Hirdetés
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz szabogabor10 #19799 üzenetére
csak azzal az 1 év bolti + 2 év gyári garival nézed el, nem?
vagy előbbi - úgy elképzelhető adott ár, de úgy meg nem ajánlott vásárolni -, vagy utóbbi, de úgy - szerintem - drágább lesz az a telefon...TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne,hogy; Jelenleg előfizető vagyok a t-mobile nál,nem régen vettem telót tőlük,most, viszont lehetőségem lenne belépni egy flottába,ahol jóval kedvezőbbek a feltételek. Tarifacsomag hűségem nincs,ha z jelent valamit.
Tudja valaki,hogy,ilyen esetekben mi a t-mobile álláspontja?
köszi előre is! -
istnag
addikt
válasz runner 125 #19803 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm szépen
-
atila4
senior tag
Hali! Hogy van a T-nél ez a dolog? 2 hónapja vettem egy Galaxy S Plus-t. Azóta volt 2 kijelzőcserém. Ezen a héten kaptam vissza, de most, hogy nézegettem megint látom azt amiért cserélték. (lezárom a kijelzőt és felvillan pár pixel) Most vissza visszem és megint cserélnek benne vagy kapok egy újat, mert 3 hónap alatt 3-szor elromlott. Vagy hogyan műkődik ez?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a cuccról: [link] 4491Ft-ért venném RelaxNet M csomaghoz. Mennyit bír az akku? A sticket kell bedugni egy USB portba vagy a sim kártyát kell berakni ebbe a hotspot-ba? És hogy lehet megrendelni? Felhívom az őket, mondom hogy nekem van egy RelaxNet M netem és hogy meg akarom rendelni ezt a routert. Az ügyfélszolgálatos rögzíti és pár munkanapon belül jön a futár, kifizetem neki a 4491Ft-ot és ő meg ide adja a cuccost? Vagy hogy?
-
addikt
-
1430
senior tag
válasz bopeti98 #19808 üzenetére
És eszközzel (modemmel) vetted? Ha igen, 2 év hűséggel? Ha igen, másfél évnyi hűség után van lehetőséged készüléket váltani (ha addig arany szintre lép a hívószám).
Ha eszközt nem vettél, legkorábban 7 hónap után vehetsz új eszközt készülékváltással új hívószámhoz.
Persze megveheted a kiszemelt eszközt "listaáron, előfizetés nélkül" 23.275 Ft-ért.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz dedike #19811 üzenetére
Bakker, még nem hatott a reggeli kávé.
bopeti98
Ha letelt az 1 éves hűséged, utána vehetsz a hívószámhoz új eszközt, addig is marad a listaár (kisker akciós árlista).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
313313
addikt
Rákerestem, elvileg még nem kérdezték, ha mégis elnézést.
2 év hűséget vállaltam, szerződés kötéskor vettem telefont is. Kérdésem az, ha a 2 év lejár, csak utána tudok venni kedvezményesen telefont az előfizetéshez? Elvileg arany kártyás vagyok. Válaszokat előre is köszönöm.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
timea1991
tag
Térerő problémával melyik email cimre irhatok?
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Vettem a T-mobil webshopból egy Galaxy SIII-at sajnos feketén pixelhibás. 15-én kaptam meg a a csomagot délután 3 körül, tegnap vettem észre a hibát. A számlán kiállítási dátumnak 14-e van. Szerintetek még holnap kicserélik nekem egy t-pontba?
"Vigye be a terméket 72 órán belül egy T-Pontba, ahol kicserélik. A T-pontok listájához kattintson ide."
Nem 3 munkanap szokott ez lenni? Előre is köszi.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Csucsu88
tag
Tudja valaki, hogy a tmobilenál meddig tart ez a 90 Ft kétszer 30 napon át mobilnet akció?
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Csucsu88 #19818 üzenetére
Lap alján 1. pont. Dec.31-ig, vagy visszavonáig.
-
qdak
addikt
dupla, mod: miert nincs 3g/normalis terero gyorszemere mellet? sokszor csak 1 tornyot eszlel, es elmegy a terero is :S
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
sziasztok, kerdesem, mi kell meg h arany karis legyek ? kb 8 eve vok t mobilos, 5 ebbol leg elofizus, nincs aranykarim :S
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz dedike #19827 üzenetére
mennyit? 2500-3000, de ha porog az elet, akkor 5000, most valtottam nem jut esszembe a csomag 3000 havi + 1gb net 4000 ft a havim, otthonrol belepek majd megnezem, meg 1 voltam erdelyben minden napra kb 700 ft ot fizettem roaminger + ba holott azt irtak 1x kell fizetni anyit, de nem naponta asd
blueeye: elolvastam koszi
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
miért nem lehet helyesen, értelmesen írni.
-
Kiralylanyka
csendes tag
Sziasztok,
mi a tapasztalat T-mobile-al iPhone garis "javitas" tekinteteben?
Einsteinnek számos követője volt. Úgymint Zweistein, Dreistein... !!!!
-
legenda
válasz Kiralylanyka #19831 üzenetére
javítás nincs, csere van refurbished készülékre, amennyiben valós a probléma!
olyan helyen, ahol van raktáron adott típusból a fent említett cserés darab, ott akár azonnal cserélnek, egyéb esetben kicsit várós a dolog!
lehetőség esetén, érdemes szervizes t-pont megkeresése, ott nagyobb valószínűséggel van raktáron cserés készülék!TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Kiralylanyka
csendes tag
koszi, igen tudom, h nem javitjak, ez esetben egy 8 honapos 3GS-rol beszelunk, elvileg 2 hetet mondtak, az mostanaban jar le, koteles vagyok elfogadni a rossz de javitott iPhone-t mint "csere"? nem egeszen tetszik ez a megoldas, hogy oszinte legyek..........
-
legenda
válasz Kiralylanyka #19833 üzenetére
adott szempontból mindegy, hogy ténylegesen javítanák, vagy egy teljesen felújított és ellenőrzött készüléket kapsz, de utóbbival talán még jobban is jársz, én inkább akkor tartom fájónak az apple üzletpolitikáját, ha egy teljesen új készülék hibás/romlik el, és 3 napon belül is már csak felújított készüléket adnak - szinte minden más gyártó gyakorlatával ellentétben, akiknél is ekkor még teljesen új cserés készülék jár!
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Kiralylanyka
csendes tag
igen ez minden szempontbol erdekes.....azt nem tudom, hogy akarja cserelni, mert a srac ugy kezdte h a problema teljesen jogos, viszont nem igazan van mar 3GS, ergo Apple jofejsegetol fog fuggeni, h esetleg 1-el jobbra cserelik-e...o mondjuk a javitott verziot nem is emlitette...
-
legenda
válasz Kiralylanyka #19835 üzenetére
hivatalosan is árusítanak még 3gs készüléket - adott szolgáltatónál is -, meg vélhetően raktáron is tárolnak cserére szánt refurbished készüléket - akár valamennyivel a forgalmazás befejezése után is, pont az ilyen esetek miatt -, és ez a felújított készülék szinte teljesen újnak hat, minden problémás/mozgó alkatrészt kicserélnek rajta6benne, új borítást kap...stb, és még be is vizsgálják a végén!
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
ANDROID???
addikt
válasz Kiralylanyka #19837 üzenetére
Azért ez is milyen franko, hogy várni kell xy dolgok miatt..
Nekem az alca ment a szervizbe és kaptam addig egy samu Corby-t, de hogy miért nem tudtak legalább egy Ace-t adni... -
Kiralylanyka
csendes tag
válasz ANDROID??? #19838 üzenetére
hallod....kaptam egy olyan LG-t aminek nem mukodik a kozepso gombja, ami csak azert gond, mert mindenhova azzal lehet belepni, sms, telefon stb.....szerinted?)
-
KZP
őstag
1430-tól kérdezném, hogy a Média Mánia S díjcsomagban benne foglalt MobilTV iPhone felhasználók számára ugye korlátlan, nem 10 óra. A rendszer érzékeli, hogy iPhone-nal használom, vagy pedig az adott előfizetést "nézi", hogy iPhone-nal lett-e vásárolva?
Azért kérdezem, mert ha lecserélném az iPhone-t egy másik készülékre, akkor is tudnám-e korlátlanul tovább használni ezt a szolgáltatást.
Előre is köszi a választ! -
-
KZP
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
- Asus B365M-K + i5 8500 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz + Spire hütő Beszámitok!
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen