Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
-
1430
senior tag
válasz Buster17 #18202 üzenetére
A hozzászólásom lényege az lenne, hogy téged nem dobott át a zéró oldal a "kért oldal nem található" oldalra a belépés után? Mert ha Net Start-od van, az 13 Ft/10 KB (1330 Ft/MB), és ez az oldal meg van pár száz KB, tehát simán elvihette az egyenleged.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
de ha vki 40-50k-ért vesz okostelót
Főleg, ha ez csak a kezdőrészlet, és a részletek még erre jönnek...
1430:
Jól láttam, hogy ha most Domino Web-ezek, akkor van 1GB is meg 3000-es feltöltési bónusz is?
Meg még valami. A levélben kiküldött aktiváló kód visszaküldésére mennyi időm van a SIM aktiválásától számítva?[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
-
St3ven
addikt
válasz Buster17 #18208 üzenetére
Úgy tudom - bár nem vagyok fent facebook-on, szóval nem nagyon érint a dolog -, ha valami beágyazott tartalomra kattintasz (kép, videó stb.), akkor az már nem ingyenes. Szóval ezért is éreztem ezt mindig is veszélyes játéknak.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
adam3
aktív tag
Helló!
A köv a problémám:
Tegnap váltottam Likeról Like 300-ra és úgynézki, hogy az összes hívásos beállításom elveszett. De ez nem is lenne baj, ha a My T-mobile-ban jól jelenne meg.
Pl. Hangposta ki van kapcsolva, de enneke ellenére ha valaki hív és foglalt vagyok, felveszi. Telefonon keresztül sem tudom kikapcsolni, mert azt az üzenetet kapom, hogy a szolgáltatóm nem engedélyezi.
Ugyanez a helyzet a hívószám elküldéssel is, be van kapcsolva a küldése, de ennek ellenére nem küldi el, és mindenkit rejtett számmal hívok.
Ötlet?
-
1430
senior tag
A hívásátirányítást a telefon menüjén keresztül akartad kikapcsolni? Mert ha így nem engedi, akkor az azért van, mert "alapértelmezett" átirányításról van szó és ezek szerint mégis aktív a Hangpostád, és valamit elnéztél a My T-Mobile-ban. Lehet esetleg a Hangposta csomagot nézted? Ha a Hangpostára egyáltalán nem tartasz igényt, akkor a 1430-ra küldöt -HANGPOSTA tartalmú SMS-sel tudod kikapcsolni, aminek hatására az alapértelmezett Hangpostára való átirányítás is törlődik. Ha a Hangpostára egyébként igényt tartanál (pl. kikapcsoltság esetén), de foglaltságra nem kéred, akkor az alapértelmezett átirányítást kell kiiktatni, de ezt csak ügyintézőn keresztül tudod megtenni.
Itt jegyzem meg, hogy ha a Hangpostát kikapcsolod, a Hívásértesítőre fog menni foglaltság esetén az alapértelmezett átirányítás, ha ezt sem kéred ilyenkor (de kikapcsoltság esetén igen), akkor ismét csak egy ügyintéző tud segíteni, hogy kikapcsolja az alapértelmezett átirányításokat.
Mellesleg ha nem engedélyezted még, de hasznosnak tartanád a Hívásvárakoztatást, akkor üsd be a *43# kódot és a hívásindító gombot (vagy a készülék menüjében is van ilyen engedélyezési lehetőség), így elsősorban bejön a második hívás is foglaltság esetén és elutasításkor jön létre az átirányítás (ha van beállítva foglaltságra).
A hívószám küldés hálózati beállításánál erősebb a készülék beállítás. Vagyis ha a hálózati beállítás szerint küldöd a számod a hívott felé, de ő mégsem látja, akkor vagy a hívottnak nincs hívószámkijelzése (tehát más számát sem látja) vagy a készülékedben van beállítva a tiltás. Utóbbit a készülék beállítások menüjében lehet átállítani, általában a "hívásbeállítások" környékén van ez a lehetőség.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Ismerős vett egy telót potom pénzért, bement a T-be, hogy rákérdezzen a letiltásra, hogy is van és számomra ezt a meglepő választ adták neki, ez tényleg így van? Már kezd engem is érdekelni.
"Most jövök a T-mobiltól, mert kellett vennem egy micro SIM kártyát, na ott megkérdeztem, hogy mi a stájsz van ha az ember vesz náluk hűségre telefont és aláír bármit is csomagra stb...Azt mondták, hogy csak is az embert terhel mindenféle felelősség ezzel kapcsolatban aki aláírta a szerződést, és a telefont SEMMI ESETRE SEM TILTJÁK LEbármi is van az emberkét keresik meg és hajtják be rajta a dolgokat!
2 esetben tiltanak telefont, lopás esetén ha az bizonyítható, vagy ha megberheled a telefont belülről és rajtakapnak"[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
őstag
Sziasztok.
Ha a webshop-on rendelek egy telefont, domino feltöltőkártyásan, akkor az jár valami kötelezettséggel a kártya iránt?
Csak mert nekem már van egy domino sim kártyám, azt szeretném használni, amit a rendelt telefonnal küldenek, arra nincs szükségem.
Ez így gond?
Meg lehet hozzá választani 60 díjmentes percet vagy 100MB adatforgalmat.
Ezek gondolom mint a küldött sim kártyához tartoznak majd.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
DS39
nagyúr
válasz werszomjas #18215 üzenetére
nem jár. elhasználod az újon lévő 990 Ft-ot (meg a 100 MB netet, amit csak elviekben adnak..) és aztán akár kukázhatod is. és használod a régi kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Something_ #18214 üzenetére
szerintem ha a telefont is részletre vette, akkor a telefont is tiltják. hallottam már pár ilyen esetet.
-
werszomjas
őstag
Köszi én is így gondoltam.
Esetleg eladni ér ezt a sim kártyát?
1000ft lebeszélhetőség + 100MB net + bontatlan, senki által nem ismert telefonszám sztem eladható.
Vagy az ütközik valamilyen törvénybe a T-részéről?
Még valami.
Most akkor a T-mobile a normál sim kártyát pénzért cseréli microSIM-re vagy ingyen? Mert olvastam hogy valakinek pénzbe került, másnak meg ingyen cserélték.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
St3ven
addikt
Hm, egész jó ajánlat, Huawei Ascend Y200 26% (!) webshop kedvezménnyel 25.000-ért.
Elgondolkodtató. Tudja valaki, hogy ez mióta/meddig van 26% kedvezménnyel?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
St3ven
addikt
Beszarás, akkor kellett volna nekem is. Meg vagy vele elégedve amúgy? Pl. ha hívnak, azonnal kiírja, hogy hívnak, meg még a telszámot-nevet is, vagy csak rezeg 10-15 másodpercig fekete képernyő mellett, mint mondjuk az én LG-m?
-
DS39
nagyúr
-
lsebestyen
addikt
üdv, most dominó mellé a 100mb-os csomagom van, de van az akció hogy 2hónapig az 500mb is 990ft. Nos ha én most arra átváltok, akkor lesz valami többlet költésg, illetve, valóban 990 forint lesz?
-
immi77
tag
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
bok92
addikt
Hello Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne,hogy a távszámlában hol tudom megváltoztatni a számla állapotát?
Mert van egy számla,melyet nem neten fizettem be,hanem személyesen, és emailben meg azt írták,hogy a számla fülek alatt megtalálom ezt az opciót.Na de ott én nem találtam semmit... -
St3ven
addikt
válasz dedike #18228 üzenetére
Akkor marad a hétfő, viszont akkor nem is kell a rendeléssel sietnem, még jobban utánaolvasok a telónak.
Viszont ha már itt tartunk, régebben olvastam itt, hogy ha neten rendelek dominóban, akkor egy rakás szám közül választhatok telszámot - ez még mindig így van? Fel fogja dobni rendelés közben a választható számokat, vagy hogyan?
-
zoli62
addikt
T-Mobile ugye még tért rá az új típusú harmadik generációs (500 névjegy) SIM kártyák forgalmazására?
-
St3ven
addikt
válasz dedike #18232 üzenetére
&werszomjas:
Köszi, most hogy mondjátok, tényleg mintha előfizetéses SIM rendelése esetére mondták volna itt a számválasztás lehetőségét!
Ja, igyekszem megrendelni még ma, mert keddtől már nem leszek itthon, csak még vacillálok rajta...
-
1430
senior tag
válasz Something_ #18214 üzenetére
Tuti, hogy számlaelmaradás esetén is tiltják, találkoztam már ilyen esettel!
Egész pontosan azért reklamált az ügyfél, mert befizette a tartozásait, és még mindig nem tud telefonálni. Hamar kiderült, hogy a készülék letiltás feloldását még nem indították el.adam3
Akkor kérd ügyintéző segítségét, majd az kiiktatja a Hangpostát.werszomjas
Az új Domino számra kapod a kedvezményt, de azt az átvételt követő 5 napon belül aktiválják és 30 napon belül használható fel, szóval igyekezned kell az eladással.
Amúgy ha csak odaadod a SIM-et pénz ellenében, ne lepődj meg, ha akár évek múlva rádront a rendőrség. Olyan megoldás is létezik, hogy együtt bementek üzletbe, és felhasználóként rögzítteted az új "tulajt", de hogy hiányzik e ez a macera a vevőnek...lsebestyen
Ha az elmult 90 napban nem használtad a Go!Net L-t és hónap végéig aktiválod, még biztos a kedvezményes 990 Ft-os áron kapod meg.immi77
Fejből nem tudom pontosan megmondani, de 3 dolog van benne. Egy játék, valamilyen tagság és ahhoz tartozó pontok. Ha jól emlékszem...bok92
Fizetéskor válaszd a "távszámlán kívüli" fizetési módot.St3ven
Péntek délig van időd gondolkodni, mert délután már át kell adni a szállítónak, hogy hétfőn kivigye.zoli62
Nem.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
őstag
Amúgy ha csak odaadod a SIM-et pénz ellenében, ne lepődj meg, ha akár évek múlva rádront a rendőrség.
Ezt kifejted bővebben?
A sim kártya eladása ütközik valamilyen szabályzatba??
Vagy arra gondolsz, hogy az eladott sim kártya ugye az én nevemen lesz és ha azzal valami történik engem keres a rendőrség?
üdv
-
Nordik
őstag
válasz werszomjas #18238 üzenetére
Azzal van a gond, hogy a Te neveden van és igen ha valami bűncselekményt követnek el akkor téged keresnek. Inkább add oda valamelyik családtagodnak vagy hagyd meg a fenébe, én is csináltam már néhányszor ezt, a kutyát nem érdekli, hogy ki használja azt a kártyát...
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz werszomjas #18238 üzenetére
Elég hüle a kérdésed. Persze hogy rád fogják törni az ajtót, ha a neveden marad az a sim kártya, amit bűncselekmények elkövetésének helyszínein használnak...
-
werszomjas
őstag
Köszönöm mindenkinek, bizonyos szinten ismerősnek adom tovább a kártyát, szóval ez a bűncselekmény elkövetése veszély nem fenyeget. (Meg egyébként is elég abszurd )
üdv
-
Gedeon31
addikt
válasz werszomjas #18244 üzenetére
Ha majd a TEK rádtöri az ajtót ne csodálkozz.
Én nem nem adnám oda senkinek a kártyámat. Te tudod mit csinálsz a felelőség is a tiéd.
-
balagedebr
tag
Érdekes találmány ez a webshop készletértesítő. Minden egyes alkalommal hajnali 2:09 vagy 3:09-kor jön az értesítő e-mail (nyilván alszok ilyenkor, ilyenkor érkeznénk meg a cuccok a raktárba?) és reggel mikor nézem már nincs a készülékből belőle megint Tud erre valaki valami megoldást? Azon kívül, hogy nem alszok éjszaka
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali!
Motorola Defy+ -ról lenne pár kérdésem. Kb. 1,5 héten belül szeretnék rendelni, de pár napja amikor néztem, akkor "Jelenleg a webshopban nem kapható, újabb készlet várható!" szöveg volt látható a telefon adatlapján. Most meg már lehet rendelni. Megtudnád mondani, hogy van e belőle akkora készlet jelenleg, hogy ha majd megrendelem a telefont, akkor nem kell várnom az újabb készletre? Illetve arról tudsz valamit, hogy árcsökkenés lesz e a közeljövőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen