Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz dellfanboy #19231 üzenetére
Telefonszámhoz tartozó jelszó ellenében ügyintéző vissza tudja állítani a hangposta jelszavad.
MasterMark
Nem, WebShopon rendelt készüléket nem vehetsz át T üzletben.atila4
Igen, több előfizetésed is lehet, ez független a kiemeltségedtől, illetve egy aranykártyás hívószámhoz 5 társkártya díjcsomagos hívószámod lehet.gekkoman
Egyébként lenne másik előfizetésed, aminek a társkártyás mobilinternetese lehetnél? Mert szerintem erre hivatkozhattak a technikai okok alatt.
Mobilinternet díjcsomagra/díjcsomagról online felületen nem tudsz váltani, de telefonos ügyintéző éppen ezért ingyen végzi el a módosítást. Hogy a Go!Net M hűség menyire befolyásolja, azt az értékesítés támogatás tudná megmondani, akikkel a telefonos ügyintéző tud egyeztetni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
gekkoman
csendes tag
1db előfizetésem van, ami mellé szerettem volna aranykártyás net előfizetést úgy, hogy hűséget vállalok rá a meglévő net szolgáltatás helyett (adott esetben domino net sim-em van, amit át tudok alakítani előfizetésesre, ha csak ennyi híja lett volna és természetesen modem/kütyü nélkül képzeltem el az egész engedélyezését).
Költözünk, így a vezetékes net lehetősége megszűnik, kénytelen vagyok nagyobb méretű mobil net szolgáltatás után nézni. Gondoltam, ezzel is cégen belül maradok... de lehet mégsem...A megerősítésért, köszi, én is úgy emlékszem, hogy adat-hang előfizetés között ügyintéző minden külön engedély nélkül enged váltogatni. A többi kiderül!
djculture: Sajnos én nem látom ezt olyan tisztán.
kali: Évekkel ezelőtt nem volt gond jogilag és technológiailag sem. Többször lépkedtem oda-vissza. Akkor úgy vették, előfizetés egyik is és másik is. A rögzített hívószám jelen esetben annyit jelent, hogy két sorral feljebb a Megállapodásban leírták (azaz rögzítették) a hívószámom, közvetlen a nevem és a dátum felett...Na köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, ezekből világosan látszik, hogy nem lesz könnyű menet! Thx mindenkinek
-
MasterMark
titán
Melyik a gyorsabb a pickpack pont-os, vagy a futár?
Switch Tax
-
cris78
őstag
Na ha itt tartunk,hogy előfizetések. Mondjuk a mozaik az hangelöfizetésnek számít? Vagy hang és adat? Mondjuk vegyük az xs-t. Ott külön megjelenik a számlán az internet adat díja? Vagy ezt csak "bónusznak" adják?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
St3ven
addikt
Srácok, valaki felvilágosítana, hogy mi a különbség a Domino Roaming és a Domino Direkt Roaming között?
Ugyanazok a percdíjak (Ausztriát néztem), szerintem egyedül annyi az eltérés, hogy a sima Roamingban eggyel több szolgáltatót sorol fel...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Meg igazából ezt sem értem:
Adatforgalmi díj
Az Európai Unión belül a kerekítés egysége 1 kB, minden más esetben 100 kB. Minden megkezdett egység díjköteles.0,2519 Ft
Na most mivan? Engem nem a kerekítés érdekelne, hanem a számlázási egység.
Vagy akkor most 1 kB kerül 0,2519 Ft-ba? Vagy 100 kB?Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz St3ven #19257 üzenetére
Az EU-ban 1 KB-os egység van, és 0,2519 Ft-ba kerül egy KB (= 258 Ft/MB), míg EU-n kívül 100 KB-os egység van és változó, hogy mennyibe kerül, de a legolcsóbb is 144 Ft/100 KB körül van.
A Domino Roaming Direkt csak a hívásindításban különbözik, és nem is használható minden hálózatban (illetve vannak hálózatok, melyeken csak ezzel a módszerrel lehet hívást indítani). Ez az a bizonyos *101*nemzetközi hívószám# formátum. Az EU szabályozás óta az EU-ban a hívásindítás díjában nincs különbség, de EU-n kívüli országok esetében jelentősen olcsóbb tud lenni a Direkt hívásindítás, tehát megéri használni.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MasterMark
titán
Én tanuló vagyok, nem dolgozom, akkor ez a mobil előleg több lesz mint 10 ezer?
Switch Tax
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Szeretnem a szamomat a nevemre iratni(eddig egy ceges elofizetes resze volt), ehez milyen papirok szuksegesek es mennyibe kerul? Lehetseges atiratni ugy is, hogy husegido van a dijcsomagomon? Azert szeretnem ezt meglepni, hogy utana Like dijcsomagra tudjak valtani. Ha jol olvastam akkor eloszor dominoba kellene atlepnem es onnan tudom igenyelni a Like dijcsomagot? -
sch_a
addikt
válasz Gergőke88 #19260 üzenetére
Like-ot csak új előfizetésre! Tehát a számod nem fogod tudni megtartani, max ha előtte átviszed egy másik szolgáltatóhoz, és onnan vissza.
Én írtam hogy like előtt átrakták a régi előfizetésem dominoba, de annak maradnia is kellett abban, egy teljesen új előfizetést kellett kötnöm. Csak nem akartam két előfizetést egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MasterMark #19253 üzenetére
Nálam a futár gyorsabb megoldást ad.
(#19255) cris78:
Hangnak természetesen.A net ajándék...
(#19262) Gergőke88:
Igen, úgy is jó, sőt a pénzed ismegmarad.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
St3ven
addikt
Köszi, így már értem.
De nyugtassatok meg, hogy ez nem csak nekem nem egyértelmű megfogalmazás:
"Az Európai Unión belül a kerekítés egysége 1 kB, minden más esetben 100 kB."Illetve még egy kérdés: havidíjas csomag esetén (pl. Mozaik XS), felhasználható a havi 3000 Ft-os keret külföldön hívásfogadásra? Tehát ha pl. 30 Ft percenként a hívásfogadás díja, ez elég lesz 100 perc beszélgetésre?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Mozaik S díjcsomagnál nem küldenek SMS-t, ha az adatforgalmam 80%-át elértem? Ma jött az üzenet, hogy elértem a teljes adatmennyiségemet, viszont előtte semmiféle üzenet nem jött...
-
Bernyó84
aktív tag
válasz DarkGubi #16039 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget! Sok helyen kerestem, de nem találtam a megoldást. Most sikerült egy TL-MR3020-assal működésre bírnom. Köszönöm még1szer!
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
1430
senior tag
válasz Gergőke88 #19262 üzenetére
Az előfizető módosítás hűség esetén is lehetséges (most még 6096, szeptembertől 6500 Ft, illetve esetleges előleg, ha nincs még a neveden előfizetés), viszont a Domino-ra váltás hűségidőn belül csak kötbér ellenében lehetséges.
MasterMark #19274
Nem, a WS-ban részletfizetés esetén nem csak a kezdőrészletből, de a törlesztésből is lejön a kedvezmény. Itt vannak az árlisták, üzletben ezek alapján vásárolhatsz.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Gyors kérdés: Ugye a webshopon 10% kedvezmény van, de ha én személyesen bemegyek és ott veszem meg akkor, az a kezdőrészlethez adódik hozzá? (Törlesztésre vennék egy telefont.)
Switch Tax
-
veterán
Sziasztok
Lenne egy iPhone 4-em ami még garis dec elejéig. Olyan gondom lenne vele hogy a kijelzőm én úgy látom hogy sárgább, mintsemhogy fehérebb legyen a színe. Szerintetek hova érdemes bevinnem, melyik szervízbe, illetve hol van T-nek szervize.
iPhone 13 Pro Max
-
blueye
veterán
-
csoki46
senior tag
Üdv!
2011.09.22-én T-nél vásárolt E72-re meddig van gari? 1 vagy 2 év? -
csoki46
senior tag
Tuti? Nagyon köszönöm a választ!
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Az itthoni t függő telefon használható külföldi t-s kártyával? Köszi a segítséget.
-
bendzso
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
hami85
tag
Sziasztok!
Ha szerződést bontok a T-mobile-nál jogszerűen, az ÁFSZ változás miatt. Akkor utána ha vissza akarok kötni megint ide, akkor van valami türelmi idő? vagy mennyi idő elteltével lehet újra itt előfizetésem?
Köszi -
hami85
tag
Iphone-t nem lehet mozaik xs-el venni? Mert neten nem látok ilyen opciot.
-
tylerddd
veterán
Üdv!
Van egy T-s Lumia 800-am. Ugye cserélni kellett a sim kártyát micro sim-re. Azóta sajnos nincsenek sim műveletek, tehát a lottó, autópálya stb.
Miért nincsenek ezek ott, ahol lenniük kellene?! Más T-Mobile-os 800 tulajoknak van.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
1430
senior tag
válasz jozsi252 #19291 üzenetére
Készülékkötbért (ha van) mindenképpen, mert a készülék árkedvezményét nem érinti az ÁSZF módosítás.
hami85
Mozaik XS igény esetén a tarifahűség nélküli áron veheted meg az iPhone-t.
Amúgy nincs "türelmi idő" vagy hasonló, ha - indoktól függetlenül - felmondod a szerződésed. Ugyanakkor a Te figyelmed is felhívnám, hogy készülékkötbért nem engednek el akkor sem, ha ÁSZF módosításra hivatkozol.Mivel korábban már felmerült a kérdés, és akkor a hivatalos választ adtam, úgy vélem úgy fair, ha megemlítem, hogy most (illetve 15 napon belül) egyedi elbírálás alapján, vezetői engedéllyel lehetőség van némi könnyítésre: Aki 2011. november 1. előtt vásárolt készüléket és tarifahűséget is vállalt, annak lehetősége van személyesen "csak" készülékkötbér fizetésével bontani (a tarifahűséghez tartozó kötbért a vezető döntése alapján elengedhetik), illetve ha kisebb díjcsomagba váltana, azt kötbér megfizetése nélkül megteheti (ha a vezető engedélyezi, ezt akár telefonon is lehet intézni). Utóbbinál kiemelem, hogy a kötbér (= hűség) megmarad!
tylerddd
Próbáld meg itt telepíteni, ha havidíjas hívószámod van: dinamikus.t-mobile.hu''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Tibee86
veterán
-
tylerddd
veterán
-
1430
senior tag
válasz Tibee86 #19296 üzenetére
Ha lehetne, nem írtam volna a dátumot. De hogy valami magyarázatot is adjak, ettől a dátumtól az új Eht. "szellemében" köttettek a szerződések, tehát tarifahűség esetén a további készülékárkedvezmény már beépítésre került a készülékkötbérbe.
Egyébként milyen díjcsomagot használasz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Gitáros topic
- Minden ami hőszivattyú
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
- Amazon Fire TV stick/box
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen