- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Fritz Teufel #282998 üzenetére
régebben iJoe is partner volt, valószínűleg az ő helyére rakták a T-t de a hivatkozást nem írták át
-
nagyúr
válasz #04230330 #282994 üzenetére
1 év gariig nincs gond, addig minden ok. Itt azzal lesz a gond, hogy 2-3 évben (ha 250k feletti a vásárolt termék) velük kell intézzet.
Ha ezen helyek közül vásárolsz, akkor viszont mind a 3 évig tudod vinni iStyle/iCentre/iStuff hivatalos szervizekbe
-
törölt tag
Sziasztok,
Soha nem vettem még újonnan telefont, ezért szeretném megkérdezni, hogy manapság mennyire jelenthet problémát, ha hazai GSM boltban veszek készüléket.
Nem sufni GSM-re gondolok, hanem mondjuk 10-20 éve működő cégekre. ( GSM palota pl.).Garanciális problémákra gondolok elsősorban.
Köszi
-
őstag
válasz Fritz Teufel #282989 üzenetére
88%-os aksi állapot nem tűnik drámainak három éves erős használatot követően, tehát azt saccolnám, hogy aksi csere után lesz plusz kb. 0,5 óra kijelzőidőm.
Egy Macre történő backupból történő visszaállítást meg is kezdtem, kíváncsi leszek, hogy javulni fog a sebesség, reszponzivitás. -
half333
őstag
-
Topikgazda
válasz half333 #282990 üzenetére
Nyilván a hirtelen esik 4%-ot ugyanannyira gáz, mint hogy egy évig ugyanazt mutatta. Egyik sem reális, gondolhatod. Lehet, aktualizálja az állapotot, azért esik egyszerre többet. Jobb lenne lineárisan, vagy jobban lekövetve a használati szokásoknak megfellően, de ez nemigen jött eddig össze az iOS-ben.
-
half333
őstag
Üdv! Mennyi volt eddig a legminimálisabb akku % amikor ki cserèltettètek? Nekem jelenleg 76. 2 évesen vettem (állitólag), aztán 1 évet használtam. 83% volt mikor vettem hirtemel leesett 80-ra 1 évig, utána hirtelen esett megint 4%-ot. Nem értem h eshet egyszerre 4-et! És kiírta h szervíz (alig húz ki egy napot)
-
Fritz Teufel
addikt
"időnként idegesít az akku relatíve gyors merülése" - erre gondolom az akkucsre megoldást jelent, de meglepne ha magadtól ezt nem sejtenéd
"iOS akadozgatása" - ezt az akkucsere nem valószínű, hogy megoldja
A megoldás eggyel felettem...[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
őstag
válasz Fritz Teufel #282986 üzenetére
"időnként idegesít az akku relatíve gyors merülése, (Tekekom és Voda simmel használom + Apple Watch) iOS akadozgatása "
-
őstag
Sziasztok,
három évnél kicsit idősebb iPhone 11 Pro-m aksi vagy teljes cseréjén gondolkozom az elmúlt időben. Nagyrészt elégedett vagyok a telóval, csak időnként idegesít az aku relatíve gyors merülése, (Tekekom és Voda simmel használom + Apple Watch) iOS akadozgatása A iOS akku kapacitás szerint 83%, Cocount Battery szerint 88%-on áll.
Ahogy olvasgatom a topicot 13-as széria bármelyik változatára váltás nem hozna egetrengető változást, újdonságot (iPhone 3G óta használok iPhoneokat heavy userként) semmilyen tekintetben így fontolgatom a CareCenterben történő akksicserét, rendszer visszaállítást mentésből.
Aki cseréltetett aksit, csinált restore-t, annak megoldódtak ezek a problémák?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sys85 #282966 üzenetére
Jogos bár ugye az acél keret lehet jobban kezelt mint az alu, erősen tartok azért a dologtól
—
AppleKingtől aki rendelt áfa mint van? Automatába rendeltem, fix áron jön vagy arra még megy az áfadifi?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Doki42
őstag
válasz Luck Dragon #282962 üzenetére
Slow shutter
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
esbii22
őstag
válasz Dewildoe #282976 üzenetére
Siessetek mert március 1-tol emelkednek az árak. Ajánlom a Care Centert, hivatalos szerviz gyári akksit kapsz. Én szervizfutarral cseréltettem, ha vidéken laksz ez egy jó opció. Csütörtökön vitte el a futár pénteken odaért hétfőn kicserélték kedden kaptam vissza. Szóval ha hétfőn adod fel akkor még a héten megkapod. Ha tudjátok nélkülözni a telot. Összesen 33ezer ebből 4 ezer a futár 22 az akksi a többi munkadíj. 10-12 ezerrel emelkedik az akksi csere márciustól.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Dewildoe
csendes tag
válasz xhege #282969 üzenetére
Heló. Én kb. 1 hónapja vettem az asszonynak egy használt 11-et ö is hasonlóan gondolkodott mint a tiéd olcsó Xiaomi-kat használt ez a teló fényévekkel gyorsabb meg jobb képeket csinál mit a 150-200eur-ós telók és remélem tovább is birja majd vele. Az aksit lassan cseréltetni kell mert 81%-os de még igy is elég jól birja
-
Sungoo
addikt
Ma megjött az legújabb frissítés első bugja. A telefon csörög, óra jelez, telefon rezeg, de zárképernyőn kívül semmi. Nem lehetett felvenni.
-
xhege
veterán
Szerintetek érdemes lehet még iPhone 11-et venni. Az asszonynak kellene, de nem hajlandó "drága" telefont használni. Szerintem a legjobb vétel egy sima 13 lenne neki, mert azzal még jó sokáig el lehetne. Jól számolom, hogy a 11-re még jönni fog az IOS 17 és 18 is?
[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
1. iPhone 11-nél észrevettem hogy telefonáláskor 2-3 percenként van egy kb 5 mp-es szünet, amikor megszakad a vonal, azaz nem kapcsol szét csak nem halljuk egymást. már 1-2 hónapja ez van, betojtam hogy a telefon rossz, de csináltam egy viber hívást, ott nem jelentkezett. Mi lehet?
2. Yettel fizikai sim-et használok, de kellene egy "eldobós" telefonszám is pár hónapra, gondoltam veszek egy kártyásat a Yettelnél. Azt lehet úgy hogy eSim? -
veterán
válasz Micsurin #282963 üzenetére
Azért elég csalóka a reddit-ből kiindulni,hiszen csak azok írnak oda akiknek baja van és valószínűleg ők vannak kevesebben,csak ugye ha 100 postból 100 ilyen hibáról ír akkor soknak tűnhet.
Cimborám fekete 13-ja 2héttel öregebb mint az én fekete 13 Pro-m,
17 és 16 hónaposak most.
Egyikünknél sincs semmilyen lepattogzás. -
esbii22
őstag
Ha a telefonon szeretnék bétázni, az a órára is hatással van ? Tehát akkor ott is a béta szoftvert kellene használnom?
-
Micsurin
nagyúr
13-asoknál mennyire gyakori a festék pattogzás? Belelapoztam a redditbe kíváncsiságból és aggasztóan sokat jött szembe
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
senior tag
válasz burgatshow #282958 üzenetére
Igen, az éjszakai módot azt tudom.
Live photo-nál pl. az elmosott vízesésre gondoltam.
Így. -
Fritz Teufel
addikt
Nagyon kíváncsi lennék, hogy a Google Camera (GCam) mit hozna ki a 14 Pro Maxból
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
senior tag
válasz Luck Dragon #282955 üzenetére
Ha hosszú expozíciót szeretnél, akkor a live photo-nak van egy ilyen beállítása.
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #282955 üzenetére
A gyáriban nem lehet, csak automatikus.
-
Lenne egy láma Kérdésem, kamera alkalmazásban a záridőt hol tudom állítani?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
umfrider
senior tag
válasz norbertoth #282949 üzenetére
Azt nem mondom, hogy normális, de fogyasztóként mit lehet tenni egy 3,5 éves készülékkel?
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
-
aktív tag
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 6s Plus-om. kb 5 éve vettem. Már akkor is 90% alatt volt az akkuja.
Néhány éve még kb 83-87% között lehetett az akkuja.
Pár hete egész gyorsan lemerül ugyanolyan használat mellett.
Nézem az akku kondíciót. Már ki sem ír semmit, csak hogy cserélni kellene szervízben.
Ha lemegy a kondíció 80% alá, akkor cserét ír ki a IOs?
Meg akartam nézni az akku töltöttséget napi felbontásban, hogy nem-e valami progi szívja le, de így nem tudom megnézni.
Nem tudom mennyi egy akku bele, vagy hogy még kapható-e egyáltalán. Gondolom eredetit javallott csak és hivatalos szervízben cseréltetni.
Van esetleg külső appos akku figyelő progi? -
Abassc1982
kezdő
válasz kakuk.tamas #282947 üzenetére
Rendben köszönöm szépen a segítséget.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Abassc1982 #282946 üzenetére
Nem lehet, mivel nem valódi skinezést csinál, hanem csak parancsot az eléréshez.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Abassc1982
kezdő
Sziasztok.
Új vagyok iPhone témában.
Meg lehet azt oldani hogy letöltött és beállított téma ikonnál lehessen látni az értesítést? Hogy az ikon sarkában ott legyen az értesítés száma?
Gyári ikonnál van, beállított ikonnál nincs. -
umfrider
senior tag
válasz norbertoth #282941 üzenetére
Ne is mond… le is cseréltem
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
nagyúr
válasz norbertoth #282941 üzenetére
néha jót tesz neki egy iCloud Backup & Restore - én főverziót mindig így váltok
-
norbertoth
senior tag
Egyszerűen hihetetlen hogy az ios 16-óta olyan laggok, reccenések, döccenések vannak az i11 pro max-omon, mint ha egy 7 éves iphone lenne...
Anyum SE telóján nincs ilyen...[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Kommy
veterán
válasz alba-regia #282938 üzenetére
Apple Watch Series 1 és újabb modellek mind tudják.
[link][ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Apple Watch SE (2022) tud NFC fizetést (Apple Pay)?
Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de a leírásban nem találom sehol. Előre is köszönöm a választ! -
nagyúr
válasz gxcman #282934 üzenetére
nekem is van iPhone 7-em, pont ugyanazt tudja, mint a nagyobb társai, csak picit lassabban
1) az iOS eleve a legbiztonságosabb rendszer, ha nem frissült volna 1 éve, sem lenne semmi bajod a mai napig, DE...
2) annak ellenére, hogy már iOS 16 van, rendszeresen kap frissítéseket a 15 - pl pont nem régen (pár hete?) jött ki a 15.7.3 egy újabb adag biztonsági befoltozássalmutass egyetlen másik mobileszköz gyártót, aki még ad ki naprakész frissítéseket egy HÉT (7) éves készülékhez egyet sem fogsz tudni mondani, szóval egy pillanatig se aggódj a biztonság miatt
[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
válasz MasterMark #282916 üzenetére
Milyen takarékos mód ? Nem jelez semmi ilyet, túlmelegedés meg nincsen.
-
gxcman
tag
Szoftverfrissítés.
Sajnos i8 előtti a telóm, így csak ios15.xxx szoftverrel tudom használni.
Így is biztonságosnak tekinthető a teló, vagy csak akkor ha ios 16.xxx szoftver van rajta?
Vagyis jár-e ...ha igen milyen hátrányokkal ha nem ios 16 van a telón?Amire gondolok, pld okos eszközök párosításakor,használatakor követelmény lehet az ios 16...stb
De bitonság szempontjából, ha NAGYON alap dolgokra van használva a teló, érhet -e kellemetlen meglepetés ios 15 miatt.Vagy rosszul gondolkodom ez ügyben?
Ha inkább ios 16 akkor telócsere kell.... -
Wajk
addikt
válasz Dahsur #282923 üzenetére
ha ennyit esett szinte biztos, hogy már cserélve lett. De az is tény, hogy 100-90% között hamarabbi eszi a százalékokat, mint majd 90% alatt. Szóval amúgyis ez az egész annyit is ér. Ha garanciális a telefon foglalkozz vele, de ha nem akkor meg használd és inkább ha anomáliákat tapasztalsz (alacsony üzemidő, kikapcsolás) akkor majd foglalkozz vele és rakj bele megfelelő helyről akksit. Addig meg ne foglalkoz a százalékokkal hanem használd, élvezd a telót
#282931 Big_Boss: egyet értek, én is így töltöttem hat évig az előző telefonom, és akkumulátor csere nélkül megúsztam
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
esbii22
őstag
válasz ittakary #282927 üzenetére
Évek óta éjjel töltöm a telefonjaimat vezeték nélküli töltővel, soha semmi gond nem volt. 83%-os volt két évesen az iPhone 11 akksija mikor cseréltettem. Simán bírta a napot. Elég sokat telefonálok a munkahelyen, és mivel ment az iPhoneba a céges számom novemberben, ezért döntöttem úgy hogy kicserélem, úgyis még két évre tervezek vele.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
- 3uTools nevű programmal Windows-on meg tudod nézni hogy cserélték e az akkut
- valószínűleg 1 évnél idősebben vetted, és az akku mindig 1 év után kezd el esni, amire lehet, hogy a te szokásaid még rájátszottakpár tanács: ne merítsd 20% alá és ne hagyd éjjelre a töltőn, inkább este hazaérés után egyből töltsd fel 100-ra és lefekvés előtt vedd le
-
mazsiii92
aktív tag
Nekem van egy 3,5 éves céges i8-am, az elmúlt másfél évben nem esett semmit a %, pedig egyébként vállalhatatlan már. Szóval elég random..
Írtad, hogy használtan vetted a 11 Pro-t. Mikori vásárlás? Mert ha már több mint 1-2 éves telefonról beszélünk, akkor ha tippelnem kellene.. már cseréltek benne akksit különben nem lehetne 100%-os (legalábbis elég ritka, hogy 1 éves telefonnak 100%-os), és ha nincs számlád róla, hogy hivatalos APR cserélte gyári akksira, akkor az utángyárott akksi okozhat ilyen anomáliát, meg ennél rosszabbakat is.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Dahsur
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég - kb. 1 hónapja - vettem használtan egy 11 Pro-t. Az akksi 100%-os volt, jelenleg 95%. Általános napi használatban van, viszonylag jól is bírja (kb 1,5 nap), de nem értem, hogy hogy sikerült ennyi idő alatt 5%-ot romlani az állapotának?
Feleségnek 11 Pro Maxa van, amit tavaly nyáron vettünk 86%-os akkuval, most 84%, pedig ő aztán gyötri a telót rendesen. -
Noxy
veterán
Mondjuk ha úgy kezded a kérdést hogy hetente változó műszakban dolgozol, akkor könnyebben megérti mindenki a heti ébresztő beállítási gondodat.
Ezt csak app-l tudod megoldani, amivel havi bontásban is lehet az ébresztőt állítani.
Ha meg nem akarsz app-t venni, vagy állandóan a tárcsát huzigálni, akkor ott a naptár app. Bármelyik napra, (óra perc) előre betudod állítani a hangjelzést.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Fritz Teufel
addikt
Köszi, mert már azt hittem én vagyok a béna és hülyeségekkel segítek.
Két külön ébresztési profilom is van. Egy a munkanapokra, egy pedig egy alkalmi ébresztő, ami csak akkor aktív, ha szükség van rá.
Egyszerre is működik a kettő, egyszer véletlenül bekapcsolva hagytam és mint a két ébresztés működött egyszerre.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
umfrider
senior tag
válasz exoduss #282913 üzenetére
Szia
Ha picit vissza olvasol, az elmúlt 2 hétben több személy részéről is felmerült a kérdés. Használd a keresőt több kulcsszóval.
1 hete használok 14 plust 11 pro max után. Leírtam tapasztalataimat3,5 évig használtam 11 pro max-ot
Sokat hezitáltam, hogy megvárjam-e a 15-öt
Végül azt figyelembe véve, hogy most mennyiért tudtam eladni és vélhetően drágább lesz a 15-ös széria, megérte[ Szerkesztve ]
-
Joachim21
őstag
válasz kakuk.tamas #282915 üzenetére
Én is várnék, bár ahogy keringenek a hírek, hogy szeretné széthúzni specifikációban is a termékpalettát az Apple, így terelve a drágábbak fele a népet, úgy el tudom képzelni, hogy a 15 is ugyanaz lesz a végén mint a 13. Legalább is hardveresen és a nagy újítás kimerül a szigetben notch helyett.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz exoduss #282913 üzenetére
11-ről 14-re váltani igazából 2 széria kihagyást jelent, annyi, hogy 1 évvel tovább lesz support (ami vicces annak fényében, hogy a 13 és a 14 ugyanaz…).
Ha nincs nagy problémája a 11-nek, és október-novemberig kihúzza még, én aludnék a helyedben pár napot a dologra.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Karcub
senior tag
Sziasztok! Miért van az, hogy állandóan leveszi magától a fény erőt úgy, hogy nincs is beállítva az automatikus fényerő állítás?
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Egy iphone 11-est szeretnék cserélni.
Az lenne a kérdésem, hogy egy 14-es modellre már megérné-e a váltás?
A pro modellek engem nem érintenek, mivel nem tudnám úgy kihasználni hogy az nekem megérje.
A 14-es nyújt annyival többet hogy megérje a váltás, vagy esetleg várjak még a 15-ös megjelenéséig? Bár gondolom túl nagy előrelépés az sem lesz, visszagondolva az elmúlt 2-3 évre. -
niof
addikt
Igen, de én nem ezt szerettem volna, hanem azt, hogy csinálok egy komplett hetit (hétköznapokra), a másik mellé, és azt aktiválom, amelyik épp kell.
Ebben az esetben, ha be akarom jelölni bármelyik napot, közli, hogy arra a napra már van időzítés, akarom e módosítani, és az úgy nem jó.
Mindegy. Mivel nem találtam külsős appot, még csak hasonlót sem, marad a tárcsa huzigálása. Ami mondjuk nem ideális, de legalább a megszokott módon működik.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Pocpet
csendes tag
válasz mazsiii92 #282895 üzenetére
Szerintem tökéletes. Ez a harmadik telo, amin gyári bőr tokot használok, 12pro, 13pro és most a 14pro-n is az van. Strapabíró, szerintem szép is, a kamerát is védi. A por sem megy be mellette, ahogy itt sokan panaszkodnak különböző tokonál. Én nem is vennek mást, igaz, nem a legolcsóbb.
-
nagyúr
vadonat új 14 Pro Max - gyárilag karcos kijelzővel
szombaton lett kibontva, azóta kb 30 percet volt kézben, konkrétan még töltőre sem volt rakva, tehát saját hiba kizárva
Csináltam róla Youtube-ra videót is: [link]
1) csak éles pontszerű fényforrásnál pl zseblámpa, fejlámpa fényénél látszódik, normális lámpafénynél SEMMI nem látszódik belőle
2) nem karc, köröm nem akad meg benne, sőt ha a felszínt világítom meg semmi sem látszódik
3) bizonyos irányból nézve úgy néz ki, mintha egyenesen repedés lenne és nem karc, ami még ijesztőbbHolnap hívom közvetlenül Apple-t próbálok kérni egy cserét. Ha onnan elküldenek akkor egy kör APR szerviz, ha ott sem lesz semmi, akkor sajnos nem tudok mit csinálni. Elállás nem játszik mert céges számla volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jorus #282904 üzenetére
Nekem a kedvenc tokom a Speck Presidio 2 Pro.
Marha jó kézben fogni,jó tapintású a tok,az élei is kellemesen ívesek.
Jobb érzés mint a gyári szilikon,vagy az ESR Metro bőrtok,plusz jobban is véd.
És végre tudom rendszeresen használni mert lecseréltem a magsafe-es tartót a kocsiban egy Spigen TMS24-re,így nem kell a magsafes tokokhoz ragaszkodnom.
Fémipari cégnél vagyok most,tok nélkül nem merném hordani. -
Sungoo
addikt
válasz Fritz Teufel #282871 üzenetére
Én még ki is kapcsolnám, teljesen jó üzemidő jönne ki.
-
nagyúr
válasz mazsiii92 #282895 üzenetére
Én csak pár hetet kerestem, de nem találtam. Próbáltam egyszerű viccesmintás tokot, gyári szilikont, gyári bőrt, Pitakát, Spigent, de egyiket sem volt jó kézben tartani. Úgyhogy inkább tok nélkül használom. Legutóbb az i4-et volt ennyire jó kézben tartani, az utána következő szériákat tokban hordtam, mert nem volt igazán biztos fogásuk, ellenben a 13PM-et ismét jó érzés használni tok nélkül.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
oszy
veterán
válasz kakuk.tamas #282898 üzenetére
Ezt találtam meg én is. Ezért gondoltam, hogy ennyi és kész. Most fogom törölni mindkét helyről. Az iCloudban a feleségem kártyája van megadva. Azt nem akarjuk módosítani, csak a pay működjön.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest