- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz DataTraveler #31200 üzenetére
fogják írni, de várj még vele, nem olyan sürgős az!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjokai
senior tag
De fog szerepelni ott is, csak külön tételként, más lesz a fizetési határidő is tehát nem muszáj egyszerre befizetned a számlával együtt. Ahogy a pénzed engedi
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
AsusBoy
senior tag
Budapest, XI. kerület:
T-Pont
Allee T-Pont (1117 XI. kerület, Október Huszonharmadika utca 8-10.)T-Partner
HomeTel Hungary Kft. (1117 XI. kerület, Hunyadi János utca 19).Ezek közül valamelyikben meglehet tekinteni egy Huawei Ascend P6-os készüléket ?
-
1430
senior tag
Nem értelek. Ott van egymás alatt a júliusról szóló részarányos számla (708 Ft) és az augusztusi készülék részlet (3190 Ft). Pipáld ki mindkettőt, így egyszerre is kifizetheted.
mhncsa
Domino Web esetén a PUK1-es kód első 5 számjegye a jelszó. Ezzel és a telefonszámmal be tudsz lépni a My T-Mobile-ba, és meg tudod nézni az aktuális sáv fel nem használt részét és határidejét.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
hadogabi1
senior tag
Ha már előfizető vagyok 2 éve a t-nél és készülékváltásnál kamatmentes részletre akarom az új telot .és webshop-on keresztül akkor ennek pontosan mi is a menete? milyen adatok kellene hozzá esetleg jövedelemigazolás számlák stb valami? Köszi előre is.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
magatk
csendes tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy platinakártyás ügyfél vagyok, így ha csinálok új számot és hozni akarok mellé telefont nem kell mobilelőleget letennem. Na már most anyósom akar egy számot, meg a lánya is, és ki szeretnénk rá hozni két készüléket. Meg lehet-e azt tenni hogy z én nevemre kihozom az új számokat a készülékekkel, az egyik egy Next XL díjcsomag, egy Note 2 LTE-vel, a másik meg egy Mozaik S csomag egy iphone 5-tel vagy s4-el, és utána meg átíratom a nevükre a számokat. Meg lehet ezt csinálni?Gyors válaszotok élet mentő lenne!
-
Norbi0517
csendes tag
sziasztok.
új előfizetéssel szeretnék részletre telefont vásárolni, de a honlapon nem írja, hogy ehhez milyen papírok kellenek, csak a személyazonosíto okmányokat írja(vagy én vagyok béna). gondolok itt arra, hogy munkáltatói igazolás, 3 hónapnyi bankszamlakivonat, vagy közüzemi számla szükséges.
-
sylas
tag
Megsem érdemelné a T hogy topicot kapjon bárhol is!Akinek volt problémája vele, nem újdonság, de ennyi... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
-
sylas
tag
Nem megyek bele részletes leírásba, de annyi hogy webshoposak azt mondták lezártak egy tel részletet ami vissza lett küldve, mondták csak üzletben lehet újat venni. Mára mire lett? tel kiderült mégsem zárták le pedig nemsokára 1 hónapja megy az egész mizéria, sőt az akciós konstrukciós sincsenek már meg, de ez legyen a legkevesebb!És 4-5 nap mire megnézik? Vicc, mit csinálnak bent?Malmoznak? még azzal is előbb végeznék.
Ez már vagy a 8. fejezet az ügyben egyik ezt mondja másik azt, 3....
Nem egy rendszert néznek a kompjúúúterben?!Akkor nem értem miért mindenki mást mondd?Vmi kárpótlast azért kellene adniuk mivel, "az idő pénz", de nyílván ezt tudja a T is ez mozgattja őket is, mint minden céget!A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
sylas
tag
válasz St3ven #31220 üzenetére
Nem, de ez az összes cégre vonatkozik, pénzügyi szektoron át mobilkommunákáción, jogrendszer minden, mivel minden mire épül?... Az már nem tűrnenyomdafestéket
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
legenda
válasz AsusBoy #31219 üzenetére
pont ez a baj, hogy nem lte/4g lefedett területre megyek, márpedig a balatonon - bizonyos időintervallumokban - túlterhelt néhol a 3g háló...
lehet, hogy számodra beteges dolog, de nekem fontos a jó mobilinternet, mert hiába lesz a hotelben wifi, azt nem vihetem mindenhová magammal.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz AsusBoy #31224 üzenetére
nem vagyunk egyformák, valakinek akár a szeptemberi/októberi "fizetése" múlik/múlhat rajta, hogy egy adott napon ha csak 1 percre is, de pont a megfelelő pillanatban legyen online.
nem bújom egész áldott nap a telefont nyaralás közben, de a fenti fontos dolog mellett azért az sem rossz, ha megnézhetek információkat, amikor épp szükségem van rá.
ahol csak edge van, már a térkép betöltése sem valami gyors...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjokai
senior tag
Hali
Hűségnyilatkozat hosszabbításkor is kérnek jövedelemigazolást ha új telefont akarok elhozni részletfizetéssel? 2 évvel ezelőtt is ezzel a módszerrel vásároltam egy Xperia Arc-ot, akkor kértek jövedelemigazolást, de akkor még új előfizető voltam.....most csak hosszabbítani szeretnék.Üdv!
-
pok1234
csendes tag
Helló. eddig még nem nagyon használtam mobil netet most váltottam havi díjas előfizetésre Mozaik S
ami számomra meglepő hogy iszonyat lassú a net.
Egy kis segítséget kérnék konkrétan mennyi is a 21 Mbit/s ?
Play áruházból leszedtem a speed tesztet és csináltam egy próbamérést.
ami a mért sebességet illeti mennyi is lenne az ideális mivel szinte használhatatlan a net (play áruház szétkapcsol időtúllépés miatt..stb)
Wifin tökéletesen megy...Előre is köszönöm.
Üdv
Telefon:Sony Xperia J
-
legenda
válasz pok1234 #31228 üzenetére
szia,
a telefonon kiírt kapcsolat csak edge (ezt jelenti az "e" betű), ami lomha kapcsolatot ad!
a telefonon bekapcsolva a 3g elérés, és olyan helyen tartózkodsz, ahol elérhető a 3g háló?tjokai; nem hiszem, de nekem már érdekes, hogy 2 éve kértek tőled...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pok1234
csendes tag
Még csak ma vettem a telót szóval nem volt időm átnézni a beállításokat...
A 3G lefedettségi térképen konkrétan nincs rajt a hely ahol élek, de a mellettem lévő város már rajt van( 6km)
akkor keresek egy olyan helyet ahol van 3G .
Köszi a segítséget..lenne még egy kérdésem igaz kicsit off a téma:
hogy tudom rootolás nélkül letörölni a gyári facebook alkalmazást? mivel az angol..
törölni nem engedi csak letitlani de így meg nem tudom feltelepíteni rá a magyart mert azt írja hogy van már egy ilyen néven lévő alkalmazás. -
tjokai
senior tag
Igen, 2 éve kértek jövedelemigazolást, első körben emiatt nem hozhattam el a telefont, mivel nem vittem magammal, így kérnem kellett a munkáltatómtól és azzal kellett visszamennem T-Mobilba, ezután már elhozhattam a készüléket. Akkor mondták, h új tag, új belépő vagyok így kell a jöv.igazolás. Nem tudom h most kérni fognak e, remélem nem, mert már új helyen dolgozom és nem éppen hivatalosan
Köszi a választ
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Huroq
senior tag
válasz tjokai #31233 üzenetére
Érdekes amit mondasz.
Én is 2 éve vásároltam előfizetéssel mobilt részletre és nem, hogy jövedelemigazolást nem kértek, de még azt sem kérdezték meg, hogy mennyit keresek. Azért is furcsa, mert online vásárlás esetén is maximum szóban érdeklődnek a családi állapotod illetve a havi kereseted iránt. -
Vangelis
félisten
Nem él az adatforgalmam.. és nem lehet elérni a 1430-at.
Teljesen el Telenyomorosodnak ezek?
1412-t sem érem el.
Meghalt minden?Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Varszegig
veterán
Nincs semmi gond a T mobilnettel? Mert nekem épp nincs egyáltalán.
-
Huroq
senior tag
1430 nálam sem működik. Folyamatosan foglaltat jelez, ellenben a mobilnettel nálam nincs gond.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Most jelenleg a XIII. kerületben vagyok, és itt semmi mobilnet nincs. A telefonálás működik, de a 3G sem jelzi ki a telefon.
(#31247) kali
Köszi szépen, de vissza is olvastam. Sajnos előtte erről nem értesültem.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest