Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Kiralylanyka #19895 üzenetére
nekem 4s van, ezért - kicsit elfogultan - támogatom az ötletet, de szerintem (is) várj még kicsit, az új iphone megjelenése után, vélhetően csökkenti kicsit a szolgáltató a 4s árát, mert kétszer is emeltek, mióta az megjelent! én is addig hezitáltam, hogy közben felment 20 e ft-al (140 e ft -> 160 e ft), de miután megvettem (160 e ft-ért), ismét drágult 20 e ft-al! (160 e ft -> 180 e ft)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
vélhetően csökkenti kicsit a szolgáltató a 4s árát,
Mi a "kicsit"?
Szerintem az új iPhone árát fogják úgy megszabni, hogy a 4S maradhasson a jelenlegi árszínvonalon. Amikor megjelent az SIII, akkor sem csökkentették számottevően az SII árát. (Talán ha egy tízessel lett olcsóbb.) Tudom az nem Apple, de a T sem jótékonysági egylet...
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz dedike #19904 üzenetére
az iphone más árazású ilyen szempontból, a korábbi gyakorlatok is azt mutatják, hogy csökkeni fognak a régebbi típusok árai, bár amennyit a megjelenés után drágult a 4s is, már az is öröm lesz, ha a nyitós árára csökken majd...
egyik drága samsung típus sem drágult azért 40 e ft-ot (2 * 20 e ft-ot) néhány hónap alatt!mi ez az új fej? alig ismertem rád...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Emlékezz vissza mennyiért vetted Te az SII-t, meg én utána néhány hónappal! Ha jól rémlik húszezer forinttal "jártál jobban"...
Mondjuk az iPhone áraknak manchester85 kolléga a tudora...
...emlékszem, hogy fel volt mindig háborodva!Untam a sast...
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz dedike #19906 üzenetére
igen, 10 - 20 e ft drágulás előfordult, de nem egymást követően 2 * 20 e ft, az már a 4s viszonylatában is sok!
a többi iphone árváltozását nem követem, és adott típusét is csak abban a konstrukcióban, ahogy én vásárolni szoktam.
én arra tippelek, hogy a 4s (is) 20 - 40 e ft-al lesz majd olcsóbb, ha megjelenik az új iphone!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
addikt
válasz dedike #19906 üzenetére
Jajaja! Tényleg jó ez a dinópofa!
Leszek is még, úgy érzem. Egyébként ennél már egyszerűen nem mehetnek feljebb. A 24 hónap hűségű ár gyakorlatilag elérte a kartyafuggetlenét. Nem tudnak hova tovább emelni. Ikon 200-zal 160 ezer a 4S. Én a 3G-t ugyanebben a konstrukcióban 60 ezerért vettem 2009-ben. 3 év alatt közel 300%-osra növekedett az ár. Gratulálunk T mobile! Ráadásul a forint is erős. Igazából már az is pofátlanság lenne, ha az új ugyanezen az áron jönne be.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Wictor
senior tag
Szebb napot!
Előfizetésemnél augusztus 17. volt a fizetési határidő, de ebben a hónapban "kicsit" megcsúsztam. Kérdésem: meddig nem tosznak meg érte, hány napot szoktak általában szó nélkül várni, és hány nap csúszás után tiltanak? Továbbá, tényleg lehet kérni halasztást a T-Pontban?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz dedike #19890 üzenetére
Köszi, én is így gondolom, remélem tényleg így is van.
SMS 10,6 Ft-ért a mai világban szinte ajándék, a 16. SMS-től így üzenetenként 20 Ft-ot spórolok a díjcsomagom tarifájához képest.
Jól jön ez, főleg, hogy októbertől (?) megszűnik a t-zones-os ingyen SMS-küldés.
Már megszoktam azt a sast.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
MasterMark
titán
Előfizetésnél, a 0.facebook.com beleszámít az adatforgalomba vagy nem? (Mozaik XS csomag.)
Switch Tax
-
Huroq
senior tag
Üdv mindenkinek.
Meg szeretnélek titeket kérdezni, hogy hogy is működnek a társkártya díjcsomagok?
Ezt csak azért kérdezem, mert van jelenleg egy FUN díjcsomagunk és állítólag régen igénybe vettünk társkártyás mobilnetet 1 egész hónapra, de azután lemondtuk. Most aktuális lett volna a mobilnet előfizetés, be is mentünk T-be, de ott azt mondta a kedves hölgy, hogy 2-ből 2-t elhasználtunk már nincs több lehetőség. Én meg csak bután néztem, mert csak 1 van jelenleg. Akkor tehát igazából ha 2x igénybe vettem soha többet nem igényelhetek?Előre is köszi a válaszokat.
-
mclaren777
senior tag
mclaren777 2012-07-24 15:59:08
"Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem, hogyha átváltok "Márkaváltás" keretében T-Mobile-ról Blue Mobile-ra, de majd később számomra hiányzó szolgáltatás/egyéb miatt mégis visszatérnék a T-hez a régi hívószámommal együtt, az kivitelezhető-e valahogyan és ha igen, akkor szvsz. ez mibe fog kerülni?"
1430 2012-07-24 19:07:12
"Be kell menned egy T-Pontba, és visszaváltanak T-Mobile-ba (belépési díj megfizetése ellenében)."
És T-Mobile Domino Nap díjcsomag esetén kb. mennyi a "belépési díj"? :-)
-
1430
senior tag
A HTC One X SIM Lock-os, akár Domino-val, akár anélkül.
Vangelis
A 30-as után 344-el folytatódott a szám? Mert azok egyfajta alközponti számok.csoki46
Ügyintéző tudja átváltani Like 300-ra, de vedd figyelembe, hogy Like-ra vissza már nem válthatsz!Wictor
Akkor már bármelyik nap megkaphatod a 635 Ft-os figyelmeztető SMS-t.St3ven
Meg kéne nézni egy belső leírást, hátha benne van, de könnyen lehet, hogy részarányos lesz, mert nem mennyiségi kedvezményt kapsz, hanem százalékosat. Azok vagy következő hónaptól lépnek életbe (pl. Te+Én) vagy azonnal és részarányosan (pl. Mozaik Extrák).MasterMark
Elvileg csak a következő adatcsomagoknál vonódik a facebook zero forgalom (de ezeknél a csomagoknál ez alig észrevehető forgalom): RelaxNet M, RelaxNet L, RelaxNet XL, Aranytárskártya mobilinternet-csomag RelaxNet M, Aranytárskártya mobilinternet-csomag, RelaxNet L, Aranytárskártya mobilinternet-csomag RelaxNet XL, Net&Roll M, Net&Roll L, Net&Roll 4G, ikon Net 2 GB.erikviking
Régen így volt, de ma már nem. Tehát a társkártya engedélyek száma fix, és csak az aktív társkártyák száma csökkenti (az egykoriaké nem). Amúgy T-Home szolgáltatáshoz lenne a társkártya? Legalábbis arra gondolonék a csekély társkártya lehetőségből.mclaren777
Egy új Domino SIM díja 4050 Ft, amiből 1350 Ft a belépési díj és 2700 Ft a kezdőegyenleg. Ennyibe kerül az átváltás.AMD Power
Végre megpihenhetek![ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Huroq
senior tag
Köszi szépen a választ
Ez azért érdekes mert a kedves ügyintéző hölgy azt mondta, hogy ki lett lőve nem lehet több a gép sem enged és ezzel lezárta az ügyet, ezért megköttetett velem egy sima RelaxNet M-et Nem akarok sehol sem höbörögni de esetleg nem lehet ezt valahogy visszacsinálni vagy utána járni? Azért mégis csak a pénz az pénz Igen sajnos csak T-Home-nál van platina szint -
1430
senior tag
-
addikt
Ebben a "förmedvényben", a 20. oldalon, a 3.4.1. pont alatt szerepel ez a mondat:
Az SMS-csomagok egészhavi számlázásúak
Na, én ebből gondoltam azt, amit, bár ugye itt az említett díjcsomag nem szerepel.
(Te pedig úgyis megnézed egy belső anyagban, ennyire már ismerünk... )
Jah! Meg ne pihengess!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
St3ven
addikt
Köszi!
Mindenképpen megrendelem, de ha nem nagy fáradtság, természetesen örülök az extra információnak.
Vonzó egyébként az aranykártyásoknak szóló sms-kedvezmény is (590 Ft-ért 50 sms), de azzal az a gondom, hogy úgy nem a havidíj terhére menne az sms-ezés, amit én - hiába mindössze 650 Ft -, csak telefonálásra nem szoktam/tudok elhasználni.
Meg ugye a 11,8 Ft-os sms-díjat csak úgy lehet elérni, ha felhasználod mind az 50 sms-t, ami már nem biztos, hogy menne minden hónapban.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Kiralylanyka
csendes tag
Igen ugy tervezem en is, meg lehet az 5 jobban tetszene mint a 4
amugy meg oriasi szerelem ez koztunk, nekem anno volt 2-es azt annyira nem csiptem, hezitalva vettem ezt a GS-t de azt kell mondjam
i love miPhone!
Einsteinnek számos követője volt. Úgymint Zweistein, Dreistein... !!!!
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #19923 üzenetére
igen, sajnos ilyesmi indulóra tippelek a drágább előfizetéses konstrukcióban!
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Húha, akkor ezek szerint csak az aktiválás után küldött sms-ekre érvényes a 10,6 Ft-os tarifa.
Én meg küldtem ebben a hónapban már nem keveset.Azért természetesen köszönöm, hogy utánanéztél!
-
1430
senior tag
Bezzeg a jó híreket senki sem linkeli?! Eddig vártam.
A teljes metróhálózaton elérhető a T-Mobile 3G
2012.08.23.Ősz helyett már augusztus második felében befejezte a Telekom a júliusban megkezdett mobilinternet-modernizációt a budapesti metró vonalain – jelentette be ma a vállalat. A felújítás és a cellák bekapcsolása szakaszosan történt, így a T-Mobile ügyfelei számára fokozatosan vált elérhetővé a korábbinál gyorsabb 3G/HSPA+-alapú mobilinternet. A fejlesztés eredményeképpen mostanra a budapesti M1, M2 és M3 metróvonalak teljes hosszán 3G-n mobilnetezhetnek a T-Mobile ügyfelei.
Mivel nem metrózom, ha valakinek van tapasztalata, ne tartsa magában!
-
legenda
gyakorta metrózom, örömmel használom, mióta adott a lehetőség! már akkor is tetszett, amikor még csak a lehel tér és a kálvin tér között ment a 3g, mivel többnyire az árpád híd és a köki között mozgok metróval, de így már teljes a boldogság a mobilinternet terén!
ez a hír sokak számára inkább elvárt dolog volt - főként, ha egy másik szolgáltatóhoz viszonyítunk -, akik meg nem metróznak, és ráadásul még kevésbé preferált helyen is laknak/mozognak, ahol (még?) nincs 3g, netán rendes térerő sem, azok számára pedig ez a hír nem örömteli, nem értik meg - vagy nem is akarják -, hogy miért adott helyen kell(ett) fejleszteni, mást várnának el, szóval ők nem fogadták örömmel ezen hírt...
jelenleg a balatonon nyaralok, és itt is egyre jobb a 3g!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bopeti98
őstag
3-4 óra körül kell mennem metróval. Majd ha le tudom akkor egy RelaxNet M csomaggal lemérem hogy milyen ott a T-Mobile. Amúgy valaki tud ajánlani nekem egy olcsóbb 3G-s routert amivel megoszthatom a T-Mobile netet?
-
albinolynx
őstag
Sziasztok!
Gondolom sokadszorra felmerülő kérdés: tablethez állítanám be a tmobile-os gonetS csomagot. Veszprém mellett vagyok, elvileg 3G nincs (2G gondolom van).
Usb modem kompatibilis a tablettel, délelőtt egy hozzászólás erejéig működött is a rendszer. Volt térerő, ment a net.Írom a részleteket:
- wayteq xtab70w tablet (android ICS)
- huawei e173 usb modem
- tmobile sim + gonets (ma délelőtt aktiváltam)
- pin kérés kikapcsolvaEzekkel a beállításokkal ment.
Mobilhálózatokon belül:
- adatok engedélyezése pipaHozzáférési pontok nevei: ahogy a képen szerepelt hozzá van adva.
Mentés, majd egy újraindítás és nincs térerő. Ugyanezzel a simmel telefonban repül a net egyből...
Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #19930 üzenetére
Az előbb egy pillanatra ismét működött, majd megint nincs térerő.
A modem zölden villog 3mp-ént, kézikönyv szerint: E173 bejelentkezett a GSM/GPRS/EDGE hálózatba.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
bopeti98
őstag
2-es metró: Őrs vezér tér - Deák Ferenc tér szakaszon:
3-as metró :
Arany János utca megállónál:
Lehel tér és Dózsa György út közötti szakaszon:
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
őstag
válasz #40993792 #19570 üzenetére
Bízom benne ,hogy lesznek kedvezményeim mert 28000 fölöt jár és 8 ezernél nem szeretnék többet fizetni
SMS-t nem kaptam ,hogy átléptem volna az élőfizetésemhez tartozó adatforgalmat (igaz azt sem tudom Média Mánia csomagnál küldenek e ) Mert telefonálásból biztos nem hoztam össze annyit .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Párom ma véletlenül elszúrta a PIN kódját (3x), és a PUK kódot kéri a telefon. Na már most ezzel az a gond, hogy sehol nem találjuk, nincs a szerződésnél, valahol elkeveredett.
Találtunk egy kis plasztik kártyát (bár szerintem az nem a mostani kártyájához van), kipróbáltuk a rajta lévő kódot, amit először mintha elfogadna, kéri a PIN-t, majd még egyszer, és a végén kiírja, hogy nem jó a PUK - szóval valószínűleg nem ez a kód kell neki. A készülék egyébként egy ZTE Skate (bár talán ez számít most a legkevésbé).
Mit lehet ilyenkor tenni?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
kp78
addikt
Hasonlítsd össze a nagy kártyán lévő számsort a sim kártyán lévővel, ha nem egyezik, akkor ne próbálkozz többet, hanem irány egy T-pont, már ha a barátnőd nevén van az előfizetés.
Ha másén, akkor annak kell bemenni.
Azt nem tudom, hogy jelszó ellenében a 1430 is ad-e ki PUK kódot, egy próbát megér.Szerk.: kali mindig itt van, és gyors is
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Köszönöm az extra gyors segítséget, jövök egy sörrel!
kp78: közben meg is oldódott a problémánk
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router | Sony SRS-XG500 bluetooth hangszóró
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ha külföldön vagyok akkor le tudom tiltani valahogy az adatforgalmat T-nél? Nem szeretném kizárólag a telefonra bízni, hogy használ-e netet vagy sem. Hívást viszont szeretnék indítani, fogadni. Gondolom roaming esetén horribilis áron van a net ezért szeretném azt letiltani ahol meg lesz wifi ott meg azt használom úgyis csak 4napról van szó.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #19941 üzenetére
Idén júli 1-től már nem csak az EU-ban, hanem bármely külföldi hálózaton csak akkor tudsz adatforgalmat bonyolítani, ha - a belföldi adatcsomag mellett - rendelkezel roaming adatcsomaggal. Első körben ellenőrizd a My T-Mobile-ban: Belépés után > Előfizetések testreszabása > Mobilinternet > Adatroaming. Ha egyik sincs aktiválva (mindegyiknél csak megrendelem gomb van), akkor jó, mert így nem engedélyezett a külföldi adatforgalom, ellenkező esetben kapcsold ki az aktív csomagot.
Esetleg még annyi kiegészítés, ha a gondolatától is irtózol a külfödi adatforgalomnak, és teljesen biztos vagy benne, hogy nem akarsz majd élni a lehetőséggel, akkor kérheted ügyintézőn keresztül a Roaming GPRS tiltást. Ez a tiltás gyakorlatilag megakadályozza az adatroaming csomagok aktiválását. Mert ha internetezni próbálnál, felugorhat olyan ablak, amiben felsorolják a választható adatroaming csomagokat, és az EU-n belül akár az aktiválás is működik a felugró oldalon. No persze ez a tiltás esetén is felugrik, de az aktiválás kizárt, bár szerintem ezeket a csomagokat véletlenül nem is lehetne aktiválni...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #19945 üzenetére
A partnerek között a perc és SMS díjakban ritkán van különbség, az EU országokban például nincs is. Alapesetben a Világjáró EU roaming díjcsomagot kell használjad (ezt is ellenőrizheted és módosíthatod a My T-Mobile-ban), melynek díjai az EU rendelet alapján lettek meghatározva. Ha azt kedvezőbbnek találod, akkor átválthatsz Travel & Talk roaming díjcsomagra, aminek kedvezőbbek a hívásindítási díjai, de perc alapú. (A roaming díjcsomagok nincsenek hatással a belföldi díjcsomagodra.)
My T-Mobile > Előfizetések testreszabása > Hívások > Az Ön roaming díjcsomagja:
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
A T-Mobile engedélyezi a p2p forgalmat?
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
A Duplanet 400-at Domino feltöltőkártyás csomag + T-Home ADSL 1+ éves hűségszerződéses előfizetéssel igénybe lehet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC: RYZEN 7 3700X/5800X - 1TB-4TB NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC , R5 4500 , RTX 2060 Super , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6/i3-4005U/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Toshiba C50 laptop (15,6/i3-G4/4GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia
- ACER Predator CG437K
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen