Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most jutott eszembe. Ha a SIM kártyámat néha már nem érzékeli a telefon, mert régi&kopott, akkor a T-nél díjmentesen kicserélik?
Szerk.: És azt hogyan? Ha megmondom, hogy lassan 10 éves a SIM és megjárt már pár telefont, az nem elég nekik? Számom meg gondolom megmarad
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz dedike #18354 üzenetére
kellően régi sim kártya esetén, még külön győzködés sem szükséges!
staker; olyan régi kártya esetén az szokott előfordulni, hogy nem szereti néhány új telefon, fagyogat vele, de újabb sim kártyákkal nem!
a számod természetesen a régi marad![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
Plastex
csendes tag
Sziasztok!
Hátha van valami ötletetek. Relax 100 + GoNet S -ről váltottam díjcsomagot Mozaik XS-re. Megkérdeztem az eladó hölgyet, mivel az XS-ben van 200MB mobilnet akkor a GoNetet le lehet mondani, azt mondta igen. T-Mobil oldalára beléptem meg is találtam hogy GoNet S Aktiválva. Azzal a lendülettel kattintottam is a Lemondom gombra. Eltelt egy másfél óra és azóta a telefonom nem hajlandó felmászni a netre. "Mobilhálózat nem aktiválható Ön nem rendelkezik mobil adatszolgáltatási előfizetéssel" üzenetet dob a telefon. Most akkor hogy van ez ? Az oldalon kiírja hogy az Az Ön Mozaik XS díjcsomagja 200 MB havi adatforgalmat tartalmaz.
-
taky023
tag
Köszönöm a válaszokat!
Már rendelem is ingyenes kiszállítással a SIM csomagot, mivel sporthoz egy "gagyibb" telefont szoktam magammal cipelni okosteló helyett, de kicsit meguntam az állandó hátlap le akksi ki/be játékot.
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok,
Eddig nem volt rossz tapasztalatom a T-Mobile ügyfélszolgálatával, de ez most, hogy kapcsolatba is kellett, hogy lépjek velük, eléggé megváltozott.
A történet lényege annyi, hogy van nekem egy céges csomagom, amit apám cége biztosít az ő, és családtagjai számára. Ebben a csomagban már aranykártyás vagyok.
Szerettem volna vásárolni egy készüléket, úgy, hogy megtartom a jelenlegi csomagomat, újrakötöm a hűségidőt, és kérek mellé egy L-es netcsomagot. Mivel emlékeztem, hogy ilyenkor kell egy papír a munkaadótól, ezért bementem megkérdezni az egyik T-Pontba, hogy pontosan mi kell ehhez a művelethez, és mennyibe fog kerülni a készülék. Erre azt a választ kaptam, hogy a munkahelyi papír, és akinek a nevén van, az a személy, hogy meg tudjam vásárolni a készüléket. Azt is közölték, hogy rám nem a lakossági árak vonatkoznak, hanem az üzleti árlista, és így a készülék (Alcatel OT-995) 29900Ft-ba fog kerülni. Ez volt az állás csütörtökön.Miután beszereztem a papírt, ma bementem apámmal ugyanabba a T-Pontba. Sajnos nem volt a készülék olyan színben, amit szerettem volna, ezért nem tudtam megvenni, de gondoltam, hogy azért megkérdezem még egyszer a biztonság kedvéért, hogy mennyibe kerül. Ezúttal egy 44000Ft-os árat kaptam, ami megegyezett a neten is található lakossági árlistában szereplő összeggel. Miután mondtam, hogy legutóbb mást mondtak, közölte a hölgy, hogy nem tud mit tenni, ennyiért tudja adni a telefont.
Amikor hazaértem, felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy letisztázzam hogy mi a fasz van mégis. Az úriember kis várakozás után közölte, hogy rám a lakossági árlista vonatkozik, és hogy nem is kellett volna beszerezni a munkáltatói papírt ahhoz, hogy készüléket vegyek, és meghosszabbítsam a hűségidőt.
Most kellően mérges vagyok, mert kaptam háromféle információt, és úgy érzem, az lenne a minimum, hogy megvásárolhatom azon az áron a telefont, amit először mondtak. Nem nagyon tudom, hogy milyen további lépéseket tegyek, de baromi idegesítő az egész, holnap elutazom egy hétre, és szerettem volna ha már van addigra netem és telefonom.
Esetleg valakinek van tanácsa számomra?
Köszi, üdv.
-
zoli62
addikt
Kis insider info kellene, hogy várhatóan a promóciós GoNet-el mi lesz június 30-a után?
-
St3ven
addikt
Megjegyzem, a teló, amit rendeltem (Huawei Ascend Y200), kártyásan olcsóbb volt, mint új előfizetőként két év hűségre.
Sőt, a 2 év előfizetői hűségnél még drágább lett volna, ha az előfizetés mellett a netcsomagra is hűséget vállalok 2 évre.
Dominó ár (990 Ft lebeszélhetőséggel): 24 990 Ft
2 év hűség az előfizetésre / Nincs hűség díjcsomagra: 26 910 Ft
2 év hűség az előfizetésre / 2 év hűség a netcsomagra: 27 900 FtVannak itt furcsaságok.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
adm91
csendes tag
Sziasztok!
Több kérdéssel fordulok felétek. Az első az lenne, hogy szeretném lecserélni a telefonomat ami előfizetéses ami anyu nevén van. Viszont úgy szeretném hogy a számom megmaradjon és az előfizetés az nevemen legyen. Nem tom megoldható-e.
A másik, hogy díjcsomagot szeretnék váltani. Most az ECO XS van (durván egy hónapban 45 perc a kimenő meg olyan 10-20 sms, és fizetek 6 ezer körül). Megérné nekem a Relax 125 vagy egyáltalán válthatok arra ha az én nevemen lesz az előfizetés mert úgy néztem hogy az aranykártyásoknak van az, akkor viszont valószinűleg nem, és ha nem akkor ti mit tudnátok ajánlani.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Dicker
őstag
Helló!
Telefoncsere anyukáddal egy T-pontban, majd átírni a nevedre.
Ezek szerint az ECO XS neked már kicsi. Érdemesebb nagyobb havidíjú csomagot választani, amiből többet lehet lebeszélni.
Mozaik XS esetleg, ha diák vagy akkor a Like csomagok, hiszen azzal 3 telefonszámot ingyen hívhatsz, így ezzel csökkentheted a költségeket, ha vannak olyan emberek, akikkel gyakran beszélsz. De maradhatsz az ECO-nál is, csak nagyobb kiszerelésben. -
addikt
Szia!
Igaza van Dicker fórumtársnak, én is valami Mozaik (vagy ha lehetséges a Like, azt) díjcsomagot javasolnék. Ezek azért is jók, mert internetelérést is tartalmaznak!
Az előfizetés pedig a nevedre kell íratni, bár ennek anyagi vonzata is lesz (6096,- forint).
Jó szerencsét!
-
adm91
csendes tag
válasz Dicker #18378 üzenetére
Értem, akkor ezek szerint csak úgy tudom megtartani a számomat és hogy már az előfizu az én nevemen legyen hogy átíratom, hát ennek nem igen örülök. A like díjcsomagról lecsúsztam mert már dolgozom. A mozaikos díjcsomaggal is szemeztem. És még olyan kérdésem lenne, hogy nincs olyan díjcsomag ahol nem perc alapú a számlzás, mert sztem ez tök ratyi hogy beszélek 10 másodpercet aztán 1 percnek számlázzák...
Dedike köszi neked is -
addikt
Ezt találtam a programszabályzatban :
5.6. A T-Mobile számlafizető és/vagy T-Home egyéni Telekom üzleti előfizető személyében bekövetkező változás következményeként automatikusan elveszhet az arany-, platina kedvezményjogosultsági szint. Az érvényesség megszűnésének időpontjától kezdve a T-Mobile számlafizető és/vagy T-Home egyéni/ Telekom üzleti előfizető minden programmal kapcsolatos joga megszűnik.
Aztán, hogy ez mit jelent, majd 1430 megmondja...
adm91:
Publikus díjcsomagban sajnos nincs. Ahhoz valamilyen flottára lesz szükséged. Egyébként igen, valóban nem a legszebb dolog 10 másodpercért egy egész percet fizetni.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
Ne aggódj emiatt. Nem fog elveszni... T-mobile-nál szerződés szinten kezeli a rendszer, az új elő-, számlafizetőre való átírással nem tűnik el a kiemeltségi szint/a pontok... (T-home más tészta, ott ügyfélszinten működik és el is veszti az ügyfél egy szerződés(vagy szerződések) átírásnál a kiemeltségi szintet)
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz Nietzsche_ #18386 üzenetére
Akkor jó.
Ennek örülök.
Köszi. -
addikt
-
EczkE
veterán
Hali!
Ma univerzális feltöltéssel töltöttem kártyámra 10k-t, hogy majd perc jegyet vehessek a VOLT-ra. Ez ugye a vásárlásra fordítható kerethez került.
A kérdésem, hogyha nem használom mind fel, akkor mit tudok azzal a pénzzel csinálni? Vagy hol tudok még vele vásárolni? Hívásra, SMS-re is lehet költeni?
Asszem mindenféleképpen!
-
addikt
Szia!
Természetesen hívásra, SMS-re is felhasználható. (Pontosabban ez az alap, és e mellett használható még fel sok egyéb másra.)
Az univerzális egyenleg a Domino egyenleghez hasonló, előre feltölthető egyenleg, amely nemcsak telekommunikációs szolgáltatásokra (például hívás, SMS-küldés) használható fel, hanem Mobil Vásárlásra is.
Jó szerencsét!
-
Vangelis
nagyúr
Lehet hóközben befizetni számlát? Mert tettem fel lét szrt-hez és nem akarom, hogy számlazáráskor olyan sok legyen a számla.
THX
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
törölt tag
Hali!
Új telefont vettem és a "60 díjmentes perc hálózaton belül" kedvezményt választottam.
Mivel írva van, hogy: "Az ajándék kedvezményt az az első hívást követően 2 héten belül használhatja fel. Amennyiben az átvételt követően 30 napon belül nem indítja el az első hívást, a kedvezmény nem vehető igénybe." Ezért az lenne a kérdésem, hogy ha a *102#-et "hívtam" eddig, akkor már be is lett aktiválva? Remélem, hogy nem... -
kerlac
őstag
Nem tudjátok, hogy win7 64-eshez honnét tudnék leszedni egy web'n'walk manager programot??? Még régi 1.6-osom van, de nem látja a win7 alatt a sim kártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest