- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
1, már megválaszolták előttem.
2, Átlag halandónak bőven sok... Nekem egy spec. 5 GB-s netem van és még csak egyszer sikerült túlforgalmaznom mobilon... De akko pl albumokat is töltöttem le... streameket videókat meg minden hónapban nézek mobilon...Ha neked/nektek is sok lesz, akkor a fentebb tárgyalt mobilnetes sticket érdemes lesz megfontolni... lehet pl hotspotot is használni.. most fejböl nem mondom meg hogy tandem simmel vásárolható-e, de mindjárt beérek, ha gondolod megnézem.
-
feriferiferi
csendes tag
Részben értem, amit írsz, de... (picit off leszek)
1, Ha külföldön vagyok és magyar számra irányítom a hívást, az megy. Én fizetem a hívás átirányítás díját. Ha tehát itthonról tenném meg, akkor is én fizetném, ergo a saját marhaságom, ha elfogyasztom a lóvém ilyen marhaságra. Mi a különbség?
2, A rejtett számról hívó zaklatókat, direktmarketinges idiótákat ma egyetlen egy módon lehet lebuktatni, ha ráküldöm a hívást egy trapcall szerű külföldi szolgáltatásra és végre láthatom, hogy ki hív.
Na ez így persze pont nem megy, mert ehhez külföldi számra kellene irányítani a hívást.
Az USA-ban és Kanadában ez már működik és a zaklatások száma csökken!!!Jöhettek a rendőrséggel, meg feljelentéssel, de az nem működik.
A rendőrség nem foglalkozik azzal, hogy ha engem naponta 30x hív fel a bank, biztosító, direktmarketinges, telemarketinges a hülyeségével rejtett számról. És letiltani sem tudom.Számomra amúgy teljesen zavaros, hogy a szolgáltatók miért nem biztosítanak az ügyfeleknek lehetőséget arra, hogy megtudják a rejtett szám forrását? Egyáltalán milyen alapon van rejtett szám hívás???
Kvázi a szolgáltató a zaklatókat védi!És azzal, hogy külföldi hívásátirányítást nem engedélyez, a leleplezésüket is védi.
És nem, nem akarok számot sem váltani! És nem megoldás hogy ne vegyem fel a rejtett számot.Én vagyok az ügyfél, az én seggemet védje már meg a szolgáltató.
-
Möhe
addikt
válasz Soulfly842 #22201 üzenetére
Köszi szépen.
Tegnap kerestem egy adatforgalom számláló szerűséget,a netezős gépre,hogy lássam mennyit netezek torrent nélkül,de nem sikerült. Van egyáltalán valami megbízható?
A tandem kártya van most tervben,hogy hugi lehet kihasználná,én meg beérem kevéssel is.Ha kínál a webshop részletfizetést a telefon mellé,az céges előfizetésnél is alkalmazható? Vagy ez ficsőr,és éncégem+Bnet előfizetésre váltásnál+készülékcserénél egyben kell a telefont fizetni?
-
zzeN
aktív tag
Ma voltunk bent trémobilnál, hogy szeretnék előfizető lenni + iphone 5-t szeretnék. Érthetetlen módon csak fehér van nekik és eddig egyszer se (!) kaptak fekete modellt, én meg fehéret nem akarok. Azt mondták csak akkor kapnak új szállítmányt, ha a rendszer látja hogy kevés darabszám van belőle akkor küldenek újat de akkor se biztos hogy egyáltalán kapnak feketét.
Azért az hogy a fő T pontban itt Debrecenben egyszer se kaptak még fekete modellt és még annyit se csinálnaj hogy felhívják Pestet hogy hozzatok már le pár darabot mert kellene pár ügyfélnek... eszem megáll, nagyon kellenek nekik az új ügyfelek mit ne mondjak.
Vagy ez csak számomra meglepő?
-
Malachi
addikt
kb. sehol nincs fekete, fehérből viszont több ezer van a központi raktáron. ezt egy T-s teleközpontostól tudom, kibökte, mikor a készletről kérdeztem.
szerintem a kopós festék miatt nem tartják a feketét, talán nem is kaptak, ki tudja. kinek hiányzik, hogy minden másodikat, sőt talán többet is visszavigyenek az első három napban, csak mert lepattogott a széléről a fekete?
-
törölt tag
Sziasztok! Meg akartam rendelni egy telefont 24 havi részlettel, a honlapon fennt is volt az ajánlat, "leokézták".
Most kiderült: TÉVEDÉS történt és náluk nincs 24 havi részlet, az csak elírás a honlapon, árlistán és holnapra kijavítják (állítólag a részlegvezetővel egyeztetett a telefonos hölgy). De megvehetem 12 havi részletre dupla áron. Ja és kezdőrészlet kedvezmény amit adtak volna az nincs, a honlapon lévő akciós árlista érvényes (és közölte rá, hogy az éppen elég nagy kedvezmény, örüljek neki!) -
t-bali3
senior tag
Tudna valaki abban segíteni, hogy milyen smtp beállításokat használjak ahhoz, hogy T-s hálózatról Freemail üzenetet tudjak küldeni a fiókomból (mobiltelefonról)?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Használd ki az ünnepi kedvezményeket!
Beszélj és internetezz kétszer annyit!
Mozaik, Like, Like 300 és Fun Aranytárskártya
csomagokban, 2013. február 28-ig. Részletek
300 MB díjmentes belföldi adatforgalom,
új Domino előfizetés esetén vagy
készülékváltással. -
sarkanyolo2
őstag
LG Optimus L9 70k! Anyám borogass...
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Soulfly842
addikt
válasz sarkanyolo2 #22217 üzenetére
Egy bajom van az LG-vel.. nap, mint nap láttam, hogy mikyen mennyiséget visznek vissza a szervizbe... közelmúltban is találkoztam frissen kibontott kijelző hibás készülékkel.. Hogy friss felső/középkategóriában is így lesz-e azt nem tudom - de én félnék tőle. Talán még mindig a HTC/Samu kettős, ami a legritkábban látogatja a szervizes kollégákat.
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #22215 üzenetére
Azt gondoltam valami jobb akció lesz ...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Varszegig
veterán
válasz Soulfly842 #22218 üzenetére
A HTC-nél viszont gáz, hogy a nagyon szeretnek elugrani a garis problémák elől. Viszont a Samu nem szarozik, a prémium telefonokat akár háznál javítja, kijelzőt, alaplapot, bármit cserélnek, ha kell.
-
addikt
válasz Soulfly842 #22221 üzenetére
készülék-árzuhanás
...az...
..tipikusan jellemző ez a T-re...
Jó szerencsét!
-
djculture
félisten
válasz dedike #22222 üzenetére
Ja 99900 forint helyett csak és most 99800ft miközben 100k a független bárhol. Kb ez a nagy akciók összefoglalása. Múltkor a Samsung mininél már a facebookosoknak se nagyon tetszett ez a tendencia.
1,5 éve ilyen a telefon ár helyzet, előtte érdekes értelmes és jó akciók voltak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz djculture #22223 üzenetére
Gondolom spórolnak ahol tudnak, többek között kevésbé támogatják a készülékárakat. Persze ennek következményeként torkos borzot játszanak az előfizetők...
Én a 21 hónapos készülékváltáson kaptam fel két hónapja nagyon a sz@rt. Az egy felettébb undorító lépés volt tőlük.
Jó szerencsét!
-
immi77
tag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam futárral a Galaxy S Advance telefonomat készülékváltással, de nagyon nem jön be a telefon, próbálgattam. Milyen módon tudok elállni a szerződéstől? Milyen úton tudom visszajuttatni a készüléket? Csak a postai megoldás létezik. És jól gondolom, hogy ilyenkor visszakapom majd a kezdőrészletet, és törlik a hűségidőt is, és újra tudok vásárolni másik készüléket? Ez kb. mennyi időbe telik nekik, mármint, hogy törlik a hűségidőt, tudom, hogy a pénz az 30 nap.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Ezt írja a Domino Webnél a díjszabás:
A 30 napos ciklus lejártával az adatdíjcsomag automatikusan újraaktiválódik és rendelkezésre áll, a fel nem használt adatmennyiség elvész.
Akkor ezt most hogy kell értelmezni? Mondjuk ha van 2000 Ft-od és egyetlen egyszer megrendelsz egy 500 Ft-os adatcsomagot, akkor 4 hónap alatt kinulláznak anélkül, hogy mondjuk az első hónap után akár egy percet is használtad volna a szolgáltatást?
Vagy valamilyen úton módon le lehet mondani, hogy a 2. hónaptól ne vonja automatikusan, HA nem használod. Mert ha nem mondható le, akkor szinte ugyanaz, mintha egy havidíjas szolgáltatást rendelnék meg, azt is fizetni kell, ha használod, ha nem.
-
cocka
veterán
Ha nem használja előfizetését egy 30 napos ciklusban, akkor nem kerül levonásra adatforgalmi díj.
Egyik mondatukkal ütik a másikat.
A 30 napos ciklus lejártával az adatdíjcsomag automatikusan újraaktiválódik
Akkor most hogy is van ez? Újraaktiválódik, tehát gondolom ez az adott összeg egyenlegből történő levonását jelenti ugyebár. Vagy ők az újraaktiválódás alatt mást értenek?
Érti ezt valaki?
-
addikt
válasz immi77 #22226 üzenetére
Szia!
Két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy visszaküldöd a T-nek, a másik, hogy beviszed egy lehetőleg szervizzel rendelkező T-Pontba.
Igen, vissza fogod kapni a pénzed és törlik majd a hűségedet. Mire a pénzt visszakapod, a hűséged is törlődni fog. De az is lehet, hogy valamivel hamarabb!(#22228) cocka:
Ügyesen megadtad Te a választ a kérdéseidre, mivel az idézett mondatok véletlenül sem ütik egymást.
A 30 napos ciklus lejártával az adatdíjcsomag automatikusan újraaktiválódik
Akkor, ha használod, azaz adatforgalmat bonyolítasz róla.
Ha nem használja előfizetését egy 30 napos ciklusban, akkor nem kerül levonásra adatforgalmi díj.
Ez a mondat meg pont önmagát jelenti.
Akkor ezt most hogy kell értelmezni? Mondjuk ha van 2000 Ft-od és egyetlen egyszer megrendelsz egy 500 Ft-os adatcsomagot, akkor 4 hónap alatt kinulláznak anélkül, hogy mondjuk az első hónap után akár egy percet is használtad volna a szolgáltatást?
Nem.
Az első 500 forintot természetesen levonja, ha használod. A 30 nap elteltével, ha nem használtad el a 100MB-ot, akkor a fennmaradó összeg/adatmennyiség elvész. Ha a második 30 napban nem használod, akkor nem fizetsz. ha használod, akkor ismét levonja az 500 forintot, és ad 100 MB-ot.
Jó szerencsét!
-
cocka
veterán
válasz dedike #22229 üzenetére
Akkor, ha használod, azaz adatforgalmat bonyolítasz róla.
De az csak a 30 nap végén derülhet ki, hogy mondjuk nem használtam.
Ezért nem értem, hogy mire utal az, hogy automatikusan újraaktiválódik az első hónap után. A "ha használod" meg azért nem teljesen állja meg a helyét, mert ha a 2. hónapban mondjuk nem használtam, az csak a 2. hónap végén derülhet ki. Viszont az újraaktiválás meg a 2. hónap elején történik.
Vagy akkor az újraaktiválás nem más mint egy while ciklus, aminek az a feltétele, hogy ha igaz, hogy nem aktiválta az előfizető a szolgáltatást, akkor fusson tovább egész addig, míg az előfizető nem aktiválja, majd amikor aktiválta, akkor vonjon le az újabb 500 Ft-ot?
Majd a 30 nap végén break; és előlről kezdi ugyanazt a ciklust a következő hónapban?
[ Szerkesztve ]
-
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Soulfly842 #22215 üzenetére
Csak nem egy T-s munkatárs vagy?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Soulfly842 #22218 üzenetére
Szerinted a közeljövőben beszerezhető lesz a T-nél 65k körüli áron egy samsung galaxy SII???
-
addikt
válasz sarkanyolo2 #22234 üzenetére
S ha szerinted igen, akkor ő ezt el fogja mondani?
(#22232) cocka:
Szerintem ez teljesen egyértelmű:
A teljes fizetendő díj attól függ, hogy a 30 napos mérési ciklusban mekkora belföldi adatforgalmat bonyolított. Amennyiben a 30 napos ciklusban nem használja előfizetését, akkor díjat sem fizet.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Hamarosan lejár a két éves hűségem, és szeretnék új telefont vásárolni, új előfizetésre.
Egy T-pontban azt mondták, hogy kedvezményesen juthatok így készülékhez.A kérdésem a következő lenne:
Mi befolyásolja a kedvezmény mértékét? Hány éve vagyok előfizető, milyen díjcsomagban vagyok/voltam, aranykártyás vagyok-e, stb. Vagy ezek együttes hozamánya esetleg?Azért kérdezem, mert ha elenyésző a kedvezmény mértéke, nem várnám meg a hűségidő lejártát.
Tudom, a kérdés elég komplex, de hátha valaki tud ezügyben érdemi választ adni.Vagy jobban járok, ha bemegyek személyesen egy T-pontba kérdezősködni?
Köszönettel:
T
Buta embernél nem tudsz okosabb lenni!
-
addikt
válasz Tigryss76 #22236 üzenetére
Szia!
Új telefont új előfizetésre? Biztos? Nem készülékváltással?
Ha készülékváltást tervezel, ló lenne tudni a hamarosan pontos dátumát. Mivel:
Három hónappal a hűség lejárata előtt már jogosult vagy előrehozott készülékváltásra. Egy hónappal a hűséged lejárata előtt pedig a "hűség lejárata utáni" áron vásárolhatsz. Az előrehozott vásárlás esetén 5-6 ezerrel fizetsz többet, míg a lejárat utáni esetben 1-3 ezerrel kevesebbet, mint akkor, ha új előfizetést vásárolnál.A legalább arany kiemeltségi szint mindenképpen szükséges. A meglévő KAP pontjaidat pedig fel tudod használni a vásárlás során. (1 pont=1 forint árfolyamon.)
Az általad felsoroltak (Hány éve vagyok előfizető, milyen díjcsomagban vagyok/voltam, aranykártyás vagyok-e, stb. Vagy ezek együttes hozamánya esetleg?) közvetlenül nem befolyásolják a kedvezmény mértékét, legfeljebb akkor, ha a díjcsomagra is hűséget vállalsz.
Jó szerencsét!
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan bennfentes akinek lenne arról információja ,hogy a T-Mobilehoz még fog jönni Iphone 4? Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Balázs
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Webshopos tapasztalataitok vannak T-vel kapcsolatban? Megbízhatóak? A fizetés és az előfizetői szerződés kötése ilyenkor hogy megy?Köszi!
-
unyadavid
senior tag
válasz sarkanyolo2 #22234 üzenetére
Szerintem nem valószínű, mivel tavalyi csúcsmodel és előbb kiveszik az árlistából, minthogy közép, majd alsó -kategória áron árulják. De ez csak az én véleményem.
-
sp@rtan
senior tag
Két kérdésem lenne.
Fun díjcsomagom van, Net&Roll 200MB-os bővítővel.
1) A telefonom számlálója szerint ~200 MB-t forgalmaztam múlthónapban, mikor lekorlátoztak 32kbps-re, pedig csak 240 MB után kéne. Ez mitől lehet? Nem hiszem, hogy 40 MB-t tévedne a számláló.
2) Ha ebben a hónapban megrendelem még egyszer a bővítőt, akkor az a következő hónapban +200 vagy +400 MB-om lesz? Vagy hogy tudom azt megoldani, hogy ebben a hónapban +400 MB-om legyen, de a következőben már csak a szokásos +200 MB?
Köszönöm!
-
1430
senior tag
Mivel nem vagyok benne biztos, hogy ugyanúgy érted, ahogy működik, megpróbálom leírni más formában is a Domino Web működését.
Ha ma aktiválnád, akkor elindulna a 30 napos ciklus, és gyakorlatilag minden hónap 15-e tájt (attól függően, hogy hány napos a hónap) újraindulna a ciklus, még akkor is, ha fel sem jelentkezel a hálózatra. Természetesen ha nem próbálsz meg az adott ciklusban forgalmat generálni, akkor nem von le pénzt az egyenlegedből a rendszer. Ha viszont csatlakozol, lekapja az első sáv díját. Ha tovább tolod a forgalmat és van elég egyenleged, levonódik a következő sáv vagy az azt követő, egészen az utolsó sávig. Ha az utolsót is elhasználod, kénytelen leszel kivárni a ciklus végét vagy átváltani RelaxNetre. Ugyanakkor a 30 napos ciklus fix, független a sáv indulásától. Adott esetben az is megtörténhet, hogy a 30. napon belekezdesz egy sávba, és alig használsz belőle, de a nap végén elveszi a keretet a rendszer, és kezdheted ismét az első sávtól...
b4zsi-
Tartós készlethiány van belőle, ezért átmenetileg kivették az árlistából. (ez nálam azt jelenti, hogy egyszer még visszakerülhet...)sp@rtan
A bővító opció folyamatosan aktív, és mivel nem tudsz második opciót ráaktiválni, előbb ki kell kapcsolnod a mostanit. Ha viszont újra aktiválod, megint 240 MB-od lesz, és értelem szerűen decemberben is csak ez újul meg (mielőtt bőszen ki-be kapcsolgatnád az opciót, szólok hogy aktiváláskor aktiválási díjat is terhel a rendszer, amiből csak az adott havi elsőt írja jóvá).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest