Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Poultier #219207 üzenetére
OM646: belarusz összefoglaló videó felirattal itt, vagy ugyanaz a tartalom írásban emitt. Ha ebben is Bosch befecskendezéssel futott, akkor egész ígéretes, CP3 pumpa tartósabb fajta. Szívósor csappantyúkat le lehet dugózni olcsón. Balansztengelyes rész kiiktatható. Meg egy teljes csapágysor csere, új csavarokkal. Nem lehet nyerni.
OM651 hátul láncos, inkább kihagynám. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Poultier #219198 üzenetére
2.5 több jelentős nyűggel küzd, rád bízom, hol húzod meg a határt - ha foglalkozásmentes kell, nem ez a neked való (Nógrád megyében tudok szakit aki keni-vágja), 2.0 biturbo szintén ne, 1.9 PD az jó, sima egy turbós 2.0 TDI is okés (mindkettőnek lehet nyűgje, de nem önmegsemmisítő, mint a biturbo). Igazából a BiTDI is vehető, de csak ha már cserélték a motort és javított EGR hűtő verzió van benne, igazából cikkszámot kéne leolvasgatni meg kompressziót méregetni, ha nincs róla írásos bizonyíték hogy foglalkoztak vele... vagy ha mindent beveszel a kalapba, más opciód nincs is a kompresszió ellenőrzésen túl (ügyes szaki még az önindító áramfelvétele/feszültségesés alapján is tud relatív kompresszióra következtetni, akkor nem kell szétszerelni semmit), csak ilyen esetben vétel után egyből neki kell esni az EGR hűtő témának.
OM642 hibákról belarusz videó felirattal, és egy angol cikk. -
rbalint88
addikt
válasz
Poultier #217100 üzenetére
Fizikai keptelenseg. Roadster eleve nyitottnak tervezett, 2 uleses auto. 4 uleses az cabrio lesz, ami szuksegszeruen egy meglevo kemenytetos auto atmokolasa. Ebbol a legjobb elmenyt ado, amit tudsz venni, az egy BMW, lehetoleg E46 330i, kezi valtoval, sperrel. Bananra aztan legyen!
-
kisza25
félisten
válasz
Poultier #211783 üzenetére
Nekem 3db autóra 2,5 hónap alatt 2db hívás volt és ugyanennyi megtekintés, máskor 2nap/1hét, de max 2hét alatt eladtam az autókat
Fent van hahun, jófogáson, fb marketen, jóautókon, fb márkaspecifikus csoportban, fb hírfolyamban és az ár a kínálat legalja. Legolcsóbb 100ekm alatt futott autók, friss szervizzel, számlákkal stbaz egyik 956, a másik 1237 megtekintésnél tart -
hellomi
tag
válasz
Poultier #211789 üzenetére
En altalaban hetente megneztem az arakat, csokkentettem egyet es figyeltem a megtekintesek szamat megint egy hetig. Ha sok volt a megtekintes, hivtak is telefonon, maradt meg az ar, ha nem valtozott szamottevoen, akkor csokkentettem tovabb.
Eddigi tapasztalat alapjan az 1M alatti autok, vagy a slagerek(Golf kombi, Octavia kombi, Polo 1.2benzin) amik gyorsan elmentek, 1-2 het alatt, kb 5-600 megtekintes utan, a dragabb, nagyobb autok(pl utoljara egy Jeep Grand Cherokee 2.7CRD) azok inkabb 2500-3000 megtekintest szedtek ossze, mire jottek egy komoly erdeklodo aki meg is vette.
Bar van ellenpeldam is, egy 1.4es benzines feher Polot, ami anno a parome volt, 2 honapig hirdettunk, rengetegen megneztek, mar a legolcsobb volt, mire megvettek, kiderult, hogy azert, mert nem irtam ki veletlen, hogy van benne klima...
Illetve egy Q7-es Audit, egesz magas aron 2 nap alatt vittek el, valami 100 megtekintes utan. Pont jokor jott valaki, aki olyan autot keresett, eljott, megnezte, masnap hozta a penzt erte.
-
_drk
addikt
válasz
Poultier #211783 üzenetére
Az én fejemmel gondolkozva, hogy ilyesmi kocsit keresek csak nem dízelt.
- A motort nem ismerem így arról nem mondok semmit.
- 320k km az rengeteg. Már pörög a fejem, hogy itt már minden a végét járja, simán van benne egy milliós javítási költség is, aztán ránézek hogy dízel és akkor biztos is vagyok benne.
-7 éves autók már egész jól felszerelt mindegyik, de inkább a másik oldalról megközelítve: akarok venni egy megbízható suzukit, ott nem a felszereltséget fogom nézni.
- 3 millió ennyi km legalább egy nagy generál és lehet reménykedni, hogy nincs teljesen szét menve.Egyébként a jelenlegi gazdasági helyzet kivetülését is már őszre ígérték...
De Én egy "hülye vásárló" vagyok és nem értek hozzá!
-
válasz
Poultier #207680 üzenetére
Ki kell húzni az álmokból az utána megtartja részt
Attól még juttatás. Max ha olcsóbban jut hozzá mint a lízing végén a piaci ár akkor azért veszi meg hogy eladja (megint csak egy juttatás
).
Ezekből a mocikból ha nem jár állandóan rövid utakra isten bizony a peugeot féle dízelt venném (proace)... Az sem életbiztosítás, de az 1.0 renault turbo meg 1.2 peugeot turbo benzines... inkább ne, és én benzin párti vagyok erősen
-
válasz
Poultier #207592 üzenetére
Hát ja. Nem leptél meg sajna. Pedig mindig amikor megnéztem az 5008 belterét akkor tetszett. Aztán átmentem toyotához és vettem egy "igazi" toyotát.
De hétszemélyesben "igazi" toyota az highlander vagy még durvább árú valami ( land cruiser
).
Még mondtam volna a Honda CRV-t, de az igazán szükség 7 személyes (plusz csak 1.5t-hez volt ami kezdetben problémás volt, most meg azt hiszem már nincs is).
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Poultier #207584 üzenetére
Amire ránéznék; Citroen C4 Spacetourer (ha még van), Ford S-Max. Vannak még egyéb, olcsóbbnak tűnő alternatívák is, de azok inkább dobozos típusoknak az ablakos változatai. Kérdés, hogy mennyire kell a 7 ülőhely, mennyire lesz 7 teljes méretű felnőtt utaztatva vele? Esetleg olyan 5 üléses nem játszik, ahová besakkozható hátra is a három gyerekülés? Ha ez az opció is belefér, akkor pl. Skoda Kodiaq is szóba jöhet, ahogy látom.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Poultier #207586 üzenetére
Olcsók közül Fiat Doblo volt rendes faék 1.4 szívó vagy turbós motorral, ha csak benzines játszik, de ott pár éves a legfiatalabb is (hátha találsz áfásat).
Nem járnál jobban, ha zsebbe kapnád a pénzt, és nagycsaládos támogatással vennél valamit? Vagy rosszul értem és egy gyerek mellé van 7 üléses tervben? -
válasz
Poultier #207586 üzenetére
Kb a következő ami eszembe jut jogger után az az 5008-as, de az abban lévő motoroktól sem vagyok magam részéről elbűvölve (mondjuk ebben benne van hogy én a dízeleket nem szerettem, abban nem olyan rossz mint benzinesben). Pedig elég jó belülről. És ahogy nézem már rav4 árban van (amikor néztem utoljára jóval olcsóbb volt) majdnem... Persze Highlandernél olcsóbb (de az nagyobb is).
Már ha erről beszélünk és jó a dízel meg a doboz akkor Rifter és uncsitesói. Bár ha jól emlékszem már csak Toyota adja nem full elektromos változatot.
-
válasz
Poultier #202286 üzenetére
Nem fogtok elszédülni a sok lehetőségtől, van az erősebb, meg a gyengébb verzió (-kettős tömegű, kisebb nyomás, egyszerűbb turbó, intercooler, csak ötös váltó; de a pontos verziókat meg kell nézni).
Inkább a hátsó ülésekre figyeljetek, hogy pad vagy 3 külön álló verzió kell nektek, vagy kell e benti tetőcsomi, felső zárható tároló, panoráma ablak/befúvás, stb.molnarpeter: Akarod mondani Jogger? Egy sokkal frissebb cucc lesz.
-
rbalint88
addikt
válasz
Poultier #173406 üzenetére
motorfelújításra készülj fel, ez a mazda motor, ami szépen elkezdi enni az olajat. 100-300ezer között bármikor. szóval csak olyat vegyél belőle, amin már megvolt a felújítás és nem eszi az olajat azóta.
a saját fórumán nézz utána, hogy a tetővel szoktak-e nyűgök lenni, mert az tud még zsebbenyúlós lenni. -
Djuree
félisten
válasz
Poultier #149800 üzenetére
azigen.
hát igen, ember legyen a talpán akinek minden eszébe van olyankor. hiába alap az olajszint, lehet ilyenre nem is gondolnék h nincs benne elég olaj. legjobb többen megnézni ha van lehetőség, vkinek csak az eszébe jut az is.
meg ugye nekem most 22 éves a kocsim, abba semmi nincs, ebben a mazdában meg külön szervó olaj meg minden, nem is értek ezekhez az újabb verdákhoz.
megnézem,meghallgatom kb. ennyit tudok tenni. meg megnézem az olajat. -
-
Kornel
veterán
válasz
Poultier #149066 üzenetére
Erre gondoltam, ezért szűk a keresztmetszet.
Jó hangszigeteles jellemzően a prémium szegmens sajátossága, ahol ugye elég ritka az alacsony fenntartási költség.
Bár a fentebb említett Volvo jó lehet ilyen szempontból.
De a Mondeo is jó hangszigetelesű, és legalább tágas is.
2.0 benzin még megbízható is. -
Kornel
veterán
válasz
Poultier #129305 üzenetére
Teljesen jó lehet.
De ennyiért már veszel egy jó jazz-t is, az meg jobb gép.
Swiftből 1,5-ert mar patikat lehet venni, mivel láncos motor, vétel után folyadékok és szűrők cseréje, és mehet vele.
1,3-ban a váltó nyelestengely csapagya meghalhat, 60+k a javítása.
A korai példányok a csomagtartónal, potkereknel rozsdasodhatnak, volt rá visszahívás.
1,5-nél nincs ilyen gond, ennyiből kijön egy patika 1,5 GS is...
Vagy majdnem egy 1,6 sport is kijön
Ja amire figyeljetek, hogy úgy viszik a suzukit, mint a boltból a cukrot...
Casco+valami védelem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest