Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Mit és milyen számra kell elküldeni, hogy aktiválva legyen az ingyen Facebook?
Asszem mindenféleképpen!
-
Sn[4k3]
senior tag
Én nem küldtem semmit, mégis behozza, igaz nekem 3675Ft van az egyenlegemen Azt hisze, 15Ftnak kell lennie.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok
Van valami baj a hálózat sms küldés küldés funkciójával vagy mivel? 45 perc késéssel kaptam meg az sms-t amikor be akartam lépni egy bank internetes felületére, 13 perc késéssel, amikor a My T-mobile felületére léptem be.
Tegnap is eljátszotta ezt.
Hívni tudnak.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Semmit, sehová. Böngésződbe kell írni a "0.facebook.com"-ot. Opera Minin nem elérhető, valamint aktív adatkapcsolat szükséges hozzá.
Legalább 15 forintnak azonban rendelkezésre kell állnia az egyenlegeden.Bővebben a T-Mobile oldalán.
(#18556) Egorov:
Szia!
Elvileg egy ki-be kapcsolás megoldja. Ha azonban ez újra előjön, akkor 1430, vagy személyes ügyfélszolgálat, lehetőleg T-Pontban.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
szente
addikt
Hali!
Ha Dominó SIM-et akarok venni, akkor megoldható, hogy később átvigyem az előző számom, vagy csak akkor lehet, ha megveszem a SIM-et?
Üdv.
-
Tomikapc
aktív tag
Üdv. A kérdésem, hogy sim kártyát mennyiért cserélnek microsim kártyára a nagy T-nél? Készülék vásárlás nélkül.
Tomikapc
-
1430
senior tag
válasz szente #18558 üzenetére
Új Domino SIM-hez nem tudsz számot választani, előre össze vannak "csomagolva". Legfeljebb kitesznek eléd pár SIM csomagot, amin rajta van a hívószám, és azok között választhatsz, később pedig nincs lehetőség számcserére.
Tomikapc
Előfizetői díjszabás 5.2. pontja (4064 Ft). Domino is ennyi.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz szente #18562 üzenetére
Persze. A számhordozás, mint lehetőség -a megfelelő feltételek fennállása esetén- mindenki számára biztosított.
De a tied egy köztes megoldás lenne, de nem lesz, mert:
ha most veszel egy Domino előfizetést, akkor annak a számát nem lehet a jövőben te jelenlegi számodra módosítani, ergo csak a jelenlegi számodat tudod áthordozni, s Dominosként használni.
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz szente #18564 üzenetére
Akkor rendeld a Domino SIM-et eleve számhordozással a WebShopon (csak SIM), és vidd be egy T-pontba a szolgáltatódtól kapott számhordozási nyilatkozatot (kétkapus), és add meg a rendelési azonosítót is a kollégának, aki "tovább löki" a WS rendelést.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
zebede
őstag
Hello!
Aranykártyás vagyok a T-nél.
Fiamnak nézegettem a Fun Aranytárskártya díjcsomag-ot, mert ebben elvileg ugye nem tudja túllépni a keretet.Ezzel a díjcsomaggal milyen készülékek és mennyiért vásárolhatók?
Mert semmilyen telefon árlistában nem említik ezt a díjcsomagot.
-
hermanyi
addikt
Urak BlackBerry készülék tulaj vagyok és érdeklődnék ,hogy a BIS szolgáltatás akciózása (2130 helyett 1100 huf) az csak a MédiaMánia élőfizetéssel érhető el .Vagy esetleg Mozaik díjcsomaggal is ?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Nietzsche_
tag
Technikai jellegű kérdés:
Ez egyébként pusztán annyi lenne, hogy CNR-ben, avagy ha úgy jobban tetszik SZ.A.R-ban (Számhordozási Adminisztrációs rendszerben ) WS azonosítót be kell írni (az átvétel rögzítés végén)? Csak mert WS-es jogosultsága szerintem igazán kevés T-Pontos kollégának van... Azt is tavaly decemberben kapták csak meg... hogy élnek-e még az más kérdés...
T-Pontban brutálisan ritka, h. valaki így kérje... ha már bemegy, akkor megcsinálják anélkül...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
A gyűjtött kapcsolat pontokat fel tudom hazsnálni Domino csomag vásárlására is?
Ha igen, hgy, mert a weblapon nem találok ilyen opciót.Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
1430
senior tag
válasz Nietzsche_ #18575 üzenetére
Egyrészt be kell írni, másrészt ezért is írtam T-Pontot, mert ott kell legyen jogosultságuk, az pedig, hogy nem értenek hozzá... az nem kifogás. Hívják fel a támogató csoportot, ahogy a Partner üzletek is teszik, akiknek nincs WS jogosultságuk.
Ha ők akarják megkötni a szerződést 4050 Ft-os áron, akkor az "asztalra kell csapni", mert nem a hozzá nem értésük miatt nem akarják megcsinálni (tudod, mire gondolok).szente
Nyilván azt kell választanod, hogy interneten keresztül akarod megrendelni, de a rendelésed egészen addig állni fog, míg be nem mész üzletbe, ahol lerendezed a számhordozást (ez kikerülhetetlen).hermanyi
Úgy emlékszem igen, de ehhez nem ártana megnéznem a belső anyagokat, szóval inkább kérdezz rá 1430-on.Bici
Nem.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Mitől függ a kapcsolatpontok növekedése? Illetve ha én Like díjcsomagban vagyok, havi 1500-2000-t fizetek, akkor elérhető az aranykártya vagy ez mástól is függ? Az előfizetés májustól van meg, azonban ezelőtt erre a névre, számra volt már kb. 4-5 évig Domino csomag. Jelenleg 244 pontom van és utolsó hónapban 36 pontot kaptam. Előre is köszönöm a segítséget.
-
hermanyi
addikt
válasz dedike #18581 üzenetére
Jelenleg Echo csomagban vagyok . De sajna nem a legjobbak a percdíjak és abszolúte nem tudom kihasználni a BB tudását .
Amúgy mi lesz júli 31 után? Augusztust leszámítva
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne mitöl van az hogy egyik hónapban 309 pont kell az arany szint eléréséhez ebbe a hónapban már 315 pont kell és folyton csak növekszik és ahogy értelmezhető a honlapon 315 pont kell még az aranyhoz, pedig tudtommal fogyni kellene neki!!!!! És már 2 hónapja ez van sajnos pedig biztos vagyok benne hogy volt fogadott hívásom ami alapján kapok kapcsolat pontokat! Meghallgattam a 1430-on keresztül is előző hónapban a kapcsolatpontjaim száma XY pont, tehát biztos hogy kaptam! Dominós számról van szó!
-
timea1991
tag
90ft-ért 100mb akció tart még?
-
őstag
válasz Technocool #18587 üzenetére
Régebben több pontot kaphattál, és ezek most elvesznek:
"6.1. A Szolgáltató a fenti 5. fejezet szerint a Kártyabirtokos részére kiadott Beváltható Kapcsolat pontokat az 5.4. pont szerinti
pontjóváírástól számított 24 hónap után törli a Kártyabirtokos pontegyenlegéről, amennyiben a Kártyabirtokos ebben az
időszakban a Programszabályzat 7. fejezetének rendelkezései szerint nem használta fel. (Lásd: Alapfogalmak / Elévülő pontok)" [link]"a T-Pontokban válthatóak be ... 1 pont = 1 Ft értékben." - nekem ez tetszik a legjobban. [link]
(#18588) timea1991: Tart még a 90 forintos akció (Kedvezményes havi díj az első két hónapban új előfizetőinknek). [link]
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Technocool #18587 üzenetére
& vgyuri
A Domino számok nem gyűjtenek beváltható pontokat, csak technikai pontokat, ami az arany vagy platina kártya megítéléséhez kell.
A havonta gyűjtött pontok közül az utolsó 6 hónapot a rendszer folyamatosan összesíti, és ha ez eléri a 360 pontot, jöhet az aranykártya. Mivel az új havi pontszám bejövetelekor az előzőleg 6. havi pontszám kiesik, így előfordulhat, hogy kevesebb pont jön be, mint amennyi kiesik, és összességében csökken a hat havi pontszám.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Kabu
tag
Sziasztok!
Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de kíváncsi lennék egy dologra:
Van egy T-mobilos-os mobilinternet előfizetésem, amit mostanában elég ritkán használok, de mivel aláírtam a hűséget, ezért szépen fizetem rá a havidíjat ( Net&Roll M)...
Kaptam egyik barátomtól egy Galaxy SII-es telefont, aminek egyetlen problémája, hogy a mikrofonja nem működik, minden más funkció tökéletesen fut, tehát hasonlóan, mint egy Tab-ot, tudnám használni ( netezni, navigációnak, fényképézőnek...stb )...
Arra gondoltam, hogy amennyiben beleteszem a mobilnet stick-jében található sim kártyát, akkor azzal vajon futni fog a net a telefonon is??
Számomra ez egy szuper megoldás lenne, de sajnos még pár napig nem tudom kipróbálni, mert a stick és a telefon pár száz kilométerrel odébb vabn egymástól -
legenda
igen, használhatod netezésre adott sim kártyát a mobiltelefonban!
esetleg konfigurálni kell majd egy megfelelő netes hozzáférési pontot - ha az automatikusan nem történik meg -, de nem ördöngősség az, egy perc az egész![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen