Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Totheground #19750 üzenetére
Most még, aztán (szeptember 1-től) 15, illetve 25 ezer lesz.
Jó szerencsét!
-
kamikaze18
csendes tag
Üdv! Szeretném megtudni hogy valaki tud valami ilyenről hogy T nem e foglya drágítani a alcatel ot 995 ös telefont ?
-
addikt
válasz gergo0007 #19752 üzenetére
Annyiért csinálják, amennyiért akarják. És ez még nem is kifogás...
(#19753) kamikaze18:
Húúúú.... Tehát a szórejtvény megfejtése utáni válasz az, hogy nem, nem tudja senki sem, hogy fogja-e drágítani a T az Alcatel OT-995-ös telefont...
Illetve egy másik értelmezés szerint, nem hinném, hogy rabja (foglya) lenne a T az áremelésnek...
Jó szerencsét!
-
Varszegig
veterán
válasz kamikaze18 #19753 üzenetére
ki kinek a foglya?
-
kamikaze18
csendes tag
Köszi a gyors választ hát igen a helyesírásom nem a legjobb !! bocsi!!
-
1430
senior tag
"...még mindig nem tiszta, hogy 2013.01.06.-a után mit kell tennem ahhoz, hogy ebben a flottás csomagban maradjak?"
Semmit. Minden megy tovább, csak nem lesz hűséged (nem lesz szüneteltetési tilalom a hívószámodon)."Ha vásárolok új készüléket..."
Megteheted, és megint lesz hűséged."...vagy a flottás csomagom mellé szeretnék egy GoNet M-es mobilnetet..."
Megteheted, akár most azonnal aktiváltathatod ügyintézőn keresztül, ennek nincs köze a hűséghez."...az mennyiben befolyásolja ezt az egész herce-hurcát?"
Amennyiben úgy veszed meg a készüléket 2 éves hűséggel, hogy vállalod, 2 éven keresztül használni fogod a Go!Net M-et is, akkor valamivel olcsóbb lesz a készülék, de nem csak szüneteltetési tilalom lesz a hívószámodon, hanem egy minimum Go!Net M használati kötelezettséged is.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
szabogabor10
veterán
Kedves T-Mobile-nál dolgozó kollégák!
Legyetek szívesek jelezni az illetékesek felé, hogy a 2011-es Sony Ericsson készülékekre (kivéve a Play-t) új frissítés jött, 4.1.B.0.587 verziószámmal. Légyszi minél előbb hagyjátok jóvá!
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Mercutio_
félisten
Ezt tudom használni egy root-olt ZTE Blade-ben csak netezésre, vagy így nem fog működni?
KRK-kre megyünk, ott free wifi-re lehet számítani pl. étteremben, KVzóban?Még egy kérdés: Médiamánia XS és ECO XS között mi a különbség?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nrbii
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit jelent pontosan, hogy lezártak egy tarifacsomagot? Ha jól tudom, azt jelenti, hogy akinek az van, továbbra is használhatja. Viszont ezzel kapcsolatban kérdezném, például ha számlás előfizetéssel újabb 2 év aláírásával készüléket akarnék vásárolni, azt már nem tehetném meg kedvezményes készülékár mellett a jelenlegi MédiaMánia csomag megtartásával, csak abban az esetben, ha magát a készüléket listaáron megveszem? Az már új szerződésnek számítana, és már csak például a Mozaik családból választhatok a további 2 évre?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
addikt
válasz Mercutio_ #19759 üzenetére
A kérdésed első felét nem tudom.
A másodikra: (MM XS illetve Eco XS)
Havidíj: 3000 illetve 1850 forint.
Adat: 150MB illetve nem tartalmaz.
Hálózaton belül: 32 illetve 36 forintos percdíj.
Hálózaton kívül: 37 illetve 39 forintos percdíj.
SMS: 32 illetve 36/39 forint, MM-ben 10 darab ingyenes.
Továbbá az MM XS tartalmaz 5 óra mobiltévét ingyen, a net túlforgalmazás esetén díjköteles.Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #19761 üzenetére
Ugyanaz a tarifakategória, ugyanaz a kedvezmény. Médiamánia M pl. megfelel a a Mozaik-nek - ennek megfelelően kapod a készülékkedvezményt is.
A legnagyobb előny viszont a Mozaik mellett, hogy ott már nem túlforgalmazható az internet (szemben a Médiamániával - utóbbinek így megvan a veszélye, főleg aktívabb internethasználat mellett). MM-ben viszont többrétű az extra (Mozaikban személyre szabható, egy ingyenes extra opció van).
-
addikt
válasz Nietzsche_ #19764 üzenetére
Tehát upgradelheti is a MM díjcsomagos előfizetését úgy, hogy igénybe veszi a tarifahűség vállalása miatti plusz kedvezményt is? Mert akkor az tök jó!
Valóban ez az egyetlen előnye a Mozaiknak. Bár az a lassítás utáni sebesség valami über gáz. Még szerencse, hogy van a Net&Roll 1GB mellé...
Jó szerencsét!
-
tylerddd
veterán
Csak e-mail frissítésre használom a 30MB-os netcsomagomat, de elég gyorsan elfogyott :S
A fő, a hotmail és a gmail fiókomat frissíti negyed óránként, a többit 2 órás időközönként. Még csempe sincs kirakva a Lumia 800-on, meg a mailekhez a képeket se tölti be, csak ha kérem.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Vangelis
nagyúr
válasz Nietzsche_ #19765 üzenetére
Hát volt olcsóbb is.
Nem tudni, hogy lesz e még a kínálatban?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dex02
tag
hello
T-mobil előfizetéses ZTE blade-nél (sweet dreams IV rommal) a 3g-t és mobilnetet h tudnám beállítani/aktiválni? apn beállításokra gondolok, h miket kell megadni pl szervercímnek, stb -
Lacika2332
csendes tag
Hali!
T-nél vagyok előfizetéses, de a hűségem már bőven lejárt, ezért gondoltam, hogy beújítok egy másik telóra. Belépek My T-Mobile-ba, és amikor arra megyek, hogy meglévő havidíjas akkor azt írja, hogy: Ön nem jogosult készülékváltásra. Viszont az új havidíjasnál enged telót venni. Megtudjátok mondani ez miért van? Bocsi a hülye kérdésért, teljesen sík vagyok e téren. -
tylerddd
veterán
válasz Lacika2332 #19774 üzenetére
Nem tudom a My-Tmobile hogy működik, de nekem egyszer azt írja, h vehetek új telót a jelenlegi előfizumra, máskor meg azt, h nincs lehetőségem erre!
-
addikt
válasz Lacika2332 #19774 üzenetére
Szia!
Szerintem nincsen még meg az aranykártyád, ezért van ez.
(#19775) tylerddd:
S ez milyen gyakran változik?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
tylerddd
veterán
válasz dedike #19776 üzenetére
Most, h feljött a téma, beléptem, most kiadta, h vehetnék. De kb. egy hete ott virított egy nagy X, h nem tudok a jelenlegi előfizumhoz új telót venni.
Amúgy novemberben jár le a két év hűségem, de úgy tudom, h 18 hónap után már vehetnék új készüléket, ami ugye letelt. Lehet, h ezért kavarodik meg?!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Lacika2332 #19777 üzenetére
Venni tudsz, de csak egy összegben.
Igaz, nem az volt a kérdés, amire válaszoltam.
Akkor viszont ott más probléma lesz.Szóval mit ír ki, mikor a meglevő előfizetésre teszel a My-T-ben?
(#19778) tylerddd :
Igen, akkor már lehetséges, ha van aranykártyád.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Mercutio_
félisten
válasz dedike #19762 üzenetére
Kösz, akkor az Eco XS csak a névhasonlóságra utazik - bár napidíjas net van benne de szvsz felejtős -, lényegében egy a régi ECO-nál hálózaton belüli perc- és sms díjakban rosszabb feltételeket tartalmazó díjcsomag-család
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lacika2332
csendes tag
Még egy utolsó kérdésem lenne mielőtt megrendelem.
Kiválasztom azt az opciót, hogy:2 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és díjcsomagra vállalt hűség nélkül, az előfizetés megújításával.
Rámegyek, hogy részletek és vásárlás. Ezt követően pedig már ezt írja:
Feltételek:
Jelenlegi díjcsomagja megtartásával
2 év hűség az előfizetésreNem értem, most akkor vállalok hűséget a díjcsomagra vagy nem
-
legenda
-
Rukongai
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam hogy van a T-mobilnál, olyan mobil net, aranykártyásoknak, hogy havonta 590ft, és 100mb adatforgalmat biztosít, túlforgalmazási díj nélkül. Ha jól emlékszem Kapcsolat Net Aranykártyásoknak a neve. Használja ezt valaki, tényleg működik, a leírtak szerint? -
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hogy milyen mobilnetek kaphatóak a T-mobilnál, amik azért olcsóak és nincs túlforgalmazási díj? Jó lenne egy a telefonhoz, de "csóró egyetemistaként" nem tudok rá sokat költeni. -
Coolmat
őstag
válasz Abysmal #19786 üzenetére
Szia!
Csóró egyetemista díjcsomag: Like. Olcsó percdíjak és havidíj, az olcsóbb csomagban 50MB, a drágábban 300MB mobilnet túlforgalmazási díj nélkül.
Szerk: Szeptembertől 1620Ft lesz a Like és 2690Ft a Like300 havidíja, de teljesen lebeszélhető marad, és a percdíjak ill. a mobilnet mennyisége sem fog változni.
[ Szerkesztve ]
-
péjé
őstag
sziasztok,
néhány stick fel van szerelve külső antenna csatolóval de nem találok róla sehol semmit.
olyan helyen vagyok h elkelne egy kis plusz dbi.
ismer vki ilyen antennát?
előre is köszi -
Coolmat
őstag
péjé: Az antennacsatlakozó típusa ezeken a stickeken többnyire CRC9, ilyen antennát keress.
Abysmal: Gondolom valamilyen flottás csomagban vagy ha az jobban megéri a Likenál. Ezesetben a kali által linkelt lehetőségek közül válogass.
-
bopeti98
őstag
Jó hogy már túlléptem 4GB-ot vagy 200-300MB-tal és még mindig nem korlátoztak le.
[ Szerkesztve ]
-
Coolmat
őstag
Próbálkozhatsz ilyen antennával, de nekem személyesen nincs tapasztalatom ilyesmivel, ez amúgy is inkább ebbe a topikba tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Most nézem.. Sony Xperia S PartNeroGSM-nél 1 év bolti+2 év gyári garival 102 ezer, T-Mobile-nál Domino csomagban 125 ezer? Nooormális?
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
runner 125
nagyúr
válasz szabogabor10 #19799 üzenetére
A T-Mobile nem telefonbolt. Szolgáltatást nyújt (az, h mellé telefont is van lehetőség vásárolni, csak plusz opció.)
A Partnero és egyéb sarki GSM áraival soha nem fog versenyezni, mivel az ilyen telefonboltok 99%-a "0 perces használt"-ként árulja a készülékeit, ÁFA nélkül.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen