- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Bennfentes kolléga tudna infót adni arról, hogy várható-e újabb Lumia 710 szállítmány? Egy ideje nem kapható a webshopban...
Előre is köszönöm!
-
tailor
őstag
Egy kis kedves infó, így, reggelre.
Köszönöm, hogy a majd' 10%-os havidíj emeléssel én is hozzájárulhatok ehhez a tendenciához!
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Mozaik S díjcsomagnál nem küldenek SMS-t, ha az adatforgalmam 80%-át elértem?
Ma jött az üzenet, hogy elértem a teljes adatmennyiségemet, viszont előtte semmiféle üzenet nem jött...
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Micro-SIM-es kérdésem lenne: számhordoztam a T-hez annó, tehát most Vodás SIM-em van, de hamarosan szeretnék készüléket váltani - viszont ebbe már micro-SIM kell. Ilyenkor mi történik, kapok egy ilyen SIM-et az eddigi, 70-es számommal? Vagy elvesztem a számom, és kapok egy tök újat? (Ez utóbbi nem igazán tetszene...)
Előre is köszönöm!
-
tailor
őstag
Nem mondta senki, mindössze annyi az észrevételem, hogy a többieknél már most van, ami itt nincs. Lehet, hogy lesz, de az is lehet, hogy nem. És engem pl. jó érzéssel töltene el, hogy ha átmegyek, egy frankó készüléket tudok venni az előfizu mellé, és nem kell függetlent vadásszak...
Szerk.: na abbahagyom a sírást mára
-
tailor
őstag
Valóban, ezt elfelejtettem. De ugye a G2 Touch kifutott, utód sehol... Egyéb típusnak meg se híre-se hamva.
F-ECT$: Vodáról váltanék, de amíg ott tele vannak jó kis készülékekkel, a T-nél nincs igazán olyan, amit szívesen megvennék
Úgyhogy most én is"gondban" vagyok. iP4 horror árú, nonszensz; SGS műanyag, vakumentes; Wave (még) nem győzött meg az oprendszerével, programkínálatával...
Hejj....
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek tudomása arról, hogy érkezik-e a közeljövőben új Android-os készülék a T-hez? Számhordozást szeretnék véghezvinni hamarosan, de nincs szimpatikus darab a listában... Viszont maga a rendszer nagyon bejön.
Előre is köszönöm.
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm jön hozzám Amerikából, és kint egy T-s telefont használ. Itthon szeretne bele magyar SIM-et, hogy olcsóbban tudjon velem beszélni / netezni (domino+domino net). Kérdésem, hogy működik ez így? Vagyis lehet magyar SIM-et használni a külföldi, ugyanolyan szolgáltatójú telóban?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest