Hirdetés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz #51736960 #19198 üzenetére
Nem akarok csúnyát mondani, mert azt nem szabad. Pár éve tapasztaltam olyat , hogy az egyik volt munkahelyemen az egyik drága kollegina férje T dolgozó volt, és ő hozta a köteg A4 lapot tele nevekkel számokkal, mert a drága kollegina, hideg hívásokkal kereste akkor a kenyerét...
Ez most hogy van nem tudom, de ez több mint 4 éve volt... -
Varszegig
veterán
válasz ANDROID??? #19201 üzenetére
ez szerintem simán azonnali felmondási ok, sőt per alapja lehet nagyon komoly kártérítéssel. (alperes a dolgozó természetesen.)
-
ANDROID???
addikt
válasz Varszegig #19202 üzenetére
Így van, de mit lehet tenni ilyenek az emberek...
Nekem is titkos a számom, még is megtaláltak már telemarketing megkereséssel, amikor megkérdeztem, hogy honnan a f.szból jutott a számomhoz, rögtön ment a nyögés, és a gyors elköszönés...
Azzal lehet őket legegyszerűbben a sarokba szorítani...[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz ANDROID??? #19203 üzenetére
Vagy azzal, hogy előhúzza az ember a az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 14. § c)-t valamint 17. § (2) b)-t, megfejelve a 21. § (1) b)-vel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz ANDROID??? #19205 üzenetére
nincs interneted? kell, hogy legyen, hiszen fórumozol!
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan díjcsomag, amiben kedvezményesen adnak készüléket, DE szakció nélkül át lehet váltani azonnal Like díjcsomagra, vagy ilyenről ne is álmodjon a gyerek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
legenda
válasz ANDROID??? #19208 üzenetére
én tudom mit tartalmaz, de könyörgöm, konkrét paragrafusokat írt!
én nem szoktam ilyesmit röviden összefoglalni, mert a szöveget értelmezni kell, és a zanzákból jönnek majd a félreértések..stb!
picivel többet bemásolok ide, mint amit ő írt, mert szerintem ilyen esetben mind fontos lehet, illetve segíthet;
14. § Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél
a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
c) személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.
17. § (2) A személyes adatot törölni kell, ha
a) kezelése jogellenes;
b) az érintett - a 14. § c) pontjában foglaltak szerint - kéri;
21. § (1) Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,
b) ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik
tájékoztatást azért kérek, mert szeretném tudni, hogy miként került a birtokukba a személyes adatom, hogy visszafelé is elvarrjam a szálakat![ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Mercutio_
félisten
válasz djculture #19209 üzenetére
Igen, ezt tudom, de azt hittem van valami "kisbetűs rész" amit nem reklámoznak, de egyes csomagoknál megenged ilyet is a csomagra vállalt hűség esetén is
Sajnos úgy látom a csak előfizura vállalt hűség nem ér sokat a T-nek
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
St3ven
addikt
Köszönöm, hogy bemásoltad helyettem.
A törlésen kívül tiltakozni pedig azért kell, mert az arra való reagálásnak ha jól emlékszem 15 napos határideje van, szemben a törlés 30 napos határidejével, de javíts ki, ha tévedek.
Egyébként a szálak elvarrásával kapcsolatban; van valahol a törvényben egy paragrafus, ami a törlésre felszólított céget kötelezi erre, legalábbis "odairányban", azaz azokkal szemben, akiknek esetleg ők továbbadták az adataidat.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
DS39
nagyúr
nektek működik a *111# -es önkiszolgáló ügyfélszolgálat? tegnap óta próbálgatom és mindig azt kapom hogy technikai gond van, és próbáljam később.
-
szabogabor10
veterán
Nálam sem. 3 hónapja bejelentettem, mert nálam eddig sem működött. "A szolgáltatás jelenleg nem elérhető, kérjük próbálja meg később." üzenetet kaptam az 1-es gomb után. Kiderült, az ügyfélazonosítási rendszerrel van gond, ezért nem enged be. 3 hónapja nem történt változás. Most hétfőn újra bejelentettem, immár kicsit keményebb hangnemben. Lehet, hogy ezért állították le az egészet (legalábbis remélem).
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
DS39
nagyúr
köszi, akkor marad a telefonos megoldás.
nekem még júniusban működött. -
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok!
Nem tudom tudja-e valaki, hogy Galaxy Note-ra mikor adja már ki végre az ICS-t a T?? Már minden szolgáltató kijött vele rég, csak a T szórakozik. Már komolyan mondom lassan vicc kategória amit a frissítések terén a T művel. Június elején ígérték, hogy 2 héten belül kijön. Most már lassan augusztus van.
Kösz előre is a választ.
Romanes eunt domus
-
sch_a
addikt
válasz atillaahun #19220 üzenetére
Nekem átváltotta domino-ra a régi előfizetésem az ügyintéző, és úgy kötöttem újat, mert a régit felbontva túl "átlátszó" lett volna. Persze gondolom többeknek nagyobb gondot jelent a számváltozás.
Egyébként fasza kis csomag ez, gondolom így akarják megnyerni maguknak a leendő diplomásokat. Csodálom hogy nem nagyon hirdetik, ha az ügyintéző nem mondja, valószínűleg most se tudnék erről a díjcsomagról.
-
Mercutio_
félisten
Igen, voltam ma bent és arról tájékoztattak, hogy nem tudok új, vagy meglévő csomagot Like-ra módosítani, az csak új like csomag lehet.
-
vinikorn
aktív tag
A Samsung Galaxy W feltöltős telefont mennyibe kerül? Lehet úgy telefont venni a vodafone-tól mintha kártyafüggetlen lenne?
Köszi. -
legenda
válasz vinikorn #19223 üzenetére
héé, ez a t-mobile topic!
- ezen szolgáltatónál nincs forgalmazva a galaxy w!
- a vodafone témában biztos tudják a választ!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
DS39
nagyúr
most nézem hogy az online felületen már meg lehet nézni és módosítani a Domino 5 díjcsomag kedvezményes számait. végre
-
Gedeon31
addikt
Ez a telefon örökké az érkező telefonok között lesz vajon?
Samsung Galaxy S Advance
-
dellfanboy
őstag
kaptam egy hangpostás üzenetet felhívom a hangpostát de az 1234 jelszó nem érvényes, ami lehet azért van mert régebben is kaptam egy hangpostát meg akartam hallgatni és akkor azt hiszem el kezdtem személyre szabni a hangpostámat, de nem fejeztem be hanem félbehagytam. lehet akkor jelszót módosítottam de már nem emlékszek
röviden uj jelszót a hangpostához melyik menupontban igényelhetek? vagy csak személyesen 1430-at végigzongoráztam de erre nem találtam menüpontot.eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem Platina kedvezmények rendelkezem és Apple gépet akarom kihozni részletre szerintetek számítsak előlegre vagy jobban elnéznek a Platinánál e felett?
-
legenda
válasz Technocool #19232 üzenetére
szerintem (leg)jobban elnéznek, nem valószínű, hogy kérnek majd előleget!
persze nem lehetetlen, de nagyon kicsi az esélye!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Nietzsche_
tag
Ha az utóbbi fél évben nem volt korlátozás, akkor még inkább sanszos, hogy előleg sem lesz. Ha volt, akkor mobil előleg előtérbe kerülhet sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz984
tag
válasz Technocool #19232 üzenetére
Én arany kiemeltségi szinten vettem egy bő éve Macbook Pro-t. Nem kértek előleget. Elmaradásom sosem volt.
Iphone 6, IPad Mini, IMac
-
MasterMark
titán
Üdv újra
Egy kérdés: ha webshop-ból rendelek egy telefont előfizetéssel, akkor van arra lehetőség, hogy személyesen a T-mobilos boltban ott kifizetve vegyem át?Switch Tax
-
atila4
senior tag
Ha van egy Aranytárskártyás előfizetésem attól még lehet mellette még egy?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
gekkoman
csendes tag
Sziasztok!
Tarifamegkötés nélküli hűségem van még egy évig + rajta go!netM (-nél nem olcsóbb - azaz 1000Ft/hó) adatcsomag kötelezettségem.
Úgy alakult, hogy nagyobb adatcsomagra lenne szükségem (az apró go!net meg felesleges) - ráadásul külön sim kártyán. Kértem engedélyt mail-ben, hogy mostantól a go!net helyett az aranytárskártyás 2gigás (drágább - 2000HUF) csomagra lehessen hűbéresi kötelezettségem a következő egy évben.
Nemigen lepett meg, de elutasítottak valamiféle átlag dumával (válaszlevélnek túl sok köze nem volt a kérvényemhez). Így másodszor is bepróbálkoztam, nevén neveztem a dolgokat (ALKU), jelezve, hogy más szolgáltatónál nagyjából ugyanezt el tudom érni (digi/telenor 1500/1Gb), de jó lenne cégen belül megoldani.
Ekkor "technikai jellegű" okokra hivatkozva dobtak vissza. Elég merev álláspont, de ez van (ennyit a 8év "tagság" és aranykártya megbecsültségéről ).A kérdésem igazából az lenne a guruk felé: Fenti hűség mellett eldobva a hang csomagot átállhatok-e sima relaxnet M-re (4giga/4050Ft) mindenféle varázslat nélkül? Hiszen adatcsomagként nagyobb, mint a go!netM, szerződést nem bontok 24hónapon belül, tarifamegkötésem nincs, az pedig nincs kikötve, hogy hangalapú szolgáltatást fent kelljen tartanom. Ahogy nézem, lassan minden változtatás díjköteles "személyesen megjelenve" t-pontban, így online megoldanám, ha nem
fosnékfélnék, hogy megterhelnek 15/40ezer Ft-os kötbérekkel félreértelmezés miatt... Így jó volna valami megerősítés!
Köszi! -
Ben96
tag
Sziasztok!
2011.12.11-én vásároltam egy LG P920 Optimus 3D készüléket T-nél, problémák
előfordultak vele már akkor is de nem foglalkoztam vele, a hálózat
hibájának tulajdonítottam, nem a készülék hibájának. Túl sok hívást
nem kezdeményeztem, illetve fogadtam, a készülék egyéb képességeit
használtam ki. Amikor egyre többen panaszkodtak, hogy miért nem veszem
fel a hívásokat, az már nekem is furcsa lett, de nem csináltam semmit,
vártam az android 2.3 frissítésre, ami gyorsan megjött de minden csak még
rosszabb lett. Ekkor terjedt el a neten, hogy a készülék ICS
frissítést kap. Először úgy gondoltam megvárom, de amikor kiderült,
hogy csak szeptemberben várható meggondoltam magam /azóta decemberre
tolták/, beadtam szervizbe. Ezidőtájt kezdtem új munkahelyet keresni,
és az hogy a készülék telefon része 100%-os legyen, hirtelen nagyon
fontossá vált. A telefon rengeteg ghost call-okat produkált/ghost
call- hívnak, kicsöng, de nekem semmit nem jelez, a hívásról pedig
semmi értesítőt nem kapok/ , rengetegszer kifagyott, dobálta a
hálózatot. Az első alkalommal valamit cseréltek a telefonban, amitől
sokat javult, de még mindig nem volt elfogadható. Ekkor cseréltem le a
régi Westeles sim kártyámat is. A telefon továbbra is produkált ghost
call-okat, hálózatot dobott el és nem volt hajlandó újra csatlakozni,
kifagyott, sms-eket is eldobált, ami internetes bank használatánál
elég kellemetlen, fél óra amíg újra próbálkozhatok. Kipróbáltam,
amikor átraktam a sim kártyát egy másik készülékbe, ezek a problémák
megszűntek. A telefon ezután még háromszor volt szervizben, de csak
szoftverfrissítések történtek és tesztek amik alatt elmondásuk szerint
hibát nem tapasztaltak. Nos én a hibákat nagyon is tapasztalom, a
telefonomon általában 80-100 programot szoktam telepíteni, de mind
megbízható forrásból, marketből, a telefon szinkronizál /pl:Greader,
Gmail, Facebook, Google+ stb./, Wifi-t használ /WPA-2 PSK kivéve
amikor deep sleepbe megy, akkor eldobja/. Hívnak, nem jelzi ki. Utánna
felhívnak vezetékesen miért nem veszem fel, nézem a mobilom, az
szerint semmi nem történt, nem hívtak. Sms-eket nem kapok meg,
felhívom a bankom /K&H-t/, azok azt mondják T-Mobile hálozati hiba, a
telefon lefagy, ha hívnak rengetegszer eldobja a hívást 2-3 másodperc
múlva, majd nem hajlandó visszamászni a hálózatra, hívom vissza, de
amikor ki kellene csörögnie azonnal ledob, hiába próbálom akár 15-ször
is, ilyenkor újraindítás, ami vagy megoldja, vagy nem. Másik hiba:
hívnak, megjelenik a képernyőn a hívás, ami nem stock 2.3 android,
hanem az LG által személyre szabott hívás jelző képernyő, de nem tudom
felvenni, hiába nyomkodom. Megnyomom a képernyőzár gombot, lezárom,
majd újra megnyitom de ekkor már a stock 2.3 android hívásjelző
képernyő fogad, nem az LG-s, amit vagy fel tudok venni, vagy most sem.
Másik hiba, amikor belső folyamatok újrarendezése üzenetet kapok, viszonylag sokszor, ami után elvileg helyre kellene állni a telefonnak, de sokszor nem teszi, és újra kell indítanom.
Ezek a hibák nem állandóak, de léteznek, és előjönnek, többször mint
kellene. Tudom az android, és ez a telefon olyan mint egy számítógép,
azok pedig időnként kifagynak, újra kell indítani őket, de nem ez az
első androidos telefon a kezemben, és azokon SOKKAL kevesebbszer
voltak ehhez hasonló problémák. Amikor negyedszerre jött vissza a
készülék szervizből, és láttam most is csak szoftverfrissítés történt,
és a megjegyzés, hogy hibákat nem tapasztaltak a készülékkel,
cseretelefont kértem. T-nél azt mondták, hogy LG szervizzel kell kapcsolatba lépnem, ők döntik el. Írtam nekik egy emailt, de nem írtak vissza. Pár nap múlva felhívtam LG ügyfélszolgálatot, mondták eleve őket kellett volna hívnom, bekérték az adataimat, és hibaleírást kértek, amit elküldtem a webes felületükről. 1000 karakterbe nem fért bele, ezért csatoltam egy txt fájlba, amit jeleztem is. Később visszaírtak, a txt doksit nem kapták meg, kaptam egy email címet elküldtem arra is. Ez volt pár napja, utánna ők sem jelentkeztek, de hétfőn megint zargatni fogom őket. Viszont nem tudom elképzelni hogyan lesz készülékcsere, tudtommal már sem az LG, sem a T-Mobile nem forgalmazza a készüléket. A másik gond, hogy a T-Mobile megragadt az első bugos V21A 2.3 androidnál. A készülék topicjában olvastam, hogy azóta a készülékhez több, javított 2.3 -as firmware kijött, pár embernél jobb lett a mobil, de van akinél ez sem oldotta meg a gondokat.Szóval ilyenkor mi szokott lenni? Mi az eljárás? Valakinek tapasztalata?
-
legenda
válasz atila4 #19239 üzenetére
igen! 5 aranytárskártyás előfizetés lehet!
gekkoman; szerintem nem lehetséges, havidíjas előfizetésre írtál alá hűséget - adott hívoszámhoz -, nem pedig mobilinternetre!
[ Szerkesztve ]
-
gekkoman
csendes tag
Köszi. Havidíjas hűség, mobilinternet? Nem tudom.
Ez szerepel a "megállapodás"-ban:
1) a jelen Megállapodásban rögzített hívószámú Előfizetői Kártyára vonatkozóan a jelen Megállapodás hatályba lépésétől 24 hónapon belül az Előfizető/számlafizető oldaláról felmerülő okokból a szolgáltatás szüneteltetésére nem kerül sor, illetőleg az Előfizetői szerződést az előfizető nem mondja fel
2) a jelen Megállapodás hatályba lépésétől 24 hónapon belül az Előfizető/számlafizető oldalán felmerülő okból az adatdíjcsomag szüneteltetésére az Előfizetésen nem kerül sor, illetőleg az Előfizető/Számlafizető a szerződéskötéskor választott Go!NetM adatdíjcsomagból alacsonyabb havidíjú adatdíjcsomagba nem válthat át.Az én értelmezésemben (ami persze semmit nem jelent) fentiekből annyi kötelezettségem van, hogy nem mondhatom fel a szerződésem, illetve fent kell tartanom adatdíjcsomagot. Tudomásom szerint postpaid módban váltogathatók a netes - hang alapú díjcsomagok. Sok-sok évvel ezelőtt ez a hívószámom is NET csomagban lett véve, majd annak alkalmatlansága (GPRS éra) miatt hang szolgáltatásra váltottam bőven hűségidőn belül.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz MasterMark #19238 üzenetére
ha készleten van a termék, egy-két nap.
-
cris78
őstag
válasz gekkoman #19243 üzenetére
Nekem is hüségem van az előfizetésre és a go!net-re. Én próbáltam hogy mennék egy ezressel nagyobb tarifacsimagba és az 1gigás csomagot ezerért a go!net helyet. Hát a go!net miatt gondok adódnak. Hiába értelmezed úgy hogy neked kedvezőbb legyen,meg ezt meg is értjük,sőt szerintem az ügyintéző is megfogja érteni,hogy mit akarsz,csak a rendszer nem fogja. De próbáld meg telefonon vagy t pontban érdeklődni,az nem kerül pénzbe.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
gekkoman
csendes tag
válasz cris78 #19245 üzenetére
Hi! Tudomásom szerint nincs 1gigás csomag, az csak upgrage lehetőség. GoNet-ből Relax-ba tuti lehet váltani.
Az legkevésbé sem érdekel, hogy a problémáimat ki érti meg és ki nem, illetve, hogy a rendszer mire képes Az már inkább, hogy jogilag milyen lehetőségeim vannak, illetve milyenek nincsenek. A "rendszer" nem hibátlan, átlagosan évente 1-2 alkalommal adódnak gondok, jellemzően az én káromra. Ezeket vagy "egymás között", vagy harmadik fél bevonásával (távközlési felügyelet) eddig mindig sikerült orvosolni. Remélem most sem lesz másként! Igazad van, utánaérdeklődöm ott is, csak kíváncsi voltam, az itteni (cégen belüli) szakik mit mondanak! Köszi![ Szerkesztve ]
-
legenda
ahogy én értelmezem a szerződést, az rögzített hívószámú előfizetői kártyára vonatkozik, és adott esetben ilyen módon nem látok átjárást a két - jogilag és technológiailag is - elkülönülő szolgáltatás között, de ettől függetlenül kíváncsi leszek a szolgáltató hivatalos állásfoglalására, mert ha nagyon akarnak, akkor azért eltérhetnek a szabályoktól, ha az az előfizető szempontjából kedvezményes iránya történik, és nekik jogilag és technológiailag is van rá lehetőségük - kérdés, hogy akarnak és tudnak, vagy sem...
ettől függetlenül, én továbbra is a nem mellett szavazok![ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz gekkoman #19246 üzenetére
Én nem vagyok szaki :-) csak egy vásárló. Csak azt írtam le amit én tapasztaltam. Én is szabadulnék a go!net-től. Én is az m csomagban vagyok,most kipróbálom ha átváltók a nagyobb csomagba,megkapom e a kedvezményt. Aztán meg 3 hónap múlva visszajövök. ;-)
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
djculture
félisten
Megállapodásban rögzített hívószámú Előfizetői Kártyára vonatkozóan a jelen Megállapodás hatályba lépésétől 24 hónapon belül az Előfizető/számlafizető oldaláról felmerülő okokból a szolgáltatás szüneteltetésére nem kerül sor, illetőleg az Előfizetői szerződést az előfizető nem mondja fel
Azaz a hangalapú szolgáltatást nem tudod lemondani, mert 24 hónapig élnie kell, levan írva tisztán ebben a részben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen