Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz Neil Watts #19598 üzenetére
Igen, használható.
-
veterán
-
pepe10.10
tag
sziasztok!
valaki meg tudná nekem mondani, hogy egy Média Mánia S díjcsomagnál (ami 2 év hűségre van véve) hány forint a kötbér?
a történet az, hogy ugye emelték a díjcsomagok árait, az én esetemben 300 forintal, és vissza szeretném mondatni, jött is az sms, hogy aug. 1. től számított 15 napon belül élhet a felmondás jogával, azt már kiderítettem, hogy nem díjmentes a felmondási jogom, mert akciós készüléket hoztam ki. Mostmár csak arra lennék kiváncsi, hogy mennyi a kötbér. köszönöm a válaszokat !Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
dReFiX
senior tag
én is megkaptam ma azt a levelet hogy mennyik lesznek az új havidíjak, illetve hogy egyoldalú szerződésmódosítás miatt lemondhatom a hűséget, interneten meg azt olvastam hogy kötbért sem kell emiatt fizetnem, most akkor hogy is van ez ? pl. lehet olyat hogy lemondom a hűséget de tovább használom a szolgáltatást csak más hűség nélkül, míg találok egy jobb alternatívát ? köszi válaszokat !
-
legenda
válasz dReFiX #19605 üzenetére
több tényező függvénye, például készüléket is vettél, díjcsomagra is írtál alá hűséget, de egyrészt rengetegszer kitárgyalva már itt is, másrészt kevés infót adtál meg, találgatni meg felesleges!
javaslom, keress rá 1430 hozzászólásaira, többször részletezte már a dolgot, és a saját előfizetésedre és hűsége(i)dre levetítve, választ kapsz!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Sziasztok!
Még egy dolog felmerült bennem:
Abban az esetben, ha besétálok a tőlem kb. 2 km-re eső legközelebbi T pontba, és ott szeretnék a Voda Matrix 1-em helyett egy Mozaik XS-t készülék és minden egyéb sallang nélkül igénybe venni, akkor arra kell hűséget kötnöm?
Illetve ha nem kötök hűséget, akkor változik a havidíj?
Üdv. core2
-
bopeti98
őstag
Most komolyan fizetni kell azért a My T-Mobilba hogy megnézzem az Adatforgalmamat
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szeretném megtudni ha ma rendelek webshop-ban telefont az mikorra érkezhet meg leghamarabb? Készülékváltásban lenne.
Szeptembertől a gonet csomagok díjai is emelkednek? -
kungzi
veterán
like csomaghoz miért nem lehet net&roll 1GB csomagot kérni. hihetetlen
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz csemberlen #19610 üzenetére
De legalább az egyenleget és a forgalmi adatokat ingyen le lehet kérdezni a kékeknél .
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Hang előfizetés mellé milyen mobilinternet csomagot vagy adat csomagot lehet választani? A go!net-en kívűl? Aranykártyás vagyok...
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
addikt
válasz bozsozso #19612 üzenetére
Most már csak holnap után.
(#19614) bopeti98:
Készülékváltásnál automatikusan lépeget a rendelés előre, senki nem hív senkit! (De legalábbis a T a készülékváltót nem.)
Adatforgalomhoz:
A T-nél nincs ingyen, mivel nem tudsz vele belefutni semmiképpen egy horribilis számlába. Ha nagyon fontos, használj valami adatforgalom-számlálót, és a mért értékre számolj rá 25%-ot! Az nagyjából oké lesz. (Ha egyszerre sokat netezel, kisebb % is megfelel.)(#19616) pepe10.10:
Számolgass![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Varszegig
veterán
válasz Neil Watts #19607 üzenetére
nem kell hűséget kötnöd. Ha egyáltalán nem akarsz hűséget, akkor 5000 ft a belépési díj. Ha meg egy évre kötsz, akkor 800 Ft, és ha mégis elmész hamarabb, akkor 4200 ft-ot kockáztatsz, az a "kötbér". De pár hsz.-szel feljebb valaki írta, hogy lehet teljesen megspórolni.
De a lényeg, hogy nem lesz drágább tőle a havidíjad, vagy ilyesmi. (Nekem sincs hűségem, bár én kipengettem az 5000-et amikor átjöttem a telenortól, az okos technikákat csak utána olvastam -
slow66
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretném a telómat lecserélni. A T-nél jelenleg is előfizető vagyok 2 hét híjján 2 éve. A régi telefonomat 2 éves hűséggel vettem részletre ami ugye 2 hét mulva járna le. A kérdés az lenne, hogy szerintetek lehetséges lenne-é most megvenni a kiszemelt telefont újabb 2 év hűséggel részletre, vagy azt a 2 hetet ki kell várnom majd csak utánna lehet elkövetni eme akciót ? -
törölt tag
Ha webshop -ban az van egy telefonnál, hogy jelenleg nincs de várható az érkezése, azt lehet tudni mennyi időt jelent? Érdemes naponta nézegetni vagy több hét is lehet?
(#19624) Vangelis na ezt nem is néztem, köszi
[ Szerkesztve ]
-
petya000
csendes tag
Sziasztok, tudnátok nekem abban segíteni, hogy a t-mobil mikor cseréli ki a készüléket?
Garanciális,
2 szer volt a samsungtól telemax szervizbe beküldve, mind 2 szer hibátlanul jött vissza, állításuk szerint, de még mindig kikapcsol, és újraindul.Nem szeretném megint elküldeni a szervizbe, 3 hónapos telefonból 1.5 hónapot bent volt.
Kicserélik vajon? vagy kérhetek helyette más típusú készüléket ráfizetéssel mondjuk?
Köszönöm a segítséget.
Üdv.: Peti
-
petya000
csendes tag
válasz djculture #19629 üzenetére
Már 2 szer lefutottam ezt a kört, 2 bevizsgálás után szerintük .:
Szervizpartnerünk tájékoztatása szerint a hibát a tartósteszt alkalmával sem tudták reprodukálni, megállapítást nyert hogy a készülék a műszaki előírásoknak megfelelően működik.
Ennyit tudtak segíteni...
-
-
cseremanus
tag
Sziasztok!
Van egy régi Domino simem,ami még nem is volt aktiválva.
Most találtam meg,és szükségem lenne rá,de beraktam a telefonba.és azt írja ki,hogy hibás sim kártya!
Szerintem mert rég nem lett aktiválva (2009 óta) letilthatták,vagy valami,de nekem meg most fontos lenne,hogy működjön!
Esetleg tudna valaki segíteni,hogy mit tegyek?
Köszi!"Budapest a helyszín,errefele savat kapsz a kávédba nem pedig tejszínt"
-
addikt
válasz cseremanus #19634 üzenetére
Szia!
Persze. Dobd ki, s vegyél valami kedvező hiper/szupermarket/benzinkutasat helyette...
..abból a kártyából már semmi nem lesz. 1430 praxisában volt -ha jól emlékszem-, talán két éves, ami még aktiválható volt, de ez ugye több annál.
Esetleg eressz meg egy telefont a 1430-ra, bár csodákra ők sem képesek!
(Legalábbis várni kell rá... )
Jó szerencsét!
-
cseremanus
tag
válasz dedike #19635 üzenetére
Hihhi
Lehetséges,de nem tudom felhívni sem,mmert hívást sem enged kezdeményezni
Ellopták a kártyámat ez a tré
Szóval most miondenképp kapóra jönne!
Esetleg nincs valami online ügyfélszolgálat?
Vagy felesleges is vesződni?"Budapest a helyszín,errefele savat kapsz a kávédba nem pedig tejszínt"
-
bopeti98
őstag
válasz cseremanus #19636 üzenetére
Vegyél egy új feltöltőkártyás simet. Azt már ők sem fogják aktiválni.
-
bopeti98
őstag
válasz cseremanus #19638 üzenetére
2700Ft a T-Mobile-nál. Bővebben itt
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Webshopos vásárlás esetén online fizetés esetén csak otp-s kártyával lehet fizetni?
-
bozsozso
őstag
válasz csemberlen #19645 üzenetére
Igen pont ezért kérdezem, mert csak annyi van hogy az otp-s oldalra irányít. Nem tudom ha nem sikerül ott fizetni akkor van-e visszaút.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen