2 telefont, amit előfizura vett, onnantól tőle mindig bekértek nagy előleget, ha alá akart írni hűséget... -
válasz
South Velen #54360 üzenetére
Az elsőre igen, ha írja, hogy átvehető, akkor már mehetsz érte. A másodikra, elállási jogod van nem csak a termék átvétele előtt, hanem utáni időre is, tehát a vásárlástól minden további nélkül elállhatsz (pl nem veszed át, vagy átveszed vagy visszaadod).
-
Vangelis
félisten
válasz
South Velen #53748 üzenetére
+ kikukázott
-
JamesFinn
senior tag
válasz
South Velen #53738 üzenetére
Én ma kaptam meg egy szintén "használt" Nokia 301-et, bontatlan dobozzal.
8k volt, második telefonnak kiváló!
-
törölt tag
válasz
South Velen #53736 üzenetére
Az enyém felvont bontva ,meg a füles töltö kivolt csomagolva.
-
313313
addikt
válasz
South Velen #37424 üzenetére
Akkor szoktak ilyet, mikor kicsúszik a szállítmány, de mégse vagy jogosult átvenni...
Én akkor jártam így, mikor a 4. feltöltős telefonom rendeltem neten fél éven belül.. -
South Velen
addikt
válasz
South Velen #37356 üzenetére
Így a kezemben is van a cucc, oh yeaa.
-
rayoliviero
veterán
válasz
South Velen #37327 üzenetére
Nekunk mara igertek a telo kiszallitasat, de persze semmi nem lesz belole. Felhivtuk oket, sok a munkajuk es csak ma tudjak odaadni a futarnak, de meg ma sem adtak oda.
Mar azt sem hiszem el. Tavaly is ezt jatszottak velem, szavahihetetlenek.
Akkor fel kell venni ketszer annyi alkalmazottat. -
törölt tag
válasz
South Velen #37327 üzenetére
Mostanában se sms se email nem jön ha megérkezik az átvevő helyre, sokszor egy csomag 2 napig áll a pick pack pont raktárában kitudja miért...
Múltkor elkértem a WS-től a nyomkövetéshez szükséges adatokat, mert maguktól nem küldik...
PC0000001487 és utána a webshopos rendelésszám. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest